Chwalę się :) - Żołnierska chusta - GOTOWA !
Bernadka - Śro 30 Sty, 2008 08:34
BOMBA
Mamutka - Śro 30 Sty, 2008 09:01
Halinko, chusta piękna...wspaniała, Twój rezerwista widać , że baaardzo zadowolony
Mój żołnierz prześledził cały ten wątek ...chusta baaardzo mu się podoba.
Oczywiście też chce robioną w domu , jednak nie będę musiała haftować...on chce malowaną farbami .
Wykonania tego zadania podjęła się córka ...już ma zebrane wszystkie potrzebne materiały , jest już projekt i wstępny szkic......i Twoja wspaniała chusta służy za wzór
Nikola5 - Śro 30 Sty, 2008 09:35
Chusta śliczna - każdy synuś chciałby mieć taką zdolną mamusię.Nie dziwię się że się nią chwali bo jest wspaniała - i chusta i mama.
Asia S. - Śro 30 Sty, 2008 09:57
Mamutka, to może pokaż szkic chusty
Halkuk - Śro 30 Sty, 2008 18:22
Kuela, Adrietta, Bernadka, Mamutka, Nikola5, ślicznie Wam dziękuję
| Mamutka napisał/a: | Mój żołnierz prześledził cały ten wątek ...chusta baaardzo mu się podoba. cool
Oczywiście też chce robioną w domu , jednak nie będę musiała haftować...on chce malowaną farbami . |
Fantastycznie ! Cieszę się że "moja" podobała się i posłużyła na wzór
Jestem bardzo ciekawa , jak Wam wyjdzie . Trzymam mocno kciuki Malowanie też nie jest prostą sprawą Tyle że szybciej będzie gotowa - moja powstawała 3 miesiące
Paddington - Śro 30 Sty, 2008 21:46
kurcze jaka ona genialna!! piękna misterna praca, a ile ona zajęła tobie czasu??
Coś mi sie wydaje ze ten wojak będzie miał najlepsza chuste z całego rocznika!!!!!! ( a tak z ciekawości, gdzie służy??)
Halkuk - Czw 31 Sty, 2008 08:26
| Cytat: | ile ona zajęła tobie czasu??
Coś mi sie wydaje ze ten wojak będzie miał najlepsza chuste z całego rocznika!!!!!! ( a tak z ciekawości, gdzie służy??) |
Dziękuję Ci Robota nad chustą zajęła mi 3 miesiące . Jacek wyszedł już z wojska 30 października a służył w Książenicach ( to gdzieś w okolicach Grodziska Mazowieckiego - niedaleko Warszawy ) , ale zaczynał w Śremiu pod Poznaniem
|
|
|