To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

SoWa - Czw 14 Kwi, 2011 23:25

śliczna bluzeczka, kartki urocze! kwiatek dla ciebie hurrraaa
buziaczek - Pią 15 Kwi, 2011 23:57

bardzo ładne kartki brawo
beacia-24 - Sob 16 Kwi, 2011 09:07

To się koleżanka rozszalała z produkcją. Każda jedna milusia dla oka. Brawa za cudne karteczki radocha radocha radocha
iwona150 - Nie 17 Kwi, 2011 18:44

lamika88, cool cool brawo cool brawo radocha radocha
barbara 1 - Pon 18 Kwi, 2011 21:16

Bluzeczka fantastyczna i pięęęękne kartki brawo brawo brawo
lamika88 - Pon 18 Kwi, 2011 21:50

Bardzo dziękuję za tyle miłych słów cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Karteczki mama jutro wysyła i mam nadzieję, że obdarowanym będą się podobać hopla
A dzisiaj prezentuję małą tajemnicę wesoło mi Jest to prezent jaki dostanie moja mama na dzień mamy, zrobiony już teraz bo potem mama będzie miała wolne jak ja będę w domu więc ciężko by było kombinować wesoło mi A mama na moją galerię Picassa wejść nie umie więc nie ma obawy, że się wyda wesoło mi

Karteczka i pudełeczko:

Biżuteria: kryształy Swarovski i srebro

Zastanawiałam się czy nie dać kolorowego kryształu ale stwierdziłam, że Mamie będzie lepiej pasował taki bezbarwny bo nawet do pracy będzie mogła założyć do mundurka wesoło mi Mam nadzieję, że się ucieszy... Ja już się nie mogę Dnia Mamy doczekać żeby jej dać prezent wesoło mi wesoło mi

saba52 - Pon 18 Kwi, 2011 22:26

lamika88, Jak ja bym taki prezent dostała to była bym "wniebowzięta"
Cudne cool brawo brawo brawo

Madzia - Pon 18 Kwi, 2011 22:33

Śliczności, z pewnością prezenty się spodobają! brawo brawo brawo
Violetta21 - Pon 18 Kwi, 2011 23:05

śliczne prezenciki cool brawo
dehajola - Wto 19 Kwi, 2011 01:50

sliczny prezent, bizuteria super -elegancja i styl brawo
makramka - Wto 19 Kwi, 2011 08:39

Piękne prezenty brawo brawo brawo
katrinka - Wto 19 Kwi, 2011 12:45

Lamika chyba coś nabroiłam cmoknięcie nacisnełam nie tego kciuka co trzeba cmoknięcie
Prezenty dla Mamy przepiękne brawo brawo brawo
Ja mam syna i na takie cuda własnoręcznie wykonane raczej nie mam co liczyć cmoknięcie

ciapara - Wto 19 Kwi, 2011 13:10

Piękny zestaw Smile
Ja mam pytanie... jakim sprzętem trzeba dysponowac zeby oprawiac kamienie np w wisiorku?
Tia... ja moge liczyc co najwyzej na laurke... ołówkiem Smile hahahihi

lamika88 - Wto 19 Kwi, 2011 14:14

Bardzo dziękuję za tyle miłych słów cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
ciapara napisał/a:
Ja mam pytanie... jakim sprzętem trzeba dysponowac zeby oprawiac kamienie np w wisiorku?
Pojęcia zielonego nie mam puknąć się Kryształy, które ja kupuję mają już zrobione dziurki wystarczy kupić srebrne krawatki i zacisnąć szczypcami wesoło mi
Jarka - Wto 19 Kwi, 2011 17:48

dehajola napisał/a:
sliczny prezent, bizuteria super -elegancja i styl
cool brawo cool
anna.pluta1 - Wto 19 Kwi, 2011 21:20

cool cool
kabyr - Wto 19 Kwi, 2011 22:22

lamika88, brawo brawo brawo
Paddington - Śro 20 Kwi, 2011 13:53

piękności- takie to elegancie wszystko i urocze Smile
lamika88 - Czw 28 Kwi, 2011 17:43

Oj jak długo nic nie pokazywałam puknąć się Ale dzisiaj pokażę... Nowe skrapkowe zeszyty:

Zielony zostawiam sobie wesoło mi Niebieski dostanie siostra bliźniaczka a czerwony młodsza siostra wesoło mi

Dodatkowo pokażę w ogromnej tajemnicy prezent urodzinowy jaki dostanie siostra bliźniaczka (jeszcze jest miesiąc czasu ale zrobiłam szybciej bo potem mogę nie mieć kiedy hahahihi )

Biżuteria to Swarovski i srebro. Kryształ jest tak niesamowity, że na jasnym tle mieni się na niebiesko a na ciemnym na złoto wesoło mi

Mam skończony również żakiecik ale nie wiem kiedy zademonstruję bo jak zwykle będziecie krzyczeć, że chcecie na modelce a modelka w tej chwili niefotogeniczna jest... Raz, że przechodzę fazę wstępną powrotu do naturalnego koloru włosów i to co mam na głowie wcale mi się w tej chwili nie podoba ale inaczej się nie da, dwa miałam dzisiaj kanałowe leczenie zęba i boli niemiłosiernie więc raczej nie ma szans na ładne uśmiechnięte zdjęcie...

Jeszcze się pożalę... Miałam dzisiaj wstępny test rekrutacyjny do pracy (w końcu jakaś firma się odezwała) ale nie jestem zadowolona z tego jak mi poszło... Egzamin z języka był banalny więc to akurat mi dobrze poszło, test programistyczny teoretyczny średnio mi poszedł bo było praktycznie wszystko czego nikt się nie spodziewał... I na tyle jeszcze w miarę byłam przygotowana ale niespodziewanie wyskoczył nam trzeci etap... Test praktyczny... W pół godzinki napisać programik ooooo I w tym momencie się zestresowałam i mniej więcej w połowie pisania zabrakło mi czasu a pojęcia nawet nie mam czy to co napisałam było dobrze puknąć się Pozostaje mieć nadzieję, że nie tylko mi tak poszło i jakieś tam szanse mam bo akurat na tej firmie mi bardzo zależy...

Violetta21 - Czw 28 Kwi, 2011 17:52

piękna biżuteria i fajne te scrapki cool brawo
a za pracę cool cool

bean - Czw 28 Kwi, 2011 17:52

Zeszyciki skrapkowe są piękne! I to wszystkie hopla brawo i prezencik dla siostry jest śliczniusi cool brawo brawo brawo
W pierwszej chwili myślałam, że zrobiłaś 2 kompleciki, dopiero potem doczytałam, że tak różnie kryształki załamują światło hahahihi

Trzymam kciuki za pracę cool

Madzia - Czw 28 Kwi, 2011 18:01

Jeśli chodzi o pracę to życzę żeby się udało!

A prace Twoje są prześliczne! brawo brawo brawo

Jarka - Czw 28 Kwi, 2011 18:10

bean napisał/a:
Zeszyciki skrapkowe są piękne! I to wszystkie i prezencik dla siostry jest śliczniusi
cool cool cool cool cool
halszka - Czw 28 Kwi, 2011 18:15

lamika88
-trzymam kciuki za to , zebyś pracę dostała - bo wtedy będziesz tak samo dokładnie sie z niej wywiazywać - tak jak dokładnie i pięknie robisz cudne rękodzieła ... zebalek ( ostatni zielony zeszycik jest najjjjj wesoło mi )
- powodzenia i głowa do góry - wszystko ci się uda napewno cool

Natalia - Czw 28 Kwi, 2011 18:29

cool cool cool brawo brawo brawo super !!!!!!!!!!!