To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

katrinka - Pią 17 Cze, 2011 10:54

kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie :kwiaty:Kwiaty za zaliczone egzaminy kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Za komplecik frywolitkowy musiałabym znależć kilka koszy kwiatów,jest piękny i na pewno znajdzie się ktoś kto go kupi brawo brawo brawo brawo brawo brawo

katrinka - Pią 17 Cze, 2011 10:56

kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie :kwiaty:Kwiaty za zaliczone egzaminy kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Za komplecik frywolitkowy musiałabym znależć kilka koszy kwiatów,jest piękny i na pewno znajdzie się ktoś kto go kupi brawo brawo brawo brawo brawo brawo

ciapara - Pią 17 Cze, 2011 11:13

Kamilka tak jak pisalam projekt kwiatka obledny... pewnie b czasochlonny... jestem nim oczarowana !!!
brawo brawo

lamika88 - Pią 17 Cze, 2011 11:28

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

ciapara napisał/a:
pewnie b czasochlonny...
Oj bardzo... A nitka tak cienka, że zdarzyło mi się rozciąć palce przy zaciąganiu... hahahihi Wystawiłam go na allegro... http://allegro.pl/show_item.php?item=1672860376 Mam nadzieję, że nie za drogo... puknąć się
anle - Pią 17 Cze, 2011 12:48

Przyłączam się do gratulacji w związku ze zdanym egzaminem kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Komplet frywolitkowy wygląda przepięknie brawo brawo brawo

Jak nie znajdziesz nabywcy w tej cenie, to zawsze możesz wystawić za niższą cenę. Lepiej na początek dać wyższą cenę, żeby później nie pluć sobie w brodę, że za tanio sprzedałaś.

Madzia - Pią 17 Cze, 2011 17:59

Przecudne! brawo brawo brawo I oby te wakacje jak najszybciej były i obyś zaczęła je z samymi piątkami! cmoknięcie
aiszka4 - Pią 17 Cze, 2011 19:17

Piękna biżuteria.
Warta tyle, za ile wystawiłaś, jeśli ktoś zdaje sobie sprawę z ogromu włożonej pracy.

anna.pluta1 - Pią 17 Cze, 2011 19:29

no to super tak trzymać a komplecik pięknosci brawo brawo brawo
iwona150 - Pią 17 Cze, 2011 19:29

Brawo ! kwiatek dla ciebie
a frywolitki rewelacja cool

Jarka - Pią 17 Cze, 2011 19:41

radocha radocha radocha radocha radocha
Violetta21 - Pią 17 Cze, 2011 21:21

piękny jest ten komplecik cool brawo
i gratuluję zdanych egzaminów cmok

marysia54 - Pią 17 Cze, 2011 23:10

komplecik frywolitkowy śliczny brawo brawo brawo brawo brawo brawo
gratulacje za super zaliczone egzaminy cmoknięcie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie [/b]

Pysiatom - Pią 17 Cze, 2011 23:34

Cudowny komplecik frywolitkowy radocha radocha radocha kwiatek dla ciebie , gratuluję zdanych tak pięknie egzaminów. brawo brawo brawo
alutka171 - Pią 17 Cze, 2011 23:52

Przepiękny komplecik cool cool cool
Gratuluję wyników pax Następne z pewnością będą takie same kwiatek dla ciebie

Nikola5 - Sob 18 Cze, 2011 18:26

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo kwiatek dla ciebie
ciapara - Wto 21 Cze, 2011 16:06

Uwazam ze dobra cena ale pokaz jeszcze na al.. zdjecie jak to na szyji wyglada.
lamika88 - Wto 21 Cze, 2011 18:00

ciapara napisał/a:
ale pokaz jeszcze na al.. zdjecie jak to na szyji wyglada.
gdzieś w poradach czytałam, ze nie należy pokazywać zdjęć biżuterii na sobie bo to niehigieniczne jest... puknąć się O już wiem gdzie... w galerii z którą kiedyś współpracowałam... A manekina odpowiedniego u mnie nie ma... puknąć się
ciapara - Wto 21 Cze, 2011 18:54

Ja rozumiem ten punkt widzenia. Ale ta kolia inaczej wyglada na malym zdjeciu jak jest rozłozona a inaczej na szyji.. mówiac wprost... traci
lamika88 - Wto 21 Cze, 2011 18:57

ciapara napisał/a:
ta kolia inaczej wyglada na malym zdjeciu jak jest rozłozona a inaczej na szyji.. mówiac wprost... traci
Dokładnie traci ale bez manekina nie mogę pokazywać na ludziu bo wtedy ktoś by myślał że używana była...
ciapara - Wto 21 Cze, 2011 18:58

Kurcze ... jak to obejsc????... puknąć się puknąć się
saba52 - Wto 21 Cze, 2011 21:49

Można wyciąć z tektury albo deseczki:)
Co prawda będzie płaski ale lepszy rydz niż nic hahahihi

lamika88 - Śro 22 Cze, 2011 09:47

ciapara napisał/a:
Kurcze ... jak to obejsc????...
Ale mi pomysł wpadł do głowy hahahihi Ciocia sklep likwiduje muszę z nią pogadać czy jej jakiś zbędny manekinek nie zostanie hahahihi tylko gdzie ja go bym trzymała puknąć się puknąć się Tata mnie udusi jak coś takiego do domu przyniosę hahahihi hahahihi
ciapara - Śro 22 Cze, 2011 09:58

A moze zapytac w jakims sklepie czy z manekina mozesz na 5 min skorzystac??? Smile
saba52 - Śro 22 Cze, 2011 11:17

lamika88 napisał/a:
Ciocia sklep likwiduje muszę z nią pogadać czy jej jakiś zbędny manekinek nie zostanie

Nie zastanawiaj się!!!
Może służyć też jako dekoracja,albo wieszak ale jest bardzo przydatny:)
Mojego musiałam pozbawić jedynej nogi,bo się nigdzie nie mieścił
i stoi sobie na szafce w kąciku ubrany w ponczo albo chusty:)

lamika88 - Wto 28 Cze, 2011 20:45

Dziękuję wszystkim za miłe słowa jakie piszecie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Jestem po ostatnim egzaminie... Jutro o 11 mam wyniki i strasznie się denerwuję bo profesor nas zrobił w za przeproszeniem jajo i dał inne zagadnienia niż się z nami umawiał z tekstem "na wykładzie na pewno było" wściekły To po co podawać studentom z czego mają się przygotować skoro się potem nie ma zamiaru tego przestrzegać... wściekły Jutro się okaże jak mi poszło ale będę walczyć choćby nie wiem co hahahihi hahahihi "prawa ręka profesora" - jak mnie sam nazywa nie może przecież oblać egzaminu hahahihi Ale tak czy inaczej będę odpoczywać (pracy dalej na wakacje nie mam) i może w najbliższym czasie pokażę białą sukienkę, którą zaczęłam wesoło mi Ale wolno mi idzie bo nitka cienka i szydełko małe hahahihi Różowa bluzeczka leży nie wykończona i czeka na siostrę bliźniaczkę, która jest mniejsza w pewnych partiach ciała niż ja i może na nią będzie dobra bo na mnie jest odrobinę za ciasna a centymetrem mierzyłam i miała być w sam raz wściekły Jak na nią będzie dobra to jej dam żeby sobie nosiła a jak nie to czeka mnie prucie miesięcznego dziobania drutami 2,5 wściekły Ok wyżaliłam się hahahihi Jutro dam Wam znać jak wyniki i mam nadzieję, że będą pozytywne... puknąć się