To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - bean - nowe drobiazgi str. 102

ciapara - Pon 30 Lis, 2009 19:58

Bean wszystko obłedne!!!!!! cmoknięcie
A czy schematem na chuste sie podzielisz? Moze zdaze na Swieta Tesciowej taka uszykowac
Szybko sie robi??? Własnie mam wolne ...(prawie wolne) szydełko.... hopla

Violetta21 - Pon 30 Lis, 2009 20:19

piękna jest ta chusta a frywolki śliczne śliczne cool
nula - Pon 30 Lis, 2009 20:49

bean, widzę, że chusta już skończona - wygląda fantastycznie !!! brawo brawo brawo a sądząc po włóczce to w dotyku jest równie miła jak śliczna Very Happy
Biżu frywolne już chwaliłam w realu a naprawdę jest co chwalić - aż się wierzyć nie chce, że tak niedawno zaczęłaś Very Happy
Beatka - trzeba Ci wymyślić następną technikę bo frywolitki już masz opanowane hopla
(co powiesz na decu hahahihi )

avante - Pon 30 Lis, 2009 20:53

Dla mnie frywolitki to czarna magia więc tym bardziej podziwiam Twój talent brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Pon 30 Lis, 2009 21:00

i chusta i frywolitkowe biżu śliczne brawo brawo
bean - Pon 30 Lis, 2009 22:54

jusia1437, Madzia, gosias, jolacka, elka j., Poranna,ciapara, Violetta21, nula, avante, Elżbieta P., cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
ciapara napisał/a:
A czy schematem na chuste sie podzielisz? Moze zdaze na Swieta Tesciowej taka uszykowac
Szybko sie robi??? Własnie mam wolne ...(prawie wolne) szydełko....
wzór chusty jest tutaj chustę robi się szybciutko - więcej czasu zajęło mi przycinanie nitek i robienie frędzli Smile

nula napisał/a:
Beatka - trzeba Ci wymyślić następną technikę bo frywolitki już masz opanowane hopla
(co powiesz na decu hahahihi )

chyba dam sobie jeszcze trochę czasu Wink ale w przyszłości... kto wie? wesoło mi

maranta - Pon 30 Lis, 2009 22:59

Ale się cieszę, że frywolitkowy wirus tak się rozprzestrzenia na naszym forum- oby tylko same takie wirusy krążyły wśród nas wesoło mi

Prace śliczne, z radością je oglądam cool brawo cool

gosias - Wto 01 Gru, 2009 06:37

bean, Smile dziękuję za schemat cmoknięcie być może też z niego skorzystam Smile
Lacrima - Wto 01 Gru, 2009 07:28

Piękny kolor śliczna jest cmoknięcie
te_sia - Wto 01 Gru, 2009 07:36

Wszystkie prace super brawo
jolacka - Wto 01 Gru, 2009 08:12

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie brawo brawo brawo cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
bjanna - Wto 01 Gru, 2009 09:33

maranta napisał/a:
Ale się cieszę, że frywolitkowy wirus tak się rozprzestrzenia na naszym forum
szkoda, że mnie nie chce dopaść nie widzę nie słyszę szukam, nadstawiam się, kombinuję i nic, a tak chciałam, jeden jedyny raz w życiu marzyłam o wirusie, a on mnie omija szerokim łukiem rotfl rotfl rotfl
a na poważnie, to śliczne frywolitkowe komplety cool cool
chusta też do pozazdroszczenia cool cool

Aniela41 - Wto 01 Gru, 2009 09:42

cool cool cool
gosias - Wto 01 Gru, 2009 10:34

bean, Smile skopiowałam sobie wzorek tej chusty Smile Oj, kusisz Wink Też nie lubię ciąć nitek na frędzelki....
irenka10 - Wto 01 Gru, 2009 10:41

brawo brawo brawo
kasianat - Wto 01 Gru, 2009 12:18

wspaniałe pracki!!! chusta marzenie, a ta frywolitkowa bizuteria achhh- coraz bardziej kusi aby sie nauczyc frywolitkować
Grażyna - Wto 01 Gru, 2009 13:13

Piękne wszystko cool Frywolitki cudowne cool Ach, jak ci zazdroszcze, ze to juz umiesz zrobić, bo ja oooo nieee
dehajola - Wto 01 Gru, 2009 14:12

no szczęka opada- śliczna chusta i frywolitki - cudności brawo brawo brawo uklon
karmelek - Wto 01 Gru, 2009 14:28

bean ja Cię po prostu podziwiam... i Twoje dzieła uklon
Dzięki wielkie za schemat i opis włóczki, może kiedyś się przyda? cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

ABA - Wto 01 Gru, 2009 14:53

Bean naprawdę wszystko CUDOWNE!
brawo brawo brawo brawo brawo

bean - Wto 01 Gru, 2009 16:03

maranta, Lacrima, te_sia, jolacka, bjanna, Aniela41, irenka10, kasianat, Grażyna, dehajola, karmelek, ABA, love love love

bjanna, kasianat, Grażyna, spróbujcie frywolitki - to naprawdę zajęcie, które daje dużo satysfakcji - ja uczę się dopiero 2 miesiące, a już co nieco udaje mi się sklecić oczoplas

gosias - Wto 01 Gru, 2009 16:06

bean, Smile bez skromności Wink śliczne frywolitki cool cool cool brawo brawo brawo uklon uklon uklon jak i pozostałe prace brawo brawo brawo cool cool cool
LidkaM - Wto 01 Gru, 2009 16:31

Chusta jest obłędna a od kiedy zaczęłaś frywolitkować - Twój wątek ogląda się po prostu w stanie niebiańskim.
ciapara - Wto 01 Gru, 2009 17:19

Bean wzorek sobie zapisałam ale tak patrze i sie pogubiłam od której strony zaczyna sie taka chuste... od tej szerokiej czesci???? Podpowiedz bo nigdy nie robiłam...
bean - Wto 01 Gru, 2009 20:50

LidkaM, dziękuję cmoknięcie

ciapara napisał/a:
od której strony zaczyna sie taka chuste

Zaczynamy od szerokiej części od 330o. łańcuszka i choć na początku idzie wolno, to z każdym rządkiem przyspieszamy Wink