Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)
nula - Nie 05 Lut, 2012 08:09
jejku, jaka szybka jesteś !
cudnie wyszedł !!!
Kamoni - Nie 05 Lut, 2012 10:16
Cudowny
Jarka - Nie 05 Lut, 2012 10:50
| ciapara napisał/a: | | Niesamowity... |
Viola - Nie 05 Lut, 2012 11:12
śliczny koralikowy sznur
Apak - Nie 05 Lut, 2012 11:29
Oj tam oj tam, zaraz że Twój i nie oddasz
M. - Nie 05 Lut, 2012 11:57
| lamika88 napisał/a: | Bardzo dziękuje
Ostatnio byłam na spotkaniu w Poznaniu i tak się napatrzyłam na cudeńka jakie tworzą dziewczyny, że zrobiłam sobie coś takiego
| przecudnej urody
Docia60 - Nie 05 Lut, 2012 12:56
Podziwiam
elci_a - Nie 05 Lut, 2012 20:13
Rewelacja, bardzo ładnie wyszło
beti9 - Pon 06 Lut, 2012 13:07
Śliczny, podziwiam. Potrzeba wiele cierpliwości do wykonania
anle - Pon 06 Lut, 2012 13:33
Super
Paddington - Pon 06 Lut, 2012 17:19
Gybym na tym spotkaniu nie była to wiary bym nie dała. Jesteś niesamowicie zdolną i szybką Maranciarką Tęcza w kształcie wężowidła wspaniała i do tego od razu kuleczki.... Kochana zawstydzasz mnie- ja to się uczyłam po kolei, najpierw węży, potem kulek itd... Ty idziesz jak przeciąg i bardzo dobrze
Przy okazji miło było mi Ciebie poznać, dziękuję, że chciało się Tobie odwiedzić Poznań i nasze spotkanie i mam nadzieję, że do zobaczenia na kolejnym. Ja w każdym razie odbiór z dworca zawsze gwarantuję
karmelek - Pon 06 Lut, 2012 17:46
CUDO !!!
lamika88 - Pon 06 Lut, 2012 17:49
Bardzo Wam dziękuję za tyle miłych słów
| Paddington napisał/a: | | Gybym na tym spotkaniu nie była to wiary bym nie dała. Jesteś niesamowicie zdolną i szybką Maranciarką | Paddington, zawstydzasz mnie | Paddington napisał/a: | Przy okazji miło było mi Ciebie poznać, dziękuję, że chciało się Tobie odwiedzić Poznań i nasze spotkanie i mam nadzieję, że do zobaczenia na kolejnym. Ja w każdym razie odbiór z dworca zawsze gwarantuję Smile
| Mi Ciebie również Zresztą jak wszystkie dziewczyny ze spotkania Nie wiem kiedy wybiorę się na następne bo obecnie dostałam pracę Na razie za grosze ale jeszcze studiuję a dobrze nabrać doświadczenia i poszerzyć umiejętności Tak więc od dzisiaj pracuję na stanowisku Grafik-Informatyk i zaczynam pracę przy tworzeniu jednego (na razie bo docelowo ma być 4) portalu internetowego Ucierpią na tym robótki ale myślę, że i tak znajdę na nie czas
Madzia - Pon 06 Lut, 2012 18:05
Gratuluję znalezienia pracy, nie szkodzi, że za grosze, od czegoś trzeba zacząć.
Śliczny naszyjnik, choć "szara tęcza" brzmi sprzecznie.
lamika88 - Pon 06 Lut, 2012 18:11
| Madzia napisał/a: | | Gratuluję znalezienia pracy, nie szkodzi, | Dziękuję | Madzia napisał/a: | | Śliczny naszyjnik, choć "szara tęcza" brzmi sprzecznie. | Nazwa wzięła się od koralików jakie użyłam a były to rainbow frosted gray i rainbow frosted crystal do tego szare i białe i nazwa tak sama wyszła
Elżbieta P. - Pon 06 Lut, 2012 18:19
gratuluję pracy!
szara tęcza jest śliczna, pojętną uczennicą jesteś, tak szybko nauczyłaś się pleść węże i kulki, które mnie słabo idą
Elżbieta P. - Pon 06 Lut, 2012 18:21
gratuluję pracy!
szara tęcza jest śliczna, pojętną uczennicą jesteś, tak szybko nauczyłaś się pleść węże i kulki, które mnie niestety słabo idą
emma40 - Wto 07 Lut, 2012 09:28
Tęcza w szarościach, niespotykana ale bardzo ładna. Gratuluję pracy i podziwiam talent .
Violetta21 - Wto 07 Lut, 2012 10:25
Kamilko gratuluję znalezienia pracy
calicja - Wto 07 Lut, 2012 18:58
lamika88, obejrzałam Twoją picase - i powiem Ci Dziewczyno, ze jesteś tak zdolna i wszechstronna, że w głowie się nie mieści!!! (do tego jeszcze grafik komputerowy!!!!).
Wiem co mówię - mam w domu studentkę ASP i mimo, ze ona rysuje, maluje, robi biżuterię, grafikę komp. to inne robótki ręczne są jej całkiem obce czego bardzo żałuję . I żadna z jej koleżanek z uczelni nie jest chyba taka wszechstronna!
A Ty robisz takie rzeczy ..... że głowa boli - jak ja byłam w Twoim wieku to takie "egzemplarze" zdarzały się dość często bo i czasy były inne - jak ktoś chciał być oryginalny musiał sam sobie wszystko robić, ale dziś, kiedy prawie wszystko można kupić ..... to jest wyjątek! A ile jeszcze przed Tobą! uf
saba52 - Wto 07 Lut, 2012 20:22
Podpisuję się pod tym co napisała Calicja!
Jessi - Wto 07 Lut, 2012 20:27
cudny naszyjnik a te wykończenia w postaci listków i kulek to już w ogóle super... muszę męża naciągnąć, żeby mi pomógł koraliki ubierać, też chcę naszyjnik
żabka - Śro 08 Lut, 2012 08:58
| nula napisał/a: |
jejku, jaka szybka jesteś ! wesoło mi
cudnie wyszedł !!! brawo brawo brawo
| nic dodać nic ująć
beacia-24 - Śro 08 Lut, 2012 13:19
Oj Kamilcia ale dałaś do pieca. Cudnie Ci to wyszło. Masz racje nie oddawaj nikomu. trzymaj co Twoje
Beata T - Pon 13 Lut, 2012 14:34
Śliczny wężyk koralikowy
|
|
|