Galerie prac użytkowników forum - vichta - moje robotki
AlaJ - Pon 22 Gru, 2014 13:56
Jeszcze wena nie przyszła, ale w końcu ten dzień nastąpi zapewne, bo "błamy" strasznie dużo miejsca zajmują.
adamwl - Pon 22 Gru, 2014 17:23
He he to ja mam trochę odwrotnie, jak czegoś nie skończę to mi to spędza sen z powiek (w sumie też niezbyt dobre podejście, ale..). Jedynie jak mi materiałów zbraknie to czasem coś odłożę do tzw. skarbca A najgorzej jak już koniec blisko to nie ma zmiłuj i trzeba szybko kończyć, bo wewnętrzna presja żyć nie da:)
Pysiatom - Pon 22 Gru, 2014 18:34
Marzenko , wspaniałe prace . Ciekawa jestem co jeszcze skrywa Twoja czarodziejska walizka.
vichta - Pon 22 Gru, 2014 20:38
Ala, będę Cię dopingować...
Adam, Jak ja Ci zazdroszczę. Ja masę rzeczy, nie tylko robótki, odkładam na kie-dyś-tam Ale takie publiczne pokazywanie prac mocno mnie mobilizuje. Jak czytam komentarz Madzi, że nie nadąża komentować, to jestem taka podlizna, że jeszcze przyśpieszam
Kasiu, zapraszam wkrótce. Zostało mi półtora rękawa następnej robótki. Tym razem w kolorze banana z mlekiem...
Fakt, idzie mi to bardzo szybko, ale też i sytuacja jest sprzyjająca. Ostatni tydzień przesiedziałam w domu, to raz. Dwa, to niektóre prace są prawie ukończone, więc wiele czasu nie wymagają. A trzy, to nie mam tu rodziny i nie robię przygotowań do Świąt. Jakieś tylko większe zakupy i laaaaba przez następnych kilka dni, bo wzięłam jeszcze tydzień zwolnienia lekarskiego. Mam nadzieję, że przez ten czas dojdę do siebie. Moje UFOki też
Elżbieta P. - Pon 22 Gru, 2014 22:07
vichta, to zdrowia życzę jak widzę w jakim tempie wykańczasz ufoki, wierzę, że przez kolejny tydzień na zwolnieniu, wykończysz całą resztę
joana - Czw 25 Gru, 2014 20:03
vichta, Uf, jestem pod wrażeniem. Przepiękne prace I serwetki, i frywolitki i chusty. Wszystkie. Cieniowana serwetka to...coś wyjątkowego. Jesteś bardzo zdolna. Powodzenia
goja91 - Pią 09 Sty, 2015 20:28
vikta obejrzalam Twoje prace wszystkie bez wyjątku są śliczne ,mnie zauroczył turkusowy sweterek,bardzo chętnie widziałabym go w swojej kolekcji
vichta - Pią 09 Sty, 2015 23:12
Dziękuję za miłe komentarze
Ufff! Wreszcie dochodzę do siebie. Czwarty tydzień na zwolnieniu po grypie. I wciąż nie doszłam do siebie. W międzyczasie przeprowadzka. Dobrze, że miał kto pomóc Teraz powolutku się rozpakować i wracam do UFOków
Goja91, oto schemacik
Ze dwadzieścia lat temu miałam pulower robiony tym wzorem, biały, właśnie taki, jak na zdjęciu w gazetce. Przypalił się podczas suszenia przy piecu Ale nie żałowałam. Już czas się go było pozbyć po kilku latach
ewasd - Sob 10 Sty, 2015 23:35
vichta, obejrzałam twoje prace, śliczne są
MagdaSL - Sob 14 Lut, 2015 17:37
vichta zrobiłam przegląd Twoich prac są świetne.
Frida - Śro 18 Lut, 2015 23:38
Oryginalny pomysł na wykonanie spódnicy. Spódnica bardzo ładna.
Myślę, że wiele z nas ma takie "zaczarowane walizki", ale Ty umiesz ładnie wykorzystać ich zawartość.
vichta - Sob 21 Lut, 2015 21:01 Temat postu: czerwono-żółty letni topik Dziękuję Wszystkim tu zaglądającym
Następne dziełko gotowe. Tym razem nie UFOk, ale za podszeptem Kabyr taki sobie oto topik.
O tym, jak powstawał ten i inne można poczytać w TYM wątku.
Zrobiony z cieniutkiej boucle, w dwie nitki, na drutach numer 5.
halina1956 - Sob 21 Lut, 2015 21:38
O matuchno !!! Dzieło sztuki
nismon - Nie 22 Lut, 2015 09:04
Fantastyczne "dziełko"
kabyr - Nie 22 Lut, 2015 09:50
Marzeno ładnie się prezentuje.
Pokaż jeszcze nam modelkę
(głowę możesz "uciąć" )
Elżbieta P. - Nie 22 Lut, 2015 17:05
fajna bluzeczka, pokaż ją na sobie
marysia54 - Nie 22 Lut, 2015 21:19
Bluzeczka śliczna
siebusania - Pon 23 Lut, 2015 07:54
vichta,
misia0808 - Wto 24 Lut, 2015 19:12
Świetna bluzeczka bardzo mi się podoba
Pysiatom - Śro 25 Lut, 2015 12:32
Świetna bluzeczka.
vichta - Nie 08 Mar, 2015 11:47 Temat postu: komplet rasta dla fana Boba Marleya Dzięki, dzięki, dzięki.
Wkrótce premiera następnej bluzeczki. A w międzyczasie, podczas plądrowania po dysku, natknęłam się na inne moje "dzieło". Nawet nie wiedziałam, że mam tę fotkę.
Rasta-czapka i rasta-szalik dla pewnego marznącego Afrykańczyka
vichta - Nie 08 Mar, 2015 17:05 Temat postu: bluzka "Pocahontas" :) Nazwę bluzeczki wymyśliła bryanka0. Tak mi się spodobała, że postanowiłam zmienić tytuł posta. Dzięki
Bluzeczka robiona online. Można o tym poczytać w TYM WĄTKU.
Bawełna Almina 8/4, druty 2; 2,5; 3, szydełkowe frędzelki.
elcja27 - Nie 08 Mar, 2015 17:08
fajna, taka hipisowska
Pysiatom - Nie 08 Mar, 2015 19:31
Komplecik fajny i taki kolorowy , a topik jest rewelacyjny.
marysia54 - Nie 08 Mar, 2015 21:37
Zimowy komplet fantastyczny
bluzeczka cudna i super wygląda z tymi frędzelkami
|
|
|