To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - bean - nowe drobiazgi str. 102

gabrysia - Wto 08 Wrz, 2009 18:01

tunika śliczna, bratanica zdolna, a nauczycielka bardzo kompetentna, gratulacje cool cool
Susan - Wto 08 Wrz, 2009 19:51

Bean przepiękne! Bratanica super! Widać, że dobre geny ma Wink A "nauczycielka" się w belfrach nie ujawniła zatem wniosek jeden: Z POWOŁANIA jest! Wink Wink Wink Całą duszą i ciałem ubranym w szydełkowe piękno cool cool cool

Kartki oczywiście również piękne! Pozdrawiam serdecznie!

marysia54 - Wto 08 Wrz, 2009 22:07

bean [b] Tunika jest bajeczna, wykonana po mistrzowsku. cool
cool cool cool cool cool cool cool

wszystkie Twoje robótki oglądam z wielkim zachwytem ooooo ooooo ooooo

bratanica zdolna dziewczyna, ale wiadomo to po cioci brawo brawo brawo brawo
brawo brawo brawo brawo brawo
uklon uklon uklon uklon uklon uklon

Asia S. - Wto 08 Wrz, 2009 23:13

Tunika śliczniutka, a bratanicy pogratulować brawo
bjanna - Śro 09 Wrz, 2009 07:59

same cudeńka robisz cool cool
a bratanicy wyrazy uznania i gratulacje kwiatek dla ciebie ma dziewczynka talent brawo
i jako jedna z nielicznych z młodszego pokolenia chce robić szydełkiem, to bardzo ważne, bo zauważyłam, że młodzież juz nie chce się uczyć dłubactwa, a szkoda........

weronika5810 - Śro 09 Wrz, 2009 10:53

brawo tunika rewelacyjna i wielkie brawo dla uczennicy dziewczynka ma talent :kwiaty:obejrzałam twoje prace są piękne naprawde
mimusia-1 - Śro 09 Wrz, 2009 10:55

brawo brawo brawo brawo brawo brawo
irenka10 - Śro 09 Wrz, 2009 11:27

brawo brawo brawo brawo
gustavo_2008 - Śro 09 Wrz, 2009 18:08

Piękne prace brawo brawo brawo A dla bratanicy oczywiście wielkie brawa radocha radocha radocha ale czemu tu się dziwić,to rodzinne cool
Laura S. - Czw 10 Wrz, 2009 08:22

Ta tunika i u mnie w kolejce była,ale już chyba nie powstanie nawet na EURO 2012. Ślicznie Ci wyszła cmoknięcie
anita1 - Czw 10 Wrz, 2009 09:36

Wspaniałe prace brawo
Phoebe - Czw 10 Wrz, 2009 10:17

brawo wspaniale prace! A bratanice masz baaaaardzo zdolna! brawo
milamirka - Czw 10 Wrz, 2009 16:22

wszystkie prace cudne bratanica zdolna dziewuszka brawo brawo brawo
bieta - Czw 10 Wrz, 2009 20:47

bean, śliczne prace brawo brawo brawo
Gusia napisał/a:
Bratanica rośnie na zdolną rękodzieliczkę

brawo brawo brawo

bean - Czw 10 Wrz, 2009 22:37

iwonka, nula, Aniela41, reni, Gwozdek, alienor, beacia-24, Grażyna, Gusia, alla, gabrysia, Susan, marysia54, Asia S., bjanna, weronika5810, mimusia-1, irenka10, gustavo_2008, Laura S., anita1, Phoebe, milamirka, bieta, Dziękuję z całego serca cmoknięcie love cmoknięcie również w imieniu Agnieszki kwiatek dla ciebie

Ostatnio zapragnęłam zrobić nową firankę do kuchni - wybrałam wzorek, zakupiłam nici i rozpoczęłam - mam nadzieję, że do Świąt uda mi się skończyć wesoło mi

buziaczek - Pią 11 Wrz, 2009 12:00

bean, ogromne brawa dla nowych prac, prześliczne wszystkie brawo brawo cool
Beata T - Pią 11 Wrz, 2009 12:55

Tunika super cool cool cool serwetki i karteczki świetne , brawa dla bratanicy brawo brawo brawo o będzie firanka ....ale może coś w między czasie powstanie bo nie wyobrażam sobie żebyś zniknęła na tyle czasu oooo nieee
Grażyna - Pią 11 Wrz, 2009 14:35

Oooooooo... to duże przedsiewzięcie i wyzwanie wesoło mi
rennatta - Pią 11 Wrz, 2009 17:06

Tunika śliczna, jak zwykle zresztą, u mnie też czeka w kolejce . brawo brawo
Zauważyłam Beatko że mamy podobny gust,podobają się nam te same rzeczy.
Widziałam na blogu wzór firanki i okazuje się że to ta sama którą ja kończę zostało mi 6 rzędów a wcześniej zrobiłam z tego wzoru zazdroski do kuchni love love

gustavo_2008 - Pią 11 Wrz, 2009 17:10

bean,wzór firanki już podziwiałam na Twoim blog.Cudny cool cool cool Czekam na efekt końcowy brawo brawo brawo
bean - Pią 11 Wrz, 2009 22:07

Beata T napisał/a:
o będzie firanka ....ale może coś w między czasie powstanie bo nie wyobrażam sobie żebyś zniknęła na tyle czasu

Szczerze... nie wyobrażam sobie robić tylko jednej rzeczy - zawsze mam napoczęte inne prace i tylko w zależności od humoru robię to na co akurat mam ochotę wesoło mi

Grażyna napisał/a:
Oooooooo... to duże przedsiewzięcie i wyzwanie

To prawda, ale mam nadzieję, że podołam - w końcu już jedną firankę zrobiłam Smile

rennatta napisał/a:
Widziałam na blogu wzór firanki i okazuje się że to ta sama którą ja kończę zostało mi 6 rzędów a wcześniej zrobiłam z tego wzoru zazdroski do kuchni

O... koniecznie się pochwal!!!
A może masz jakieś uwagi co do wykonania?

gustavo_2008 napisał/a:
Czekam na efekt końcowy

Małgosiu, na to na pewno będziesz musiała "trochę" poczekać Wink

elka j. - Pią 11 Wrz, 2009 23:26

Bardzo ładny wzorek wybrałaś na firankę, szczególnie podoba mi się jej wykończenie,mam na myśli te "zęby" cool
nula - Sob 12 Wrz, 2009 10:53

Mi też się bardzo ten wzorek podoba !!!!
Trochę przerażająco brzmi te 679 oczek łańcuszka - ale do świat na pewno zdążysz !!!!
I już sobie wyobrażam jaka będzie piękna !!!!
I nawet udało mi się wstawić komentarz na bloga wesoło mi (nula 2 - to ja jęzorek )

Haniutka - Sob 12 Wrz, 2009 19:28

Wszystkie prace jak zwykle perfekcyjne cool brawo
i duży talent pedagogiczny uklon Gratulacje!
Duże brawa dla bratanicy brawo
Firanka śliczna! Życzę cierpliwości, bo na mnie te ilości oczek gały zrobiły wrażenie cmoknięcie

rennatta - Pon 14 Wrz, 2009 20:20

Uwag żadnych nie mam robi się dobrze, z pewnością się pochwalę, album na picasie już sobie założyłam ale nie umiem jeszcze wstawiać fotek na forum jak to rozpracuję to będę się chwalić cmoknięcie cmoknięcie (robię ostatni rząd)