Galerie prac użytkowników forum - Zakątek pełen drobiazgów- sowa i baletnice s. 145
emma40 - Pon 30 Gru, 2013 09:49
Cudne pracki zrobiłaś .Domki piernikowe fantastyczne, świeczniki super, a aniołki i sówki przesłodkie .
żabka - Pon 30 Gru, 2013 09:51
Nowości cudne, aniołki i sówki czadowe
izetta - Pon 30 Gru, 2013 14:24
Apak, ten piernikowy domek na chusteczki powalił mnie na kolana..... brawo, jest piękny
Apak - Pon 30 Gru, 2013 19:42
emma40, żabka, izetta, - dziękuję serdecznie!
Przypomniało mi się o moich zakręconych gwiazdkach
I sowach, uszytych tak z marszu i jakby przez przypadek
sbb - Pon 30 Gru, 2013 19:50
czy cos jeszcze się gdzień zapodzIało?????:::::
bARDZO lADNE
Jarka - Pon 30 Gru, 2013 20:35
Ładne te przypadki
elcja27 - Pon 30 Gru, 2013 21:47
ile się tu pięknych drobiazgów namnożyło przez święta
marysia54 - Pon 30 Gru, 2013 22:27
Przepiękna piernikowa kraina, wszystkie ozdoby i sówki cudne
Elżbieta P. - Wto 31 Gru, 2013 12:15
śliczne ozdoby, a pomysł na świeczniki jest świetny! może znajdziesz źródło skąd je wziełaś
Runa - Wto 31 Gru, 2013 12:29
Wszystko przepiękne, takie dopracowane, śliczne ach.. i och...
pomysł ze świecznikiem piękny, gwiazdki kręcone rewelacja (masz na nie przepis?)
Pysiatom - Wto 31 Gru, 2013 13:26
Piękne gwiazdki i cudne sówki.
małgośka - Wto 31 Gru, 2013 14:38
Aniu, ale cudeńka znów stworzyłaś.
Zagroda piernikowa fantastyczna.
Piernikowa Panienka do schrupania.
Cudne ozdoby.
Uśmiecham się o schemaciki jeśli można.
Życzę szampańskiego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku 2014.
Oby był równie owocny w pracę twórczą.
nismon - Śro 01 Sty, 2014 18:36
Tworzysz przepiękne ozdoby!
Apak - Czw 02 Sty, 2014 19:14
Wszystkiego dobrego w Nowym roku! Zrobiłyście już listę postanowień? - no wiecie, typu:
1. Będę kupować więcej włóczki
2. Nie będę się powstrzymywać, jeśli wpadnie mi w oko ciekawy wzór lub cudna włóczka
3. Będę dbać o swoje zdrowie psychiczne i rozładowywać stres i zmęczenie, szydełkując ile wlezie
4. Będę ćwiczyć - szczególnie paluszki, by coraz sprawniej i piękniej wykonywać wszystkie ściegi i oczka.
5. Kupię sobie nowy zestaw domowej siłowni dla dłoni - komplet szydełek i pasujących do nich nici i włóczek
... i tak dalej....
Dziękuję wszystkim pięknie za miłe słowa!
| Elżbieta P. napisał/a: | | śliczne ozdoby, a pomysł na świeczniki jest świetny! może znajdziesz źródło skąd je wziełaś |
Elu, jak znajdę, to oczywiście podam. Ale i tak to tylko POMYSŁ - ktoś zrobił świecznik ze szklanki, przyczepiając śnieżynkę i przewiązując ją sznureczkiem. Tam nie było szczegółowego wzoru. Ja wykorzystałam różne śnieżynki, które miałam albo dorobiłam, korzystając z różnych wzorów. Spodobał mi się pomysł i dlatego podkreślam, że sama na taką aranżację nie wpadłam, ale myślę, że każdy może po swojemu zrobić własna wersję
Runa, wzór pokręconych gwiazdek jest chyba ze świątecznego "Szydełkowania", poszukam.
Madzia - Czw 02 Sty, 2014 19:21
Miałam nie robić postanowień, ale jak przeczytałam Twoje to chyba jednak zrobię!
Apak - Czw 02 Sty, 2014 19:45
Madzia,
Znalazłam w końcu blog, który zainspirował mnie do zrobienia śnieżynkowych świeczników - proszę bardzo:
http://haak-in.blogspot.n...eerlichtje.html
A tu jeszcze jedna wariacja na ten temat:
http://bizzybeeklaske.blo...tje-deel-2.html
Elżbieta P. - Czw 02 Sty, 2014 20:03
dziękuję za informację i za linki, rzeczywiście pomysł wart wykorzystania
Jarka - Pią 03 Sty, 2014 08:10
| Madzia napisał/a: | Miałam nie robić postanowień, ale jak przeczytałam Twoje to chyba jednak zrobię!ja też - Twoje postanowienia są rewelacyjne Aniu, pozwolisz, że odgapię hihihihi
|
żabka - Pią 03 Sty, 2014 11:01
Aniu świetne postanowienia noworoczne poczyniłaś
misia0808 - Pią 03 Sty, 2014 15:21
Apak bardzo piękne prace i to wszystkie bez wyjątku.
Bardzo spodobały mi się Twoje postanowienia noworoczne - mogę sie w zasadzie pod nimi podpisać i to obiema rękami
sbb - Pią 03 Sty, 2014 18:27
Aniu, gratuluję postanowień noworocznych.Pamiętaj ,ze należy je dotrzymać.
Postanowienia są jak duży kłębek włóczki końca nie widać.
Jak byś chciała zobaczyć ciekawe włóczki to daj znać bo troszkę za duzo w swojej szafie.
cattleya - Pią 03 Sty, 2014 19:09
[quote="Apak"]Wszystkiego dobrego w Nowym roku! Zrobiłyście już listę postanowień? - no wiecie, typu:
1. Będę kupować więcej włóczki
2. Nie będę się powstrzymywać, jeśli wpadnie mi w oko ciekawy wzór lub cudna włóczka
3. Będę dbać o swoje zdrowie psychiczne i rozładowywać stres i zmęczenie, szydełkując ile wlezie
4. Będę ćwiczyć - szczególnie paluszki, by coraz sprawniej i piękniej wykonywać wszystkie ściegi i oczka.
5. Kupię sobie nowy zestaw domowej siłowni dla dłoni - komplet szydełek i pasujących do nich nici i włóczek
... i tak dalej....
Pakiet noworocznych postanowień które nie zostana zaniechane
małgośka - Pią 03 Sty, 2014 20:03
Aniu, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
Podpisuje sie pod Twoją lista obiema rękami.
danfi - Sob 04 Sty, 2014 14:02
Pokazuj swoje śliczności nadal, pokazuj, bo chociaż szydełko mnie nie kocha, to przynajmniej u Ciebie mogę oczy nacieszyć szydełkowanymi cudeńkami
ABA - Sob 04 Sty, 2014 14:53
Fajne postanowienia.
Mogę się też dołączyć do tych postanowień.
Jeszcze jeden punkt dopisuję
Postanawiam zrobić więcej miejsca w już zapchanych szafach na dodatkowe pudła dla materiałów do robótek.
|
|
|