To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

bean - Czw 10 Lis, 2011 10:27

brawo brawo brawo zdolna z Ciebie dziewczyna! cool
Paddington - Czw 10 Lis, 2011 11:57

piękne!!! To zupełnie nie moja technika pracy ale uwielbiam dzieła decu i zawsze z radością oglądam
izetta - Czw 10 Lis, 2011 12:18

Rewelacja, ja brałam raz udział w szkoleniu tą metodą i na tym koniec, nic więcej sobie nie zrobiłam.... moze kiedyś. Twoje dzieła są śliczne. Gratulacje
marysia54 - Czw 10 Lis, 2011 23:01

Cudne prezenciki wymiankowe uklon uklon uklon brawo brawo brawo
dehajola - Pią 11 Lis, 2011 03:18

cudne Twoje decu brawo brawo
Elżbieta P. - Pią 11 Lis, 2011 12:24

od dawna wiem, że jesteś wyjątkowo zdolna i pracowita, śliczne prace przygotowałaś na wymiankę i to w nowej technice uklon
barbara 1 - Pią 11 Lis, 2011 18:47

Rewelacyjna wymianka brawo brawo brawo brawo
jadzia59o - Sob 12 Lis, 2011 10:41

śliczne decu ci wyszło bardzo mi się podoba choć ja tego nie umiem puknąć się
ale dostałam w prezencie od eumychy i jest co podziwiać wesoło mi wesoło mi

bardzo się cieszę że kwiatki i serwetki ci się podobają cmoknięcie

lamika88 - Wto 15 Lis, 2011 18:23

Bardzo Wam dziękuję za tyle miłych słów na temat moich decoupage-żowych wesoło mi początków cmoknięcie kwiatek dla ciebie Dzisiaj pochwalę się bombeczkami wesoło mi Najwyższa pora rozpocząć przygotowania do Świąt a właściwie do ubrania choinki hopla Oczywiście będzie wyglądać tak jak w zeszłym roku czyli cała w szydełkowe ozdoby ale zamiast maleńkich dzwoneczków i innych drobiazgów, które gubią się w gęstwinie sztucznych gałęzi zawisną nowe bombki i to duuuuże bo 12-14 cm średnicy wesoło mi Oto pierwsza partia naciągnięta na plastikowe kule.

Teraz produkuję bombki usztywniane klejem na baloniku wesoło mi Kilka już zrobiłam ale pokażę jak uzbiera się ich trochę więcej i zrobię im zdjęcia wesoło mi

Grażyna - Wto 15 Lis, 2011 18:26

Czyli u ciebie też sezon w pełni wesoło mi Swietne bombeczki. cool Ciekawa jestem ile nerwów tracisz na tych bombkach balonowych wesoło mi
lamika88 - Wto 15 Lis, 2011 18:33

Grażyna napisał/a:
Ciekawa jestem ile nerwów tracisz na tych bombkach balonowych wesoło mi
nie tracę nerwów wręcz przeciwnie - świetnie się przy nich bawię wesoło mi zwłaszcza ostatnio jak chciałam delikatnie odkleić bombkę od balonika żeby wypuścić z niego powietrze i niechcący go przebiłam... Cały brokat z balonika i część brakatu z bombki (nie była jeszcze polakierowana więc brokat nie był odpowiednio zabezpieczony) wylądowało na mnie a dokładniej w mojej buzi i oczach hahahihi Wyglądałam jak jedno wielkie świecidełko ale efekt jest zdecydowanie wart zachodu wesoło mi Już się nawet Tato mnie pyta ile ich jeszcze zrobię bo może trzeba mi brokatu będzie dokupić (na marginesie.. Kupił mi 3 pudełeczka plus butelka kleju z brokatem wesoło mi ) hahahihi
niezapominajka - Wto 15 Lis, 2011 18:42

Śliczne bombki, też takie chcę.
saba52 - Wto 15 Lis, 2011 22:02

lamika88, Śliczne te twoje bomby cool cool brawo brawo brawo
Ja nie mogę takich dużych mieć bo małą choinkę mam.

Zamiast kleju użyj ługi nie rozcieńczonej:)

ABA - Wto 15 Lis, 2011 22:34

Lamika88 Twoje bombki to istne cuda!
cool brawo cool brawo cool brawo

Violetta21 - Wto 15 Lis, 2011 23:24

śliczne bombeczki cool brawo
katrinka - Wto 15 Lis, 2011 23:33

Piękne bombki,przygotowania do Świąt idą pełną parą brawo brawo brawo
dehajola - Śro 16 Lis, 2011 00:14

super bombki brawo cool
beti9 - Śro 16 Lis, 2011 11:08

Cudne bombki brawo brawo
Kamoni - Śro 16 Lis, 2011 11:41

Śliczne bombki brawo brawo
Dorka - Śro 16 Lis, 2011 11:55

Przecudne bombeczki radocha Podziwiam Cię za cierpliwość i bardzo precyzyjne wykonanie uklon uklon uklon
Krakowianka - Śro 16 Lis, 2011 13:38

będziesz mieć piękną choinkę w tym roku brawo brawo brawo
małgośka - Czw 17 Lis, 2011 03:18

lamika88, cudne bombki. cool radocha radocha
Z brokatem jeszcze nigdy nie próbowałam. puknąć się
Świetnie, że Rodzinka popiera Twoją pasję. hopla

Mariola - Czw 17 Lis, 2011 08:01

prześliczne brawo brawo brawo brawo brawo
lamika88 - Czw 17 Lis, 2011 09:50

Dziękuję Wam bardzo cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Na blogu niestety nie mogę pokazać bombeczek zrobionych dla przyszłych teściów bo zaglądają do mnie czasami i by się wydało hahahihi Ale na szczęście tutaj mogę wesoło mi Tak więc przedstawiam bombeczki usztywniane na balonikach, na mokre nałożyłam pędzelkiem brokat a następnie po wyschnięciu całość spryskałam lakierem akrylowym w sprayu... wesoło mi Tacie podoba się najbardziej ta wielka granatowa na osobnym zdjęciu wesoło mi

Ze zdjęć jestem niezbyt zadowolona bo aparat cały czas łapał ostrość nie tam gdzie powinien: a to za bombką a to na tylne nitki wściekły I przez to niektóre mogą być trochę mniej wyraźne wściekły I na zdjęciach nie widać ich całego uroku... Tego błyszczenia brokatu gdy padnie na nie słońce... wesoło mi

jadzia59o - Czw 17 Lis, 2011 10:37

prześliczne wszystkie bombeczki

brawo brawo brawo