To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

Jarka - Sob 03 Mar, 2012 07:45

KAMILKA GRATULACJE cool cool cool
Runa - Sob 03 Mar, 2012 15:32

Gratulacje wesoło mi
Paddington - Sob 03 Mar, 2012 17:44

piekne wymiankowe prezenty-znam ten kolor i też mi z niego piękny wąż wyszedł. O cudeńku na palcu już pisałam w innym temacie coś tak mi się zdaje więc ściskam mocno i pozdrawiam cool cool cool
Elżbieta P. - Sob 03 Mar, 2012 18:45

Lamika, gratulacje!! piękny pierścionek
i piękne prezenty, oj piękne

saba52 - Nie 04 Mar, 2012 01:54

lamika88, Piękny ten komplet cool brawo brawo

Gratulacje:)SmileSmile
No to czas się zabrać za sukienkę cmoknięcie

Kamoni - Nie 04 Mar, 2012 09:28

Śliczne prezenty brawo Pierścionek cudny i ja też jestem ciekawa jaka będzie suknia ślubna jeszcze raz Gratulacje cmoknięcie cmoknięcie
Krakowianka - Nie 04 Mar, 2012 12:25

Gratuluje jednej z najważniejszych decyzji w życiu!!!!
Pierścionek śliczny!!!! Twoje pracki też śliczne brawo cool
a suknia ślubna będzie szydełkowo-koralikowa????? cmoknięcie

wiesia_33 - Nie 04 Mar, 2012 13:22

lamika88 gratuluję love śliczny pierścionek cool cool cool
Piękny prezent wymiankowy brawo brawo brawo cmoknięcie

karmelek - Nie 04 Mar, 2012 13:29

Gratulacje!!! Smile Pierścionek jest cudny !!!
A suknia to już musi być szydełkowo- frywolitkowo- koralikowa wesoło mi

Prezenty wymiankowe są wspaniałe!

lamika88 - Nie 04 Mar, 2012 14:50

Dziękuję bardzo cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Ale chyba Was rozczaruję... Suknia nie będzie szydełkowa ani frywolitkowa... Mam jeszcze wprawdzie bardzo dużo czasu do ślubu ale na robótki czasu praktycznie nie mam co widać bo ostatnio niewiele pokazuję... Poza tym chcę mieć jak najzwyklejszą prostą suknię a jedyne co będzie się wyróżniać to albo frywolitkowa biżuteria albo frywolitkowa ozdoba we włosach jeszcze mam czas żeby wymyślić wesoło mi

Obecnie myślę nad zrobieniem pięknego organizera ślubnego takiego pamiątkowego ze zdjęciami itp... Widziałam prawie gotowy bo tylko z miejscami na wpisy i fotki w empiku ale cena mnie powaliła... 99 zł hahahihi

jadzia59o - Nie 04 Mar, 2012 16:20

prezenty śliczne a pierścionek piękny cool

GRATULACJE cmoknięcie cmoknięcie

gustavo_2008 - Nie 04 Mar, 2012 17:04

Piekne prezenty wymiankowe brawo brawo brawo

GRATULUJĘ, PRZEŚLICZNY PIERŚCIONEK

halszka - Wto 06 Mar, 2012 08:25

lamika88
- gratuluję pięknych wymiankowych prac cool brawo no i oczywiście pierścioneczka wesoło mi

Pysiatom - Wto 06 Mar, 2012 14:33

Prezenty wymiankowe śliczne. cool cool cool
Pierścionek jest piękny. brawo brawo brawo GRATULUJĘ !!!

heniutkowo - Wto 06 Mar, 2012 20:26

uklon uklon uklon
lamika88 - Nie 11 Mar, 2012 12:56

Dziękuję wszystkim za tyle miłych słów kwiatek dla ciebie cmoknięcie Przygotowania do ślubu rozpoczęte chociaż termin dopiero w 2014 roku hahahihi Ale musimy zarezerwować salę, orkiestrę i zamówić kucharki bo to akurat w naszym regionie trzeba robić z dużym wyprzedzeniem zeby się nie obudzić potem z przysłowiową ręką w nocniku... hahahihi hahahihi hahahihi No i oczywiście musimy przeliczyć ile nas wszystko wyniesie żeby wiedzieć ile musimy zaoszczędzić puknąć się Już teraz wiem, ze kwota będzie powalać... Sama orkiestra to koszt 4000 zł... Do tego kucharki około 3000 na szczęście fotografa mam dobrego znajomego to z nim wynegocjowałam bardzo korzystną cenę 500-1000... Ale jeszcze kamera, sala, dekoracje sali i kościoła - 2500 tak więc rodzice się za głowę łapią i mówią "całe szczęście, że mamy jeszcze dwa lata" hahahihi

Ojej ale się nie na temat rozgadałam wesoło mi No to teraz na temat będzie wesoło mi Wielkanoc się zbliża więc zaczęłam produkcję karteczek ale takich w moim stylu, prostych eleganckich i bardzo łatwych w wykonaniu wesoło mi

I mam jeszcze do Was pytanie... Czy któraś z Was posiada wykrojnik, którym robi się takie piękne motylki jak ten duży niebieski na niebieskiej kartce? Jeżeli tak to bardzo bym prosiła o kontakt bye Szykuje mi się duży projekt i to dla mnie, na dodatek długoterminowy zdradzę, że będzie to album i będę pokazywać postępy systematycznie;-). I właśnie bardzo mi zależy na zdobyciu takich motylków. Możemy się wymienić lub mogę zapłacić. Przekopałam całe allegro i takich nie znalazłam a one mi się najbardziej podobają... Poratujcie mnie proszę...Wink

Runa - Nie 11 Mar, 2012 13:04

Piękne kartki brawo
Szachrajka - Nie 11 Mar, 2012 13:28

"zwiewne" dzięki piórkom,sliczne,radosne(chyba jak Twój nastrój. brawo
katrinka - Nie 11 Mar, 2012 13:58

Śliczne karteczki,eleganckie i gustowne brawo brawo brawo
Kamoni - Nie 11 Mar, 2012 14:21

Cudne karteczki brawo brawo
Madzia - Nie 11 Mar, 2012 15:02

Czy jest coś czego nie umiesz? Przestanę chyba zaglądać do Twojego wątku. Jesteś stanowczo zbyt utalentowana jak na swój wiek. Karteczki są przeurocze i radosne brawo brawo brawo brawo brawo

Ja co prawda wesela nie miałam, ale wiem, że są to znaczne koszty. Ale o takich jak Ty podałaś to jeszcze nie słyszałam. Kucharki 3000 ? To ja się przebranżowię. bye

Jarka - Nie 11 Mar, 2012 15:36

Kartki są śliczne w prostocie cały ich urok cool cool cool
Krakowianka - Nie 11 Mar, 2012 16:01

kartki fajne i kolorowe brawo
lamika88 - Nie 11 Mar, 2012 16:18

Madzia napisał/a:
Ja co prawda wesela nie miałam, ale wiem, że są to znaczne koszty. Ale o takich jak Ty podałaś to jeszcze nie słyszałam. Kucharki 3000 ? To ja się przebranżowię.
Dokładnie kucharki od 2000 do 3000 biorą za przygotowanie wszystkiego zaczynają w czwartek kończą w niedzielę wieczorem na poprawinach do tego mają swoje kelnerki i obsługują gości na weselu. Więc aż tak znaczne to koszty nei są za tyle co robią... A orkiestrę i fotografa to i tak uważam, ze po promocyjnej cenie znalazła... Orkiestra będzie grać w domu panny młodej, przy błogosławieństwie, w kościele na weselu i na poprawinach... Także koszty są... Ale to będzie jedyny taki dzień w moim życiu i chcę żeby był piękny wesoło mi Przez dwa lata damy radę nazbierać... Mam nadzieję hahahihi
Viola - Nie 11 Mar, 2012 17:02

Prześliczne kartki, ale jesteś zdolna przed chwilą super biużu teraz karteczki
uklon uklon uklon