To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

nismon - Wto 09 Sie, 2011 20:01

piękna dziewczyna w pięknej sukience! wesoło mi
Jarka - Wto 09 Sie, 2011 20:04

ciapara napisał/a:
Młodosc, uroda, wdziek i klasa. A wszystko w pięknej kiecuszce szydełkowej. Dla mnie bomba!!!
cool cool cool cool cool
barbara 1 - Wto 09 Sie, 2011 20:23

Fantastyczna sukienka,ślicznie w niej wygladasz brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
grzewa - Wto 09 Sie, 2011 20:45

Ale kiecka roztrzepany chochliku , odjazdowa. brawo brawo brawo
maranta - Wto 09 Sie, 2011 20:57

Sukieneczka jak marzenie, teraz wszystkie inne chochliki pieją z zachwytu i ja pieję razem z nimi, cudna, szczególnie dół moje ślipka przyciąga cool brawo cool brawo

ps. Chochliku a wiesz kto to taki trantiputel? wesoło mi Na forum często się w różnych postach pojawia i psikusy robi hahahihi

we_st - Wto 09 Sie, 2011 21:04

Urocza i pełna wdzięku. Bez najmniejszych skrupułów możesz być z niej dumna
Paillette - Wto 09 Sie, 2011 21:11

właśnie dopadłam na osince fajną czarną sukienkę... śledzę sobie cały wątek... i nagle... to dokładnie ta sama co Twoja biała!!!!!!

uśmiecham się delikatnie o schemaciki uklon

http://club.osinka.ru/topic-97203?&start=195

milamirka - Wto 09 Sie, 2011 21:30

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Kamoni - Wto 09 Sie, 2011 21:45

Śliczna ,wyglądasz szałowo brawo brawo brawo brawo brawo
lamika88 - Wto 09 Sie, 2011 22:06

Bardzo Wam dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Paillette napisał/a:
właśnie dopadłam na osince fajną czarną sukienkę... śledzę sobie cały wątek... i nagle... to dokładnie ta sama co Twoja biała!!!!!!

uśmiecham się delikatnie o schemacik
Ja właśnie z tego linku mam wszystkie schemaciki wesoło mi i stąd http://www.liveinternet.r.../post168789177/ a znalazłam ją na naszym forum w propozycjach do dziergania online jednak nie przyjęła się zbytnio propozycja i dziergałam sama... Teraz żałuję że nie spisywałam swoich modyfikacji i nie robiłam na bieżąco zdjęć bo skoro kolejne osoby się nią interesują to warto by było założyć wątek... puknąć się Na przyszłość jak się zabiorę za jakąś wystrzałową kieckę to od razu zakładam wątek żeby więcej osób kusić i żeby więcej osób mogło z tego skorzystać hopla
Grażyna - Wto 09 Sie, 2011 22:09

przepieknie wyglądasz cool śliczna kiecka
marysia54 - Wto 09 Sie, 2011 22:40

lamika88 sukienka przepiękna , ślicznie w niej wyglądasz i jak zawsze radosna i uśmiechnięta wesoło mi brawo brawo brawo brawo brawo brawo uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon
Violetta21 - Wto 09 Sie, 2011 23:16

wyglądasz odjazdowo w tej sukience wesoło mi brawo brawo
Anonymous - Śro 10 Sie, 2011 01:05

lamika88 Zrobiłaś to białe cudo...sukienkę. Jest prześliczna i bardzo dziewczęca. Wyglądasz w niej oszałamiająco!!! W przyszłym tygodniu ma wrócić lato ...jak dla Ciebie i Twojej boskiej sukieneczki brawo cmoknięcie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie brawo
moslamawe - Śro 10 Sie, 2011 08:27

Sukienka cudo brawo brawo brawo
maranta napisał/a:
ps. Chochliku a wiesz kto to taki trantiputel?
a co to Aniu ? wrzuciłam nawet w google ale wyskoczyło mi że podana fraza nieistnieje hahahihi
mimusia-1 - Śro 10 Sie, 2011 09:30

Pięęęęęękna cudowna i swietnie chochliku w niej wyglądasz brawo brawo
anle - Śro 10 Sie, 2011 11:45

Śliczna sukienka brawo brawo brawo
maranta - Śro 10 Sie, 2011 19:25

moslamawe napisał/a:

maranta napisał/a:
ps. Chochliku a wiesz kto to taki trantiputel?
a co to Aniu ? wrzuciłam nawet w google ale wyskoczyło mi że podana fraza nieistnieje hahahihi

wesoło mi wesoło mi wesoło mi KLIK

lamika88 - Śro 10 Sie, 2011 19:36

maranta, ile człowiek na tym forum może się nauczyć ja nawet nie wiedziałam że takie słowo jak trantiputel istnieje a jak o tym napisałaś to szukałam w internecie (oj widać kiepsko) i nie udało mi się... puknąć się Ale już wiem dzięki Tobie uklon
Madzia - Śro 10 Sie, 2011 19:46

Nieistotne ile czasu robiłaś sukienkę, bo zawsze liczy się efekt. A sukienka jest cudowna! Uroku i elegancji dodaje jej także kolor.
A chochlik? Faktycznie chochlik z Ciebie, zawsze taki słodko-uroczy.
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

katrinka - Śro 10 Sie, 2011 22:33

Faktycznie chochlik z Ciebie, zawsze taki słodko-uroczy.
I jak to chochlik, radosny i z roczochraną fryzurką wesoło mi
A na poważnie sukieneczka wyszła śliczna,pięknie w niej wyglądasz brawo brawo brawo

Ainer - Śro 10 Sie, 2011 22:38

cudeńko sukienka wesoło mi modelka super cool cmoknięcie
moslamawe - Śro 10 Sie, 2011 22:40

maranta,
lamika88 napisał/a:
maranta, ile człowiek na tym forum może się nauczyć ja nawet nie wiedziałam że takie słowo jak trantiputel istnieje a jak o tym napisałaś to szukałam w internecie (oj widać kiepsko) i nie udało mi się... puknąć się Ale już wiem dzięki Tobie uklon

ja też hi hi hahahihi ale już wiem dlaczego mi nic nie wyskakiwało wpisywałam trantiputel a powinnam trantiputl

maranta - Czw 11 Sie, 2011 15:51

moslamawe napisał/a:
wpisywałam trantiputel a powinnam trantiputl

Faktycznie wesoło mi a to ci chochlik dopiero skubany jeden co nawet w mianowniku sprawia problemy wesoło mi

Tym samym i ja się czegoś dowiedziałam, bo wiedziałam- trantiputla, trantiputlem, nawet na własnego kota mówiłam- ty trantiputlu jeden, a poprawnej formy mianownika nie znałam wesoło mi

zonieczka - Pią 12 Sie, 2011 08:44

świetna sukienka i bardzo ładnie w niej wyglądasz