Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
zonieczka - Sob 17 Sty, 2009 15:54
piękne te Twoje kwaituzki
jak na nie patrzę to caraz bardziej nabieram na nie ochoty
tylko moje kochanie zaczyna nosem kręcić że teraz mu będę podbierać druciki (wcześniej była żyłka)
marysia54 - Sob 17 Sty, 2009 23:12
Kwiatuszki wykonane po mistrzowsku, ciekawa jestem skąd takie wspaniałe pomysły na takie cudeńka.
Pozdrawiam!
http://picasaweb.google.c...feat=directlink
nula - Nie 18 Sty, 2009 08:26
Beatka !!!!! o matko, ależ mam zaległości !!!!! (ale to wszystko przez ten koszmarny brak czasu !!!)
Twoje kwiatuszki są rewelacyjne !!!!!
Znowu kusisz mnie czymś nowym !!!! dzięki za instrukcję - mam nadzieję, że kiedyś uda mi się spróbować.
Na razie Ty rób następne i pokazuj !!!!!
Bernadka - Nie 18 Sty, 2009 08:29
REWELACYJNE KWIATY
beacia-24 - Nie 18 Sty, 2009 09:55
zonieczka, marysia54, nula, Bernadka, bardzo dziękuję za milutkie słowa, przyjemnie się je czyta przy herbatce tak z samego rana. uskrzydlają na cały dzień
| zonieczka napisał/a: | jak na nie patrzę to caraz bardziej nabieram na nie ochoty
tylko moje kochanie zaczyna nosem kręcić że teraz mu będę podbierać druciki (wcześniej była żyłka) |
Jeśli masz tylko ochotę na kwiatuszka to rób, a jak kochanie kocha to się podzieli, a potem się pochwal koniecznie co zrobiłaś. Mój tato już się przyzwyczaił, że w domu wszystkie druty mam ja i teraz to do mnie przychodzi jak czegoś mu potrzeba hahahaha bo nie ma innego wyjścia
| marysia54 napisał/a: | | skąd takie wspaniałe pomysły na takie cudeńka |
Z książki - którą dostałam kiedyś od chłopaka na walentynki. Jest tam dużo różnych pomysłów, a ten konkretnie poprawiłam po swojemu
| nula napisał/a: | | Na razie Ty rób następne i pokazuj !!!!! |
Nula nie podpuszczaj mnie hahaha , bo w końcu się Wam przejedzą te moje kwiatostany i czym się będę chwaliła.
Raz jeszcze dziękuję za milutkie słowa
bean - Pon 19 Sty, 2009 14:04
beacia-24, cudowne kwiatki
beacia-24 - Pon 19 Sty, 2009 20:16
bean, bardzo dziękuję za milutkie słowa - całuski dla Ciebie
beacia-24 - Pon 19 Sty, 2009 20:35 Temat postu: gdy strumyk płynie z wolna... Ponieważ Nula wykrakała - zrobiłam kolejnego kwiatka. Dziś po raz pierwszy zrobiłam wersję wielopłatkową, a oto foteczki
i zbliżenie
Mam nadzieję, że choć troszkę się Wam spodoba mój kwiatuszek. Mam ochotę zaśpiewać oto taką pioseneczkę jak na niego patrzę "gdy strumyk płynie z wolna...stokrotka rosła polna"
reni - Pon 19 Sty, 2009 21:16
kwiatek cudny
tusia.ms - Pon 19 Sty, 2009 22:57
Fantastyczny kwiatek - bardzo mi się podoba
Violetta21 - Pon 19 Sty, 2009 23:33
śliczniutki !!!!
iwonka - Wto 20 Sty, 2009 08:13
fantastyczny kwiatuszek
małgośka - Wto 20 Sty, 2009 08:20
Beatko, śpiewaj, śpiewaj i rób kolejne śliczne kwiatuszki.
Ten jest cudny.
Gwozdek - Wto 20 Sty, 2009 09:17
| małgośka napisał/a: | | Beatko, śpiewaj, śpiewaj i rób kolejne śliczne kwiatuszki. | wszystkie kwiaty są przepiękne, gratuluję pomysłu i talentu
beacia-24 - Wto 20 Sty, 2009 10:56
reni, tusia.ms, Violetta21, iwonka, małgośka, Gwozdek, 1000-ce całusków dla Was . Cieszę się, że kwiatuszki Wam się podobają. Póki co kwiatuszkowy szał musi poczekać, aż się lepiej poczuję bo jakieś choróbsko się do mnie przyplątało. Poza tym wypadałoby pokończyć inne prace, które leżą odłogiem .
Zmykam pod kocyk się wygrzewać. Buuuu i znów antybiotyk do łykania, a to lekarstwo gigantyczne ja to mam zawsze pecha
Elżbieta P. - Wto 20 Sty, 2009 10:58
piękny kwiatek, do tego świetne zdjęcie
igawroc - Wto 20 Sty, 2009 13:39
Śliczne. Nie znam tej techniki... Ale bardzo mi się podoba
zonieczka - Wto 20 Sty, 2009 13:46
piękny
już czekam z niecierpliwościa na nastepne
może mały bukiecik???
Jarka - Wto 20 Sty, 2009 18:24
beacia-24 - Wto 20 Sty, 2009 21:10
fruzia, igawroc, zonieczka, Jarka, BARDZO DZIĘKUJĘ - całuski dla Was
| fruzia napisał/a: | | świetne zdjęcie |
Dziękuję za uznanie starałam się wszystko jakoś sensownie połączyć i przedstawić.
| igawroc napisał/a: | | Nie znam tej techniki... Ale bardzo mi się podoba |
cieszę się, że moje skromne kwiatuszki przypadły Ci do gustu. Nie jest to żadna technika, tylko troszkę drutu, muliny i wstążeczki
maranta - Wto 20 Sty, 2009 21:28
Prześliczny i pięknie zaprezentowany
Zdrówka życzę
wiesia_33 - Wto 20 Sty, 2009 22:04
| małgośka napisał/a: | | Beatko, śpiewaj, śpiewaj i rób kolejne śliczne kwiatuszki. |
Piękny kwiatuszek
Czekam na bukiet takich kwiatów, na pewno by był śliczny
marysia54 - Wto 20 Sty, 2009 22:38
beacia -24 Przepiękne te Twoje kwiatuszki
Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia i grzej się pod kocykiem bo na dworzu szaro i zimno brrr.
http://picasaweb.google.c...feat=directlink
beacia-24 - Śro 21 Sty, 2009 08:59
maranta, wiesia_33, marysia54, bardzo dziękuję za tyle cieplutkich słów. Przydadzą się. Nie wiem jak mam Wam wszystkim dziękować
Koszmarnie męczy mnie kaszel, ale grzecznie się w kocyk owinęłam, żeby nie było.
| zonieczka napisał/a: | | może mały bukiecik |
| wiesia_33 napisał/a: | | Czekam na bukiet takich kwiatów |
Może kiedyś o bukieciku pomyślę, czemu nie - zobaczymy co czas pokaże
Raz jeszcze gorąco dziękuję za wszystko
Pani Mama - Śro 21 Sty, 2009 09:32
beacia piekne dziela
|
|
|