To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

SoWa - Sob 22 Paź, 2011 20:53

uklon uklon uklon uklon uklon jaka kobieca prezentacja!

Ciekawi mnie to, czy najpierw masz pomysł, a potem kupujesz materiał, czy kupujesz, co się podoba i dopiero póżniej łapiesz wenę?

cmoknięcie

lamika88 - Sob 22 Paź, 2011 22:19

Dziękuję bardzo cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
SoWa napisał/a:
Ciekawi mnie to, czy najpierw masz pomysł, a potem kupujesz materiał, czy kupujesz, co się podoba i dopiero póżniej łapiesz wenę?
Najpierw kupuję wszystko co mi się spodoba i wpadnie w moje chude łapki a potem myślę co z tym zrobić wesoło mi wesoło mi
maranta - Sob 22 Paź, 2011 22:34

No proszę, jak pięknie, aż mi się oczy śmieją do kolczyków, brawo brawo cool
Paillette - Nie 23 Paź, 2011 11:08

Narobiłaś się dziewczyno...
ale jak się kocha to, co się robi, to pracą tego nazwać nie można tylko przyjemnością.... cool

Śliczności brawo

beacia-24 - Pon 24 Paź, 2011 08:47

Widzę, że mała produkcja cudności powstała Smile - wszystko porywam bo wszystko mi się podoba niezmiernie Smile brawo brawo brawo
Pysiatom - Wto 25 Paź, 2011 16:38

Przecudne kolczyki. brawo brawo brawo
dehajola - Wto 25 Paź, 2011 18:23

cudna a te w sprezynkach - wow brawo
makramka - Wto 25 Paź, 2011 19:13

ale piękna biżuteria brawo brawo brawo szkoda ,że nie mam przebitych uszu placzek
lamika88 - Wto 25 Paź, 2011 21:28

Dziękuję cmoknięcie cmoknięcie
makramka napisał/a:
szkoda ,że nie mam przebitych uszu placzek
zawsze można to nadrobić idąc do kosmetyczki która się tym zajmuje bye wesoło mi
lamika88 - Nie 30 Paź, 2011 17:57

Dzisiaj piękna pogoda za oknem więc w końcu mogłam sfotografować najnowszy komplet na zimę i chłodną jesień wesoło mi

Przy okazji ładnej pogody wybrałam się z siostrami na spacer do lasu i nazbierałyśmy trochę liści, z których powstały moje pierwsze bukieciki wesoło mi

A tak na marginesie... Na zdjęciu pierwszego bukietu widać stół zrobiony przez mojego tatę wesoło mi

Violetta21 - Nie 30 Paź, 2011 18:57

piękny zimowy komplecik cool brawo
jadzia59o - Nie 30 Paź, 2011 20:13

śliczny komplecik

brawo brawo brawo

alinuk - Nie 30 Paź, 2011 20:33

Sliiiiicznyyyy komplet lamika Smile. O i zdolny tata Smile
pozdrawiam kwiatek dla ciebie

Paillette - Nie 30 Paź, 2011 20:34

Super cool
maranta - Nie 30 Paź, 2011 20:48

Ale świetny komplecik cool brawo brawo

Cudna jesień w tym roku Smile

Bożena- 2000 - Nie 30 Paź, 2011 22:28

Zestaw zimowy imponujący. brawo Fajny avatarek. Choć będę tęsknić za Tobą z bzami. cmoknięcie
saba52 - Nie 30 Paź, 2011 23:49

Piękne bukieciki cool brawo brawo
A żywy komplecik świetnie się prezentuje cool cool brawo brawo brawo

Jarka - Pon 31 Paź, 2011 07:30

maranta napisał/a:
Ale świetny komplecik

Cudna jesień w tym roku
cool brawo cool brawo cool
basiau - Pon 31 Paź, 2011 07:51

Bukiet z liści to nie moja bajka Wink, ale zimowy komplet jest super Smile
Bardzo ładnie w nim wyglądasz.
Beret robiłaś wg jakiegoś wzoru czy z tzw. głowy ?

danfi - Pon 31 Paź, 2011 08:02

lamika88 - wielkie brawa za "całokształt" brawo brawo brawo . Z otwartymi ustami i oczami przeglądałam Twojego picasa cool Aż się wierzyć nie chce, że znajdujesz czas na robienie tych wszystkich rzeczy, studia... Ale jak ktoś powiedział: "Chcieć, to móc". Widzę, że wzięłaś sobie te słowa mocno do serca - gratuluję cool i czekam na nowe prace
lamika88 - Pon 31 Paź, 2011 08:41

Bardzo dziękuję za tyle miłych słów cmoknięcie cmoknięcie
Bożena- 2000 napisał/a:
Fajny avatarek. Choć będę tęsknić za Tobą z bzami. cmoknięcie
W przyszłą wiosnę zrobię znowu zdjęcie z bzami wesoło mi To już było nieaktualne bo jak widać już kolor włosów inny i długość też wesoło mi

basiau napisał/a:
Beret robiłaś wg jakiegoś wzoru czy z tzw. głowy ?
Beret i rękawiczki robiłam z głowy ale wykorzystując popularny wzór warkoczykowy bye
danfi napisał/a:
Aż się wierzyć nie chce, że znajdujesz czas na robienie tych wszystkich rzeczy, studia... Ale jak ktoś powiedział: "Chcieć, to móc".
No tak jak się bardzo czegoś chce to można sobie ze wszystkim poradzić... bye Chociaż ostatnio moja praca magisterska przeżywa kryzys twórczy wściekły Ale jak mi cały czas nie wychodzi to co powinno i walczę z jednym elementem programu, który mam napisać, to jak mam iść ostro na przód puknąć się
elka j. - Pon 31 Paź, 2011 12:40

Do twarzy Ci w niebieskim, świetny komplet i piękne jesienne akcenty, brawa dla taty cool brawo cool
barburka - Pon 31 Paź, 2011 18:20

lamika88, wesoło mi wesoło mi cool cool Jak zawsze same piękności.Chyba sobie też zrobię (kiedy?) taki berecik, bukiety piękne. Cała rodzinka utalentwana. brawo brawo
Elżbieta P. - Pon 31 Paź, 2011 20:59

śliczny komplecik, bukieciki i gratulacje dla taty cool zdolna rodzinka brawo
nismon - Śro 02 Lis, 2011 10:05

Piękny komplet zimowy i twarzowy,bukiecik z listków uroczy,a taty gratuluję!!!