To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

nula - Nie 05 Lut, 2012 08:09

jejku, jaka szybka jesteś ! wesoło mi
cudnie wyszedł !!! brawo brawo brawo

Kamoni - Nie 05 Lut, 2012 10:16

Cudowny brawo brawo
Jarka - Nie 05 Lut, 2012 10:50

ciapara napisał/a:
Niesamowity...
uklon cool cool uklon
Viola - Nie 05 Lut, 2012 11:12

śliczny koralikowy sznur cool cool cool cool
Apak - Nie 05 Lut, 2012 11:29

Oj tam oj tam, zaraz że Twój i nie oddasz wesoło mi cool cool cool
M. - Nie 05 Lut, 2012 11:57

lamika88 napisał/a:
Bardzo dziękuje cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Ostatnio byłam na spotkaniu w Poznaniu i tak się napatrzyłam na cudeńka jakie tworzą dziewczyny, że zrobiłam sobie coś takiego wesoło mi

przecudnej urody cool cool cool
Docia60 - Nie 05 Lut, 2012 12:56

Podziwiam radocha radocha radocha
elci_a - Nie 05 Lut, 2012 20:13

Rewelacja, bardzo ładnie wyszło
beti9 - Pon 06 Lut, 2012 13:07

Śliczny, podziwiam. Potrzeba wiele cierpliwości do wykonania brawo brawo
anle - Pon 06 Lut, 2012 13:33

Super brawo brawo brawo
Paddington - Pon 06 Lut, 2012 17:19

Gybym na tym spotkaniu nie była to wiary bym nie dała. Jesteś niesamowicie zdolną i szybką Maranciarką cool Tęcza w kształcie wężowidła wspaniała i do tego od razu kuleczki.... Kochana zawstydzasz mnie- ja to się uczyłam po kolei, najpierw węży, potem kulek itd... Ty idziesz jak przeciąg i bardzo dobrze cool
Przy okazji miło było mi Ciebie poznać, dziękuję, że chciało się Tobie odwiedzić Poznań i nasze spotkanie i mam nadzieję, że do zobaczenia na kolejnym. Ja w każdym razie odbiór z dworca zawsze gwarantuję Smile

karmelek - Pon 06 Lut, 2012 17:46

uklon uklon uklon CUDO !!! uklon uklon uklon
lamika88 - Pon 06 Lut, 2012 17:49

Bardzo Wam dziękuję za tyle miłych słów cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Paddington napisał/a:
Gybym na tym spotkaniu nie była to wiary bym nie dała. Jesteś niesamowicie zdolną i szybką Maranciarką
Paddington, zawstydzasz mnie co by tu... Embarassed cmoknięcie
Paddington napisał/a:
Przy okazji miło było mi Ciebie poznać, dziękuję, że chciało się Tobie odwiedzić Poznań i nasze spotkanie i mam nadzieję, że do zobaczenia na kolejnym. Ja w każdym razie odbiór z dworca zawsze gwarantuję Smile
Mi Ciebie również cmoknięcie Zresztą jak wszystkie dziewczyny ze spotkania cmoknięcie Nie wiem kiedy wybiorę się na następne bo obecnie dostałam pracę wesoło mi Na razie za grosze ale jeszcze studiuję a dobrze nabrać doświadczenia i poszerzyć umiejętności wesoło mi Tak więc od dzisiaj pracuję na stanowisku Grafik-Informatyk i zaczynam pracę przy tworzeniu jednego (na razie bo docelowo ma być 4) portalu internetowego wesoło mi Ucierpią na tym robótki ale myślę, że i tak znajdę na nie czas wesoło mi hopla
Madzia - Pon 06 Lut, 2012 18:05

Gratuluję znalezienia pracy, nie szkodzi, że za grosze, od czegoś trzeba zacząć.

Śliczny naszyjnik, choć "szara tęcza" brzmi sprzecznie.
brawo brawo brawo brawo

lamika88 - Pon 06 Lut, 2012 18:11

Madzia napisał/a:
Gratuluję znalezienia pracy, nie szkodzi,
Dziękuję cmoknięcie
Madzia napisał/a:
Śliczny naszyjnik, choć "szara tęcza" brzmi sprzecznie.
Nazwa wzięła się od koralików jakie użyłam a były to rainbow frosted gray i rainbow frosted crystal do tego szare i białe i nazwa tak sama wyszła wesoło mi
Elżbieta P. - Pon 06 Lut, 2012 18:19

gratuluję pracy!
szara tęcza jest śliczna, pojętną uczennicą jesteś, tak szybko nauczyłaś się pleść węże i kulki, które mnie słabo idą

Elżbieta P. - Pon 06 Lut, 2012 18:21

gratuluję pracy!
szara tęcza jest śliczna, pojętną uczennicą jesteś, tak szybko nauczyłaś się pleść węże i kulki, które mnie niestety słabo idą

emma40 - Wto 07 Lut, 2012 09:28

Tęcza w szarościach, niespotykana ale bardzo ładna. Gratuluję pracy i podziwiam talent brawo brawo brawo .
Violetta21 - Wto 07 Lut, 2012 10:25

Kamilko gratuluję znalezienia pracy cmok
calicja - Wto 07 Lut, 2012 18:58

lamika88, obejrzałam Twoją picase - i powiem Ci Dziewczyno, ze jesteś tak zdolna i wszechstronna, że w głowie się nie mieści!!! (do tego jeszcze grafik komputerowy!!!!).
Wiem co mówię - mam w domu studentkę ASP i mimo, ze ona rysuje, maluje, robi biżuterię, grafikę komp. to inne robótki ręczne są jej całkiem obce czego bardzo żałuję Sad. I żadna z jej koleżanek z uczelni nie jest chyba taka wszechstronna!
A Ty robisz takie rzeczy ..... że głowa boli - jak ja byłam w Twoim wieku to takie "egzemplarze" hahahihi zdarzały się dość często bo i czasy były inne - jak ktoś chciał być oryginalny musiał sam sobie wszystko robić, ale dziś, kiedy prawie wszystko można kupić ..... to jest wyjątek! A ile jeszcze przed Tobą! uf cool

saba52 - Wto 07 Lut, 2012 20:22

Podpisuję się pod tym co napisała Calicja!

brawo brawo brawo

Jessi - Wto 07 Lut, 2012 20:27

cudny naszyjnik cool a te wykończenia w postaci listków i kulek to już w ogóle super... hopla muszę męża naciągnąć, żeby mi pomógł koraliki ubierać, też chcę naszyjnik wesoło mi
żabka - Śro 08 Lut, 2012 08:58

nula napisał/a:

jejku, jaka szybka jesteś ! wesoło mi
cudnie wyszedł !!! brawo brawo brawo
nic dodać nic ująć brawo brawo brawo
beacia-24 - Śro 08 Lut, 2012 13:19

Oj Kamilcia ale dałaś do pieca. Cudnie Ci to wyszło. Masz racje nie oddawaj nikomu. hahahihi trzymaj co Twoje Smile radocha radocha radocha
Beata T - Pon 13 Lut, 2012 14:34

Śliczny wężyk koralikowy cool cool cool