Zlot - Wielki zlot rocznicowy Maranciaków - dyskusja
we_st - Nie 01 Mar, 2015 22:44
muszę to napisać, bo pęknę lamika88, baaaaardzo się cieszę, że będziesz, tylko uważaj, bo rozpieścimy ci Zuzię
Jarka - Pon 02 Mar, 2015 13:42
| we_st napisał/a: | | muszę to napisać, bo pęknę lamika88, baaaaardzo się cieszę, że będziesz, tylko uważaj, bo rozpieścimy ci Zuzię | o tak będzie przechodzić z rąk do rąk
lamika88 - Pon 02 Mar, 2015 15:32
| Jarka napisał/a: | | we_st napisał/a: | | muszę to napisać, bo pęknę lamika88, baaaaardzo się cieszę, że będziesz, tylko uważaj, bo rozpieścimy ci Zuzię | o tak będzie przechodzić z rąk do rąk  |
Nie wiem co mąż na to Bo ma w planach zabrać Zuzię na plażę żeby pierwszy raz w życiu morze zobaczyła Ale na pewno Zuzia też się pojawi w kreacji jakiejś od mamusi no bo przecież to córunia mamuni i pewnie w przyszłości razem będziemy sobie dziergać I mimo, że no jednak przyjechać możemy bo siostra odwołała ślub to się bardzo cieszę, że tak wyszło Zwłaszcza, że sama siostra się cieszy ze swojej decyzji
izetta - Pon 02 Mar, 2015 20:23
wpłaciłam, przepraszam, ale wcześniej nie mogłam
beacia-24 - Wto 03 Mar, 2015 15:20
Ja swojego Filipka nie wezmę bo mąż niestety ze mnę nie jedzie, a jakbym miałam jechać sama z Filipem to już czuję co by się działo. Przy Jego towarzyskim usposobieniu i zainteresowaniu wszystkim wokoło to byłby szał ciał. . Zatem niestety Zuzia nie będzie miała towarzystwa.
ania_b - Śro 04 Mar, 2015 20:45
Już wiemy, że jest sporo osób chętnych na warsztaty.
Podsuńcie jeszcze propozycje zabaw, konkursów, żeby trochę fanu było.
alutka171 - Czw 05 Mar, 2015 01:29
Ja oczywiście piszę się na frywolitkę 3D czółenkową. Podglądałam kiedyś Janeczkę jak śmigała na igle ale to są trochę inne zasady.
Ja mam pomysł w kwestii formalnej. Fajnie byłoby jak każda z nas zrobiłaby sobie (żeby nie zawracać nikomu głowy) wizytówkę z imieniem i nikiem forumowym. Będzie nas tak dużo... a ja niestety mam sklerozę i nie pamiętam nigdy kto jest kto, więc dla ułatwienia wszystkim...
Worek prezentowy również mi się bardzo podoba myślę, że to będą jakieś drobiazgi podpisane nikiem żeby było wiadomo od kogo jest pamiątka
nula - Czw 05 Mar, 2015 08:10
alutka171, identyfikatory wszyscy dostaną gotowe !!!
tak więc proszę we własnym zakresie nic nie robić....
nie zdecydowałam jeszcze jedynie, czy dostaniecie już wypisane, czy każdy wypisze sobie sam na miejscu - ale wszyscy dostaną
a w kwestii worka z prezentami lada moment podamy szczegóły
żabka - Czw 05 Mar, 2015 11:28
przelew zrobiony
gosias - Czw 05 Mar, 2015 20:29
A ja ze względu.... (bardziej wtajemniczeni wiedzą co mam na myśli) będę raczej obserwatorem....
Aha.... i pisze się na nadwornego fotografa bo aparat jedzie ze mną. Kocham morze i nie wyobrażam sobie, abym nie pstrynęła fotek
I oczywiście - Zuzia będzie rozpieszczania
gosias - Czw 05 Mar, 2015 20:31
lamika88, musisz pogodzić się z faktem, że przez ten czas Zuzia będzie nasza
lamika88 - Czw 05 Mar, 2015 21:54
| gosias napisał/a: | lamika88, musisz pogodzić się z faktem, że przez ten czas Zuzia będzie nasza  |
No nie wiem co na to mój mąż Zapowiedział, że nie odda swojej księżniczki
Jarka - Pią 06 Mar, 2015 07:09
| gosias napisał/a: | | Aha.... i pisze się na nadwornego fotografa bo aparat jedzie ze mną. Kocham morze i nie wyobrażam sobie, abym nie pstrynęła fotek | Gosia będę Twoim pomocnikiem też uwielbiam robić fotki
nula - Pią 06 Mar, 2015 08:06
| Jarka napisał/a: | gosias napisał/a:
Aha.... i pisze się na nadwornego fotografa bo aparat jedzie ze mną. Kocham morze i nie wyobrażam sobie, abym nie pstrynęła fotek
Gosia będę Twoim pomocnikiem też uwielbiam robić fotki |
bardzo fajnie, fotek nigdy za wiele
zrobimy potem fotorelację - i niech reszta zobaczy co straciła
AlaJ - Pią 06 Mar, 2015 09:33
Będziemy podziwiać .
kabyr - Pią 06 Mar, 2015 10:28
| beacia-24 napisał/a: | | Coraz bardziej mi smutaśno, że nie będę mogła wziąć Filipka ze sobą. |
Beatko jeszcze jest trochę czasu do wyjazdu.
Zobacz ile cioć się deklaruje w pomoc.
Filipek wróci taki "rozpieszczony"
że głowa boli.
Z drugiej strony to Tobie się też należy odpoczynek,
tylko serce matki i tak będzie zawsze przy Filipku.
we_st - Pią 06 Mar, 2015 11:39
A może dać znać jakiejś telewizji? Teleexpress lubi pozytywnie zakręconych... może tvn... koleżanka teris ma już pewne doświadczenia w tym temacie
Madzia - Pią 06 Mar, 2015 12:51
| Cytat: | | A może dać znać jakiejś telewizji? Teleexpress lubi pozytywnie zakręconych |
Myślę, że to bardzo dobry pomysł
Fotki oczywiście, sama zrobię z tysiąc, ale myślę, że bardzo by się przydał ktoś z kamerą. W szczególności jakaś osoba towarzysząca, a nie związana z forum.
adamwl - Pią 06 Mar, 2015 12:57
| Cytat: | | Teleexpress lubi pozytywnie zakręconych |
Fakt tam umiejscawiają w takich fajnych lożach pozytywnie zakręconych
żabka - Pią 06 Mar, 2015 14:11
Coś tam z plecenia mogę pokazać (jeśli oczywiście uda mi się dojechać) - choć cudów nie wymagajcie
Madzia - Pią 06 Mar, 2015 14:40
Kto chętny na zgłoszenie do TV?
kabyr - Pią 06 Mar, 2015 15:45
| Madzia napisał/a: | | Kto chętny na zgłoszenie do TV? |
Że co w telewizji się pokazać?
beacia-24 - Pią 06 Mar, 2015 16:08
| Madzia napisał/a: | | Kto chętny na zgłoszenie do TV |
Jak szaleć to szaleć ja myślę, że NULA się nada w końcu nadany przeze mnie tytuł: Głównego Moderatora Zarządzającego Społecznością Forumową Zlotu Jubileuszowego nie od parady jest
Swoją drogą ja się do telewizji nie pcham jeszcze się kamera popsuje i na mnie będzie
Pomysł jednak całkiem znośny, aczkolwiek obawiam się, nie będzie wielu chętnych na pokazy w TV.
beacia-24 - Pią 06 Mar, 2015 16:09
we_st, kto proponuje ten występuje
Madzia - Pią 06 Mar, 2015 17:46
| kabyr napisał/a: | | Że co w telewizji się pokazać? |
Przyjadą z kamerą i wszystkie się pokażemy
|
|
|