To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - ata 30 się chwali

buziaczek - Pią 22 Lut, 2008 17:17

wooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww cóż za wspaniała sukienka , aż mi szczęka z zachwytu opadła wesoło mi cool brawo cool brawo cool brawo cool brawo cool brawo
tusia.ms - Pią 22 Lut, 2008 21:16

wyglądasz prześlicznie w sukience a buciki bardzo ładne. faktycznie myślę że wrażenie na gościach będzie piorunujące cool
jola373 - Pią 22 Lut, 2008 21:37

Beatko zadasz szyku! Sukienka zjawiskowa! cool cool cool Pięknie w niej wyglądasz! brawo brawo brawo brawo brawo
ata30 - Sob 23 Lut, 2008 15:53

Burshtynek, violetta21, Zosia32, elka j., nutinka, magdalena, Grażyna, Grażyna, grzewa, buziaczek, tusia.ms, jola373 bardzo dziękuję z słowa pochwały, cieszę się ze sukienka wam się podoba cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Grażyna fajnie by było żeby pogoda dopisała a jak nie to mam dwa płaszczyki do wyboru

a oto tunika z prutej sukienki

małgośka - Sob 23 Lut, 2008 15:57

Beatko, obie sukienki przepiękne. Aż żal pruć. Ja również nie wiem co ci się w tej drugiej nie podoba. Jest prześliczna. Pięknie wyglądasz w obu.
mdleje gały uklon cool radocha hurrraaa hurrraaa hurrraaa
Dopiero teraz dojrzałam, że już po fakcie. Tuniczka prześliczna. brawo brawo brawo

kath - Sob 23 Lut, 2008 15:57

mdleje Jaka cudna sukienka! Jak z katalogu - cudnie w niej wyglądasz. Niesamowite dzieło - po prostu zbieram szczękę z podłogi - oj zrobisz wrażenie na tej komunii!

Tunika też prześliczna Uwielbiam takie koronkowe prace - pieknie w niej wyglądasz brawo

Jarka - Sob 23 Lut, 2008 17:18

cool cool cool prezentujesz się w tuniczce
avante - Sob 23 Lut, 2008 17:31

Jak ja Ci zazdroszczę tylu pięknych ubranek...
Zosia32 - Sob 23 Lut, 2008 17:47

Ata tunika bardzo ładna i bardzo ładnie w niej wyglądasz hopla
misia0808 - Sob 23 Lut, 2008 17:58

Sukienka po prostu bajka! Istne cudo. A tuniczka też wyszła bardzo śliczna. Poprzednio jako sukienka tez prezentowała sie dobrze, ale sama wiem, ze jesli coś się nie podoba, to lepiej spróc niz ma zalegac półki. brawo brawo brawo brawo
alienor - Sob 23 Lut, 2008 18:02

cool cool cool cool cool
nula - Sob 23 Lut, 2008 19:48

ata30, Normalnie nie wiem co napisać. Po obejrzeniu sukienki wyglądam tak : gały szczęka Wyglądasz bajkowo !!!! A tunika też mi się ogromnie podoba - jest bombowa cool cool cool
Eve - Sob 23 Lut, 2008 20:31

Sukienka REWELACJA! Tunika też!! uklon uklon uklon uklon
Violetta21 - Sob 23 Lut, 2008 22:36
Temat postu: ata 30 się chwali
jaka ładniutka wesoło mi brawo brawo brawo
ata30 - Nie 24 Lut, 2008 00:12

Dziękuję za pochwały
cieszę się że moje prace komuś się podobają a zwłaszcza Wam Perfekcjonalistkom w tej dziedzinie cmoknięcie dziękuję też za wszystkie rady i wskazówki, bo bez nich dużo rzeczy nie ujrzało by światła dziennego cmoknięcie oraz piękne dzięki marancie za forum cmoknięcie

ostatnio robiłam porządki w szafie i znalazłam coś takiego, dziergane wieki temu

dziergane z cieniutkiego akrylu dla wprawy

dziergane aby rozjaśnić ciemne doniczki

jola373 - Nie 24 Lut, 2008 00:39

ata30, Tunika fantastyczna brawo brawo brawo , ślicznie w niej wyglądasz cool
Piękne rzeczy trzymasz w szafie (jak możesz? nie wolno )! Bieżnik i zazdroski są przepiękne. Świetny pomysł na rozjaśnienie doniczek, fajnie wyglądają. Serwetka z kurczakami baaaaaaaaaardzo mi się podoba. brawo brawo brawo

wiesia_33 - Nie 24 Lut, 2008 01:09

ata30 tunika,zazdrostki, serwetki i ozdoby na doniczki superrrrrrrr!!!!!! cool cool cool cool brawo brawo brawo cmoknięcie cmoknięcie
gabis - Nie 24 Lut, 2008 01:30

ata30, chwale po kolei:
po pierwsze - bardzo ładnie wyglądasz w stroju na komunię 9sukienke chwaliłam wcześniej),
po drugie - świetna tuniczka
po trzecie śliczne rzeczy powyciągałaś na światło dzienne!!!
brawo brawo brawo

Burshtynek - Nie 24 Lut, 2008 12:34

ata wszystko piękneeee cool
a na widok tuniki ... padłam... i chyba długo nie wstane
bombowa jest brawo brawo brawo cool cmoknięcie

bea julla - Nie 24 Lut, 2008 12:55

Biała sukienka SUPER i pieknie sie w niej prezentujesz brawo
tunika pierwsza klasa
brawo
A poza tym jestes mistrzynia świata!!

Gratulacje brawo brawo

Laura S. - Nie 24 Lut, 2008 17:16

Matko! Jakie śliczności brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Nie 24 Lut, 2008 18:07

to po kolei wesoło mi w sukience będziesz gwiazdą, tunika jest prześliczna, zazdrostki bardzo ładnie zdobią okno, świetny pomysł z rozjaśnieniem doniczek brawo brawo brawo wszystko jest wyjątkowo ładne cool cool
SoWa - Nie 24 Lut, 2008 18:36

Jaka kunsztowna sukienka!!!!!!!!!!!!!!!! kwiatek dla ciebie cmoknięcie

Tunika i reszta " zaginiona w szfie" też cudne! bye

Jarka - Nie 24 Lut, 2008 21:56

dota72 - Nie 24 Lut, 2008 22:09

kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie .