To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - Frywolitki Bernadki

Pani Mama - Wto 08 Maj, 2007 10:07

ale za to jest niepowtarzalna cool piękna uklon uklon uklon
Violetta21 - Wto 08 Maj, 2007 15:57
Temat postu: Ale się cieszę skończyłam
Bernadka serwetka jest prześlicznościowa zebalek brawo cool
Maria - Wto 08 Maj, 2007 16:15

Ale się napracowałaś kwiatek dla ciebie prześliczna serweta cool cool cool uklon uklon uklon uklon
ikmis - Wto 08 Maj, 2007 17:39

Bernadko,
namęczyłaś się Kochana, ale masz nagrodę - cudną serwetę, której Ci szczerze gratuluję cmoknięcie cool brawo

magdalena - Wto 08 Maj, 2007 19:19

uklon uklon uklon mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje
Bernadka - Wto 08 Maj, 2007 21:33

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie wszystkim dziękujemy ja i serweteczka , teraz mam ochotę na kwiatuszkową serwetę ale muszę najpierw przeanalizować schemat bo już widzę że nie całkiem się zgadza no i muszę też kupić nici Aidy bo wydaje mi się że Altin basak maxi ma za słaby splot , albo mi się tylko zdaje hahahihi ale chyba nie
Renulek - Śro 09 Maj, 2007 10:46

Bernadko aida będzie na pewno lepsza. Robiłam bosakiem obrus fry - dobrze się robi ale aida jest zdecydowanie lepsza jakościowo i frywolitka z aidy wygląda po prostu piękniej niż z innych nici kwiatek dla ciebie
Bernadka - Śro 09 Maj, 2007 13:17

o jakie super słoneczko cmok cmok cmoknięcie Aniu i Renulku za słoneczko bo u mnie zimniasto i nawet serweteczka się piorunem robi szydełkowa z braku możliwości wyjścia na polko ,
Renulek napisał/a:
Bernadko aida będzie na pewno lepsza. Robiłam bosakiem obrus fry - dobrze się robi ale aida jest zdecydowanie lepsza jakościowo i frywolitka z aidy wygląda po prostu piękniej niż z innych nici
dziękuję Renulku za informację o bosaku , prawda że dobrze mi się robi ale nie bardzo mi się podoba bo Aidą ładniej mi wychodziło , zostawię sobie bosaka na jakąś szydełkową robotę cmoknięcie cmoknięcie
bjanna - Sob 12 Maj, 2007 16:26

Bernadka, Twój wysiłek nie poszedł na marne radocha piękności uczyniłaś brawo cool bye
Bernadka - Czw 31 Maj, 2007 13:16

Właśnie popełniłam swoją pierwszą biżuterię frywolitkową , więc proszę o łagodny wymiar kary ( złamałam już i tak 2 szydełka 0,5 milimetra wściekły placzek a może Ktoś ma zapas na zbyciu??już mi nie zostało ani jedno hahahihi )Prezentuje właścicielka , uradowana prezentem na Dzień Dziecka . Fakt że wybrałam sobie te BARDZO miłe we współpracy koraliki wściekły zwane przekładkami dodał sprawie pikanterii hahahihi nie powtarzam słów jakimi się do nich odzywałam hahahihi idę na imprezę
maranta - Czw 31 Maj, 2007 14:10

Super sobie poradziłaś cool cool cool cool cool
Teraz machaj prezent dla drugiel córci Wink

Zosia32 - Czw 31 Maj, 2007 14:22

Bernatka przepiękna serweta i śliczna biżuteria cool cool cool cool cool cool cool cool
Pozdrowienia wesoło mi

moslamawe - Czw 31 Maj, 2007 17:08

Bernadka, przepiękna biżuteria i córcia brawo brawo brawo
Bernadka - Pią 01 Cze, 2007 07:29

Zosia32, cmoknięcie cmoknięcie maranta, Judytka na wycieczce w Niemczech wraca w niedzielę więc zdążę hahahihi hahahihi cmoknięcie cmoknięcie
eBeata - Pią 01 Cze, 2007 10:10

wesoło mi oklaski oklaski oklaski oklaski
szydeleczko - Pią 01 Cze, 2007 10:12

brawo brawo brawo
Violetta21 - Pią 01 Cze, 2007 19:01
Bernadka Śliczny naszyjnik cool brawo
bjanna - Pią 01 Cze, 2007 21:41

Bernadka, śliczny naszyjnik cool brawo wyobrażam sobie szczęście córci radocha bye
Bernadka - Sob 02 Cze, 2007 08:03

A tak wygląda prezent dla starszej nazwałam ten komplecik KARASU co znaczy Kruk po Japońsku , bo moja Judytka kocha się w języku japońskim i w mandze , którą zresztą rysuje . na razie zdjhęcie bez modelki bo modelka w niemczech , po jej powrocie dołączę zdjęcie zna modelce jak się prezentuje . "KARASU"
Poranna - Sob 02 Cze, 2007 08:43

śliczny, Bernadka cool brawo
Violetta21 - Sob 02 Cze, 2007 08:49
Bernadka komplecik piękny cool brawo wesoło mi
Bernadka - Sob 02 Cze, 2007 08:58

eBeata, Violetta21, bjanna, Poranna, cmoknięcie cmoknięcie młodsza teraz czeka na kolczyki i bransoletkę , zabiorę się pewno dzisiaj za niew , ale te paskudne koraliki znowu mnie będą wkurzać hahahihi cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Bernadka - Sob 02 Cze, 2007 08:59

moslamawe, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie no coś takiego pominęło Ciebie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Poranna - Sob 02 Cze, 2007 09:14

własnie przejrzałam cały wątek, Bernadko - piękny dorobek, a serwetka prześliczna!!! podziwiam wytrwałość brawo brawo
maranta - Sob 02 Cze, 2007 09:23

Już widzę jak Judytka będzie skakać z radości cool cool cool
Wspaniale sobie poradziłaś, efekt rewelka brawo brawo brawo