To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

Nikola5 - Sob 28 Maj, 2011 22:15

brawo brawo brawo
nula - Nie 29 Maj, 2011 07:39

nie wiem czy dobierałaś pasek do bolerka czy kolor włóczki do paska ale wyszło Ci idealnie !!! wesoło mi
bolerko śliczne brawo brawo a na Tobie prezentuje się fantastycznie cool

małgośka - Nie 29 Maj, 2011 09:20

lamika88, śliczne bolerko. cool radocha
Fantastycznie wyglądasz w tym zestawie kolorystycznym. wesoło mi love

teris - Nie 29 Maj, 2011 10:26

cool radocha radocha radocha radocha
jadzia59o - Nie 29 Maj, 2011 10:30

piękne bolerko

brawo brawo brawo brawo

lamika88 - Nie 29 Maj, 2011 11:19

Ojej aż się zaczerwieniłam od takiej ilości komplementów co by tu... co by tu... Bardzo Wam dziękuję cmoknięcie cmoknięcie
nula napisał/a:
nie wiem czy dobierałaś pasek do bolerka czy kolor włóczki do paska ale wyszło Ci idealnie !!!
W sumie to włóczkę kupiłam wieki temu i się gdzieś zagrzebała w szafie hahahihi Potem kupowałam paski na allegro i kupiłam chyba 5 bo mi się tyle kolorów podobało hahahihi Jak dostałam paski zaczęłam robić porządek w szafce z włoczkami bo mi się dziergać coś zachciało w pięknym kolorze a nie wiedziałam czy jakiś posiadam i okazała się że całkowicie przez przypadek mam włóczkę w kolorze paska wesoło mi wesoło mi

Niestety musiałam rozstać się z tą piękną, moją ukochaną sukienką przykro mi Do zdjęcia się wcisnęłam ale jak chciałam w niej dłużej pochodzić i posiedzieć to wytrzymać nie mogłam bo ledwo w niej oddychałam przykro mi Urosło mi się w biuście i niestety sukienkę dostała siostra bliżniaczka, nieco drobniejsza jak ja więc dla niej nie było najmniejszego problemu żeby się w nią wbić... A szkoda była taką fajną sukienkę na strych wynosić żeby czekała na przyszłe pokolenie, niech sobie dziewczyna ponosi bo na upały kiecka jak znalazł... Ja zostałam tymczasowo bez przykro mi Ale na pocieszenie już sobie kupiłam nową wesoło mi Podobną stylem do tej i też białą i na szczęście z gumkami z tyłu więc jak jeszcze trochę mi się w szerz urośnie to i tak będzie dobra wesoło mi A wygląda o tak http://allegro.pl/bawelni...1635066367.html Jak dostanę i wrócę do domu to się Wam w niej zaprezentuję wesoło mi

gosias - Nie 29 Maj, 2011 14:04

lamika88, Smile śliczne bolerko cool cool cool brawo brawo brawo
Paillette - Nie 29 Maj, 2011 16:03

Fajniusie to bolerko, a o kolorze juz nie wspomnę... super brawo brawo brawo
gustavo_2008 - Nie 29 Maj, 2011 18:39

Piękne bolerko brawo brawo brawo pięknie w nim wyglądasz wesoło mi wesoło mi wesoło mi
iwona150 - Pon 30 Maj, 2011 07:04

świetnie wyglądasz ,a kolor bolerka ślicznego zresztą ,bardzo do Ciebie pasuje cool
Aniela41 - Pon 30 Maj, 2011 07:09

sliczne bolerko brawo brawo brawo
ciapara - Pon 30 Maj, 2011 12:52

Ja juz tutaj wraca kolejny raz... owszem owszem... piekne to bolerko...i niewatpliwie do oczu Kamilki turkusowy kolor jest stworzony Smile
beacia-24 - Pon 30 Maj, 2011 14:06

Ależ pięknie się wystroiłaś. Cudne bolerko i jaki kolorek. Miodzio radocha radocha radocha
Elżbieta P. - Pon 30 Maj, 2011 16:00

śliczne bolerko, ale i modelka urocza brawo
Pysiatom - Pon 30 Maj, 2011 18:49

Cudne bolerko. brawo brawo brawo
barbara 1 - Śro 01 Cze, 2011 10:11

Cudownie wyglądasz w tym bolerku brawo brawo brawo brawo
Beata T - Sob 04 Cze, 2011 16:24

śliczne bolerko cool cool cool
lamika88 - Śro 15 Cze, 2011 19:01

Bardzo Wam dziękuję za tyle miłych słów cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Dzisiaj tylko migawki z moich prac... Pięknie zrobione zdjęcia pokażę jak wrócę do domu czyli w weekend wesoło mi Ale żeby nie było, że się obijam (oj czasu mam za mało bo sesja na głowie i jeszcze 3 zaliczenia przede mną...) ale w ramach odstresowania powstaje bawełniana bluzeczka (zostało dosłownie kilka cm dekoltu i będzie koniec ale zdjęcia nie mam teraz). W międzyczasie powstawała kolia (ładne zdjęcie w weekend)

Zdjęcie słabej jakości i niezbyt udane bo robione telefonem i w dresie żeby tylko siostrze pokazać co zrobiłam hahahihi Obiecałam również zaprezentować moją nową sukienkę tak więc oto ona:

Zdjęcie podobnie jak kolii robione w biegu i telefonem ale przynajmniej jest wesoło mi

A teraz ponarzekam... Denerwuje mnie brak kultury u dzisiejszej młodzieży. W autobusie nikt nie ustępuje miejsca starszym Paniom bo przecież dziecko ze szkoły musi usiąść żeby się nie przewrócić i sobie krzywdy nie zrobić jak autobus zahamuje... Wychowawczyni do dzieciaków krzyczy zajmujcie miejsca i siadajcie więc lecą nie patrząc na to czy przypadkiem jakaś starsza osoba nie chciałaby usiąść... I jaki przykład taka wychowawczyni daje? Irytuje mnie to strasznie... Tak jakby kultura zaginęła... Ale jak ma przetrwać skoro w dzisiejszej pogoni za nowoczesnością i byciem cool nikt o nią nie dba... Podobnie słownictwo... Siedziałam sobie na przystanku o bok mnie siedział Ksiądz katecheta z okolicznej szkoły a z drugiej mojej strony kilka dziewczyn z zawodówki i dały przepiękny pokaz polskiego języka... Ja bym całą rozmowę ocenzurowała... Ja byłam w szoku nie mówiąc już o Księdzu - On był przerażony... Przeraża mnie to w jakim kierunku zdąża ten świat... Niby dużo lat nie mam, nie jestem wiele starsza o tych dziewczyn ale dla mnie niewyobrażalnym jest używać taki język... wściekły wściekły Jestem dzisiaj tym wszystkim zdenerwowana... Ja zawsze wstaję w autobusie ustąpić miejsce, nigdy nie przeklinam (co wszystkich dziwi) i przede wszystkim zwracam niektórym ludziom uwagę na ich zachowanie bo nie chcę aby kiedyś jak już będę miała dzieci żyły one w tak fatalnej kulturze... Wiem, że nie jestem w tym odosobniona ale mało kto stara się to zmienić... wściekły Co irytuje mnie jeszcze bardziej... Czasy w których to nauczyciel boi się ucznia a nie odwrotnie... Gdzie każda próba zwrócenia uwagi kończy się groźbami lub nawet czasem pobiciem... Co się dzieje z dziećmi? Rodzice w pogoni za karierą zapomnieli wychować własne dzieci? Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem... puknąć się

I już kończę moje zanudzanie... W weekend porządne zdjęcia kolii... bye Może coś jeszcze uda mi się skończyć do tego czasu ale wątpię... W piątek mam egzamin więc idę się uczyć hopla

Bożena- 2000 - Śro 15 Cze, 2011 19:25

Trzymam kciuki za egzaminy. Bluzganie i mnie od zawsze irytuje. Znalazłam taki prosty sposób na to, aby nikomu w mojej obecności nie chciało się sypać. Zwyczajnie prosiłam o objaśnienie znaczenia użytego słowa.Łącznie z pisownią. Wbrew pozorom nie jest to takie proste. A Pani nauczycielce należało, jędzowatym, szeptem zadać pytanie czy tylko naucza, czy może także wychowuje?. Jak widzisz słówko kindersztuba wyparowało razem z zawartością. Twoje marudzenie to miód na moje serce. A prace cudne. Sukienusia marzenie. cmoknięcie
ciapara - Śro 15 Cze, 2011 19:26

Sliczna kolia Kamilko... normalnie marzenie.. romantyczna i przesliczna
brawo brawo
Sukieneczka sliczna.. szyta???
A co powiesz na to jak kiedys pannicom zwrocilam uwage zeby kobiecie w ciazy ustapily miejsca... byly zdziwione bo pani byla chyba w 5 miesiacu ciazy ale byla b szczupla i blada...i malo widac bylo ciaze...ale pannice mialy miny zdziwione szukajac kobiety w ciazy wokol siebie puknąć się hahahihi

lamika88 - Śro 15 Cze, 2011 20:18

ciapara napisał/a:
Sukieneczka sliczna.. szyta???
kupiona na allegro za niecałe 40 zł wliczając w to koszty przesyłki:wesolomi: wesoło mi Ale zaczynam si e przepraszać z maszyną do szycia bo zamarzyła mi się sukienka elegancka, z ołówkowym dołem bez rękawków tzw mała czarna ale w szarym brązie... Materiał mam wykrój też ale czasu niestety nie puknąć się w sklepie dobrej kupić nie mogę bo wszystkie albo za bardzo opięte w biodrach albo za szerokie w ramionach wściekły
Violetta21 - Śro 15 Cze, 2011 22:42

kolia śliczna w sukieneczce wyglądasz cudnie cool brawo a nasza mowa potoczna i kultura osobista dnia codziennego to już inna bajka.... więm coś o tym jeżdzę do pracy autobusikiem i pracuję z ludźmi .... czasami ręce opadają na to co się dzieje....
marysia54 - Śro 15 Cze, 2011 23:30

lamika88 kolia przepiękna i wspaniała sukieneczka cool cool cool brawo brawo brawo

a co do kultury? to czasami mi się wydaje, że zupełnie zanika i to jest tragiczne wściekły
najgorzej jak słychać straszne wulgaryzmy od dzieci , nastolatek i właśnie
u dziewczyn jest to obrzydliwe. przykro mi przykro mi

powodzenia w egzaminach cmok cool

milamirka - Czw 16 Cze, 2011 13:49

Na pieknej modelce wszystko slicznie lezy ,pasuje co wiecej pisac brawo brawo brawo brawo brawo brawo odnosnie narzekania uwazam takze wine rodzicow w wychowaniu mialam syna mial 20 lat i nigdy nie slyszalam zeby przeklal , w szkole nauczycielki zawsze mowily ze dziewczyny sa gorsze od chlopakow i taka prawda jest cool
lamika88 - Pią 17 Cze, 2011 10:41

Obiecane zdjęcia frywolitkowego kompleciku wesoło mi

projekt mój własny wykorzystujący popularnie znane koronki wesoło mi Bawełniane nici Ariadna Ada 30, szklane zielone koraliki i srebrne elementy. Planuję go sprzedać ale coś nie mam szczęścia w sprzedaży swoich prac puknąć się Nikt nie chce kupić nigdy... puknąć się A mi się materiały do robótek kończą a na nowe funduszy brak przykro mi przykro mi

A i bym zapomniała hopla Dzisiaj miałam egzamin i zaliczenie z ćwiczeń i mam 5 wesoło mi wesoło mi I pochwalę się, że jak do tej pory miałam 7 zaliczeń w tym semestrze i z wszystkich mam 5 wesoło mi Jeszcze tylko 2 przede mną i wakacje wesoło mi wesoło mi