To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Zakątek pełen drobiazgów- sowa i baletnice s. 145

Aniela41 - Pon 05 Sie, 2013 06:27

Sliczna i sukienka i modelka brawo brawo brawo
katrinka - Pon 05 Sie, 2013 09:03

Piękna sukieneczka brawo brawo brawo
jolanta59 - Pon 05 Sie, 2013 09:43

I wlasnie w tym jest caly urok...ze nie pozowane...sa cudowne...sukieneczka i modelka brawo
nismon - Pon 05 Sie, 2013 19:49

Śliczności! cool brawo brawo
nula - Pon 05 Sie, 2013 20:38

ja właśnie czekałam na zdjęcia na modelce - wyglądają prześlicznie - obie wesoło mi i modelka i sukienka brawo brawo
żabka - Wto 06 Sie, 2013 07:32

Modelka wdzięcznie zaprezentowała sukienkę w sposób całkowicie naturalny - ślicznie jej w niej, bo i modelka i sukienka śliczne są obie brawo brawo brawo
siebusania - Wto 06 Sie, 2013 11:26

Apak, sukieneczka śliczna, modeleczka urocza, mogę odgapic dla mojej panny na przyszły rok ?
Pysiatom - Wto 06 Sie, 2013 12:46

Śliczna panienka w ślicznej sukieneczce. brawo brawo brawo
Haniutka - Wto 06 Sie, 2013 20:52

Śliczna sukienusia cool , a modelka tak radosna, że od razu człowiekowi weselej wesoło mi
Ainer - Wto 06 Sie, 2013 21:17

cudowna modeleczka urocza cmoknięcie cmoknięcie
Apak - Wto 06 Sie, 2013 21:55

Runa, ewasd, Jarka, marysia54, elcja27, Krakowianka, Aniela41, katrinka, jolanta59, nismon, nula, żabka, siebusania, Pysiatom, Haniutka, Ainer, - oj, Kobitki, mówcie tak więcej, mówcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie A dumnej mamuśce uśmiech z gęby nie schodzi... kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Apak - Wto 06 Sie, 2013 22:04

Moje drogie, mam coś dla Was cmoknięcie

Po długim wałkowaniu tematu PANNA REMONTOWA prezentuje się bardziej jako artystka niż budowlaniec (budowlanka?) wesoło mi , ale przecież do wszelkich prac renowacyjnych trzeba mieć talent, prawda?

A myśl o słonecznikach przywołała PANNĘ SIERPNIOWĄ...

Kto chętny? Zapraszam TUTAJ

żabka - Wto 06 Sie, 2013 23:00

Panienki ślicznotki brawo brawo brawo
siebusania - Śro 07 Sie, 2013 08:47

Apak, panieneczki sliczne
katrinka - Śro 07 Sie, 2013 09:20

Panienki są świetne,słonecznikowa jest urocza a remontowa by mi się przydała...muszę korytarz pomalować wściekły
Runa - Śro 07 Sie, 2013 13:40

Panna super jak zwykle Smile ale zwrocilam uwagę na podwładni slonecznikowe ciekawe
milken - Śro 07 Sie, 2013 14:47

i panienki i podkladki super cool nie wspominając o pięknej modeleczce zebalek
Apak - Śro 07 Sie, 2013 15:07

żabka, siebusania, katrinka, Runa, milken, - bardzo dziękuję!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Runa, cały słonecznikowy komplet pokazywałam daaawno temu tutaj:
słoneczniki

Pamiętam, że podkładki znalazłam na blogu fascinata.blox.pl, nie pamiętam tego dużego słonecznika... hmmm....

Jarka - Śro 07 Sie, 2013 20:17

Panienki jak zwykle urocze cool cool cool
marysia54 - Śro 07 Sie, 2013 21:52

Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Violetta21 - Czw 08 Sie, 2013 00:30

Aniu powiedz córci że wygląda ślicznie cmoknięcie
Apak - Czw 08 Sie, 2013 21:27

Jarka, marysia54, Violetta21, - wielkie dzięki! cmoknięcie

Aktualnie walczę z torbą. Ja nie wiem, czemu to tak jest - człowiek sobie wymyśli NAJPROSTSZY pomysł na torebkę, a tu co krok to pod górkę. Pamiętacie ten ananasowy kwadrat? Włóczki starczyło tylko na niego, więc zamówiłam grafitową - 3 motki tym razem, żeby było na 2 kwadraty i na boki... I co????? I nie starczyło!!!!! wściekły
Nakombinowałam się jak koń pod górkę, żeby całość jakoś wyglądała - ostatecznie torba będzie węższa niż chciałam. Dziś dokupiłam zamek do podszewki i jutro ostatnie podejście, z maszyną do szycia tym razem. Jak znowu coś nie wyjdzie, to odłożę i będzie czekać na lepsze czasy.... puknąć się hahahihi

Ale co tam, już mam zaczęte coś nowego, co robię po raz pierwszy i zapowiada się fajnie....

izetta - Pią 09 Sie, 2013 08:29

Apak, dawaj no tu szybko fotki, nawet w kawałkach. strasznie jestem ciekawa tej torby, a najlepiej obfotografuj ją krok po kroku jak będziesz zszywac. O, taki tutorial zrób Wink
Pysiatom - Pią 09 Sie, 2013 11:50

Cudne panienki. brawo brawo brawo
Apak - Pią 09 Sie, 2013 14:39

izetta napisał/a:
Apak, dawaj no tu szybko fotki, nawet w kawałkach. strasznie jestem ciekawa tej torby, a najlepiej obfotografuj ją krok po kroku jak będziesz zszywac. O, taki tutorial zrób Wink

wesoło mi Ha, kiedy ona właśnie już zszyta i z tutorialu nici hahahihi Ale opisać mogę, jakby co. Miałam wszywać tę nieszczęsna podszewkę, ale chyba dopiero wieczorem. Zdjęcia tego, co jest, mogę zrobić - na razie to taka siatka na jabłuszka chyba.... wesoło mi

Pysiatom - bardzo dziękuję! kwiatek dla ciebie