To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - vichta - moje robotki

AlaJ - Pon 22 Gru, 2014 13:56

Jeszcze wena nie przyszła, ale w końcu ten dzień nastąpi zapewne, bo "błamy" strasznie dużo miejsca zajmują. Wink
adamwl - Pon 22 Gru, 2014 17:23

He he to ja mam trochę odwrotnie, jak czegoś nie skończę to mi to spędza sen z powiek (w sumie też niezbyt dobre podejście, ale..). Jedynie jak mi materiałów zbraknie to czasem coś odłożę do tzw. skarbca hahahihi A najgorzej jak już koniec blisko to nie ma zmiłuj i trzeba szybko kończyć, bo wewnętrzna presja żyć nie da:)
Pysiatom - Pon 22 Gru, 2014 18:34

Marzenko , wspaniałe prace . Ciekawa jestem co jeszcze skrywa Twoja czarodziejska walizka. brawo brawo brawo
vichta - Pon 22 Gru, 2014 20:38

Ala, będę Cię dopingować... cool
Adam, Jak ja Ci zazdroszczę. Ja masę rzeczy, nie tylko robótki, odkładam na kie-dyś-tam puknąć się Ale takie publiczne pokazywanie prac mocno mnie mobilizuje. Jak czytam komentarz Madzi, że nie nadąża komentować, to jestem taka podlizna, że jeszcze przyśpieszam wesoło mi
Kasiu, zapraszam wkrótce. Zostało mi półtora rękawa następnej robótki. Tym razem w kolorze banana z mlekiem... cmoknięcie
Fakt, idzie mi to bardzo szybko, ale też i sytuacja jest sprzyjająca. Ostatni tydzień przesiedziałam w domu, to raz. Dwa, to niektóre prace są prawie ukończone, więc wiele czasu nie wymagają. A trzy, to nie mam tu rodziny i nie robię przygotowań do Świąt. Jakieś tylko większe zakupy i laaaaba przez następnych kilka dni, bo wzięłam jeszcze tydzień zwolnienia lekarskiego. Mam nadzieję, że przez ten czas dojdę do siebie. Moje UFOki też Smile

Elżbieta P. - Pon 22 Gru, 2014 22:07

vichta, to zdrowia życzę bye jak widzę w jakim tempie wykańczasz ufoki, wierzę, że przez kolejny tydzień na zwolnieniu, wykończysz całą resztę wesoło mi
joana - Czw 25 Gru, 2014 20:03

vichta, Uf, jestem pod wrażeniem. Przepiękne prace I serwetki, i frywolitki i chusty. Wszystkie. Cieniowana serwetka to...coś wyjątkowego. Jesteś bardzo zdolna. Powodzenia cool
goja91 - Pią 09 Sty, 2015 20:28

vikta obejrzalam Twoje prace wszystkie bez wyjątku są śliczne ,mnie zauroczył turkusowy sweterek,bardzo chętnie widziałabym go w swojej kolekcji brawo
vichta - Pią 09 Sty, 2015 23:12

Dziękuję za miłe komentarze kwiatek dla ciebie
Ufff! Wreszcie dochodzę do siebie. Czwarty tydzień na zwolnieniu po grypie. I wciąż nie doszłam do siebie. W międzyczasie przeprowadzka. Dobrze, że miał kto pomóc Smile Teraz powolutku się rozpakować i wracam do UFOków Smile

Goja91, oto schemacik Smile
Ze dwadzieścia lat temu miałam pulower robiony tym wzorem, biały, właśnie taki, jak na zdjęciu w gazetce. Przypalił się podczas suszenia przy piecu puknąć się Ale nie żałowałam. Już czas się go było pozbyć po kilku latach Smile

ewasd - Sob 10 Sty, 2015 23:35

vichta, obejrzałam twoje prace, śliczne są cool
MagdaSL - Sob 14 Lut, 2015 17:37

vichta zrobiłam przegląd Twoich prac są świetne. kwiatek dla ciebie brawo cool
Frida - Śro 18 Lut, 2015 23:38

Oryginalny pomysł na wykonanie spódnicy. Spódnica bardzo ładna.
Myślę, że wiele z nas ma takie "zaczarowane walizki", ale Ty umiesz ładnie wykorzystać ich zawartość.
brawo cool

vichta - Sob 21 Lut, 2015 21:01
Temat postu: czerwono-żółty letni topik
Dziękuję Wszystkim tu zaglądającym cmoknięcie love

Następne dziełko gotowe. Tym razem nie UFOk, ale za podszeptem Kabyr taki sobie oto topik.
O tym, jak powstawał ten i inne można poczytać w TYM wątku.

Zrobiony z cieniutkiej boucle, w dwie nitki, na drutach numer 5.

halina1956 - Sob 21 Lut, 2015 21:38

O matuchno !!! Dzieło sztuki cool
nismon - Nie 22 Lut, 2015 09:04

Fantastyczne "dziełko" cool brawo
kabyr - Nie 22 Lut, 2015 09:50

Marzeno ładnie się prezentuje.
Pokaż jeszcze nam modelkę cmoknięcie
(głowę możesz "uciąć" cool )

Elżbieta P. - Nie 22 Lut, 2015 17:05

fajna bluzeczka, pokaż ją na sobie radocha
marysia54 - Nie 22 Lut, 2015 21:19

Bluzeczka śliczna brawo brawo brawo uklon uklon
siebusania - Pon 23 Lut, 2015 07:54

vichta, cool cool
misia0808 - Wto 24 Lut, 2015 19:12

Świetna bluzeczka bardzo mi się podoba brawo brawo
Pysiatom - Śro 25 Lut, 2015 12:32

Świetna bluzeczka. brawo brawo brawo
vichta - Nie 08 Mar, 2015 11:47
Temat postu: komplet rasta dla fana Boba Marleya
Dzięki, dzięki, dzięki. cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Wkrótce premiera następnej bluzeczki. A w międzyczasie, podczas plądrowania po dysku, natknęłam się na inne moje "dzieło". Nawet nie wiedziałam, że mam tę fotkę.
Rasta-czapka i rasta-szalik dla pewnego marznącego Afrykańczyka Wink

vichta - Nie 08 Mar, 2015 17:05
Temat postu: bluzka "Pocahontas" :)
Nazwę bluzeczki wymyśliła bryanka0. Tak mi się spodobała, że postanowiłam zmienić tytuł posta. Dzięki cmoknięcie
Bluzeczka robiona online. Można o tym poczytać w TYM WĄTKU.
Bawełna Almina 8/4, druty 2; 2,5; 3, szydełkowe frędzelki.

elcja27 - Nie 08 Mar, 2015 17:08

fajna, taka hipisowska Smile
Pysiatom - Nie 08 Mar, 2015 19:31

Komplecik fajny i taki kolorowy , a topik jest rewelacyjny. brawo brawo brawo
marysia54 - Nie 08 Mar, 2015 21:37

Zimowy komplet fantastyczny brawo brawo brawo
bluzeczka cudna i super wygląda z tymi frędzelkami cool radocha uklon