To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

Mariola - Śro 02 Lis, 2011 14:12

Kamilko piekny komplecik brawo brawo brawo radocha radocha radocha
marysia54 - Śro 02 Lis, 2011 22:41

Śliczny zimowy komplecik i wspaniały liściasty bukiet brawo brawo brawo brawo brawo
dehajola - Czw 03 Lis, 2011 00:09

szczegolnie czapka mi sie podoba no i gratuluje taty . zdolna rodzinnie jestes brawo brawo
Paddington - Czw 03 Lis, 2011 11:39

świetny koplecik i od razu jaki Avatarek zrobił się odmieniony- pięknie cool
elawe - Czw 03 Lis, 2011 11:58

Piękny komplecik i jaki twarzowy. cool
makramka - Czw 03 Lis, 2011 12:23

wena do pracy magisterskiej na pewno wróci, a tymczasem ciesz się z tej robótkowej bo faktycznie super się prezentuje w Twoich pracach
7Kasiulek7 - Pią 04 Lis, 2011 08:51

Świetny komplecik. Wink Koniecznie nie przestawaj chodzić w tym niebieskim, bo bardzo Ci w nim do twarzy. Wink
Zrobiłaś rękawiczki podobne do moich, ale w wersji drutowej wesoło mi
Pamiętam jak ja miałam napisać jakiś program w C i coś mi nie wychodziło. Myślałam o tym non stop, aż się ze mnie śmieli. Very Happy Potrafiłam się rano obudzić z nowym pomysłem. Będzie dobrze Wink cmoknięcie

Natalia - Pią 04 Lis, 2011 09:04

brawo brawo wszystko przesliczne

pozdrawiam

barbara 1 - Sob 05 Lis, 2011 14:06

Komplecik cudowny i ślicznie w nim wyglądasz brawo brawo brawo brawo
misia0808 - Nie 06 Lis, 2011 19:15

Piękny komplecik brawo brawo brawo
Beata T - Pon 07 Lis, 2011 16:11

piękny komplecik a i stół niesamowicie w tym kawałeczku wygląda cool cool cool
lamika88 - Pon 07 Lis, 2011 21:41

W końcu pojawiła się galeria wymiankowa więc mogę się pochwalić tym co zrobiłam dla gosias wesoło mi Jest to moja pierwsza praca w technice decopuage wesoło mi

A jak robiłam prezenty wymiankowe to moja siostra bliźniaczka patrzyła i piszczała z zachwytu... A że zostało mi jeszcze trochę różanych serwetek to ozdobiłam jej pudełeczko po kremie wesoło mi

Miałam jeszcze trochę serwetki więc dorobiłam sobie do pokoju słoik na kwiatki hahahihi

Bawiłam się wspaniale podczas wymianki hopla Dostałam cudowne prezenty (możecie je zobaczyć w galerii wymiankowej) wesoło mi Bardzo Ci Jadziu dziękuję za te cuda cmoknięcie Kwiatek jest przepiękny non stop na niego spoglądam i się dziwię jak takie cuda się robi puknąć się A serwetki już mają swoje przyszłe przeznaczenie na razie czekają w szafie na moment w którym będę się urządzać w 4 katach ale dzięki Tobie mam dwie serwetki mniej do zrobienia do tej pory cmoknięcie Piękne jest wszystko cmoknięcie

Gosiu bardzo ale to bardzo się cieszę, że podoba Ci się niespodzianka cmoknięcie Robiłam coś takiego po raz pierwszy więc nie byłam przekonana do końca czy to wyszło fajnie i czy Ci się spodoba dlatego ulżyło mi wielce jak napisałaś ze Ci się podoba cmoknięcie A specjalnie wysyłałam z innym nadawcą niż ja bo gdybym napisała Kamila to pewnie szybko byś się zorientowała a tak ja miałam frajdę czekając czy zgadniesz a Ty kombinując kto to Ci wysłał paczkę wesoło mi

halszka - Pon 07 Lis, 2011 22:04

lamika88 - i to są twoje pierwsze prace w tej technice ? ... hmm
wspaniale sobie radzisz , brawo brawo - piękne prace cool

Viola - Pon 07 Lis, 2011 22:09

ale śliczności zrobiłaś szczególne brawo brawo dla biżu,
widzę że bukiety z liści są popularne, zrobiłaś wcześniej niż ja,
a nie ogdgapiałam

lamika88 - Pon 07 Lis, 2011 22:27

halszka napisał/a:
lamika88 - i to są twoje pierwsze prace w tej technice ? ... hmm

Tak to są moje pierwsze prace w tej technice ale wiem, że nie ostatnie wesoło mi Wybrałam sobie dość trudne materiały na początek bo szkło i plastik jedynie ramka jest drewniana ale ja uwielbiam wyzwania wesoło mi

Violetta21 - Pon 07 Lis, 2011 23:23

cudne prezenciki zrobiłaś cool brawo
Pysiatom - Wto 08 Lis, 2011 15:40

marysia54 napisał/a:
Śliczny zimowy komplecik i wspaniały liściasty bukiet brawo brawo brawo brawo brawo

a prezenciki wymiankowe są SUPER !!! cool cool cool

maranta - Wto 08 Lis, 2011 15:44

Lamika, śliczności, podziwiam za ujarzmienie nowej techniki - świetnie sobie radzisz brawo cool brawo
ciapara - Wto 08 Lis, 2011 20:43

Trzaskasz w tym roku tyle nowosci... i szycie... i decu... podziwiam podziwiam
Piękne początki brawo brawo

katrinka - Wto 08 Lis, 2011 22:09

Zasypałaś Gosię różami brawo Skoro to pierwsze prace decu to jakie będą następne?
Te są prześliczne brawo brawo brawo

lamika88 - Śro 09 Lis, 2011 09:14

ciapara napisał/a:
Trzaskasz w tym roku tyle nowosci... i szycie... i decu... podziwiam podziwiam
Aga jeszcze scrapbooking w tym roku zaczęłam ale to raczkuję... Jedynie kartki robię skromne wesoło mi
katrinka napisał/a:
Zasypałaś Gosię różami
W końcu to różana wymianka wesoło mi
katrinka napisał/a:
Skoro to pierwsze prace decu to jakie będą następne?
Na razie długa przerwa bo miałam malutko lakieru i już mi się skończył wściekły Ale jak tylko znajdę fundusze to zamawiam bo po głowie chodzi mi kilka rzeczy... wesoło mi
Jarka - Śro 09 Lis, 2011 10:21

Violetta21 napisał/a:
cudne prezenciki zrobiłaś
cool brawo cool
saba52 - Śro 09 Lis, 2011 15:11

Piękne wszystko cool brawo brawo brawo
Kamoni - Śro 09 Lis, 2011 15:17

Zachwycające brawo brawo brawo brawo
Marwalen - Śro 09 Lis, 2011 16:17

udany debiut brawo brawo