Galerie prac użytkowników forum - Zakątek pełen drobiazgów- sowa i baletnice s. 145
Jarka - Wto 02 Lip, 2013 07:47
| cedra napisał/a: | | Sówki rewelacyjne, a prezent godny pozazdroszczenia. Gartuluję! | o tak
Aga86 - Wto 02 Lip, 2013 08:34
Fantastyczne prezenty! Zarówno sówki jak i pomysł z obdarowaniem nicmi
Pysiatom - Wto 02 Lip, 2013 18:13
Prezencik wspaniały i bardzo miły.
wanwoz - Wto 02 Lip, 2013 22:16
Sówki są przepiękne, na prezent dla dzieci idealne. I Ty wapaniały prezent od nich dostałaś, godny pozazdroszczenia.
Violetta21 - Pią 05 Lip, 2013 10:05
Śliczne są te sówki a prezent dostałaś taki od serca
Apak - Pią 05 Lip, 2013 13:50
Bardzo Wam wszystkim pięknie dziękuję!!! Kłębuszki leżą ciągle zapakowane, bo szkoda mi je ruszać.... Ciągle mnie wzruszają, jak tak na nie spoglądam
| izetta napisał/a: | Apak, sowy na medal, ale ten prezent to normalnie na oskara. Ja bym sie chyba popłakała ze wzruszenia
No i teraz uwazaj, bo udało mi sie kupić kolorowe oczka i będę starała się zrobić Tobie konkurencję Za rok może mi się uda  |
OOOOOOO ja bardzo chcę zobaczyć te konkurencyjne sowy Bardzo bardzo się cieszę
Właśnie wróciłam z Bawarii i w autokarze robiłam podkładki z bawełny, do których wzór podała niedawno małgośka - świetny projekt na warunki podróżnicze, z bawełny się łatwo robi, a podkładki są po prostu błyskawiczne! Jak się bardziej ogarnę, to oczywiście pokażę.
sbb - Pią 05 Lip, 2013 13:53
No to ja czekam na zdjęcie, bo nie wiem gdzie szukac tego wzoru od małgośki.
Apak - Pią 05 Lip, 2013 14:19
| sbb napisał/a: | | No to ja czekam na zdjęcie, bo nie wiem gdzie szukac tego wzoru od małgośki. |
Jest tutaj, na dole strony:
PODKŁADKI MAŁGOŚKI
sbb - Pią 05 Lip, 2013 15:21
Dziękuję, podkałdki są faktycznie super.
siebusania - Pią 05 Lip, 2013 15:29
sówki juz podziwiałam a prezencik od dzieci super
Apak - Sob 06 Lip, 2013 22:23
siebusania, dziękuję!
A tu moje zapowiadane wariacje na temat podkładek
siebusania - Nie 07 Lip, 2013 01:48
Apak, śliczne chyba się na nie skusze, tymbardziej że potrzebne mi cos na szybko
sbb - Nie 07 Lip, 2013 07:55
Podkładki bardzo ładnie wyglądają. Ja robiłam kordonka z jedwabiem, ale Twoje też są super i na pewno szybko sie robi.
Dorga z Bawarii do Polski trochę trwa to narobiłaś ich całe mnóstwo.
Jarka - Nie 07 Lip, 2013 09:13
Podkładki są prześliczne i świetne kolorki , a z jakich nici robiłaś ???
Apak - Nie 07 Lip, 2013 12:42
siebusania, sbb, Jarka, - dziękuję.
sbb, | Cytat: | Podkładki bardzo ładnie wyglądają. Ja robiłam kordonka z jedwabiem, ale Twoje też są super i na pewno szybko sie robi. cool
Dorga z Bawarii do Polski trochę trwa to narobiłaś ich całe mnóstwo. |
My na szczęście jechaliśmy w obie strony w nocy, więc jakoś czas szybciej minął, ale mieliśmy trochę przejazdów już na miejscu - i wtedy zajmowałam się podkładkami. Zrobiłam ich w sumie 12.
Moja koleżanka robiła w czasie drogi serwetkę filetową. I jak kończyłam swoją podkładkę, to za każdym razem mówiła: "Ale szybko ci to poszło". To się stało mottem tej podróży. Mierzyłam czas - 12 minut na podkładkę. No i film można równocześnie oglądać.
Jarka, | Cytat: | | Podkładki są prześliczne i świetne kolorki cool cool cool , a z jakich nici robiłaś ??? |
Robiłam z bawełny - jasne to Miya, a ciemne Red Heart i to jest bawełna z akrylem. Kupowałam to na ostatnią chwilę i nie było zbyt dużego wyboru. Ale wiem, że np. Danusia robiła chyba z Sonaty i Virgini, jeśli czegoś nie pokręciłam.
małgośka - Nie 07 Lip, 2013 14:25
Aniu, cudne podkładeczki.
Ja faktycznie robiłam z Virginii i Sonaty.
Ale można też z innych nici o podobnej grubości.
Najlepiej bawełna, albo mieszanki z bawełną, żeby trzymały formę.
Kamoni - Nie 07 Lip, 2013 18:00
Apak, Śliczne podkładki i 12minut to szybciutko bardzo
ciapara - Nie 07 Lip, 2013 19:16
Bomba
Runa - Pon 08 Lip, 2013 11:57
Piękne, a takie proste w formie A może i ja się skusze na szybko. Dodatek na prezent urodzinow-imieninowy dla mamy
Madzia - Pon 08 Lip, 2013 13:25
Proste a efektowne, podobają mi się
Pysiatom - Pon 08 Lip, 2013 15:41
Piękne podkładki.
żabka - Pon 08 Lip, 2013 16:09
Super pomysł i wykonanie
Elżbieta P. - Pon 08 Lip, 2013 17:43
bardzo ładne podkładki!!!
Jessi - Pon 08 Lip, 2013 20:26
super podkładeczki ja chyba też spróbuje
Apak - Pon 08 Lip, 2013 22:44
małgośka, Kamoni, ciapara, Runa, Madzia, Pysiatom, żabka, Elżbieta P., Jessi, - dziękuję!
Właśnie zaczęłam remont i wiadomo, co to oznacza, ale nie myślcie sobie, koszyczek z "zestawem" do podkładek zostawiłam w zasięgu ręki (zawsze można przysiąść na kwadransik relaksu )
|
|
|