Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
saba52 - Czw 06 Sty, 2011 22:35
beacia-24, Piękności tworzysz i cóż wielkie
elunia_olsztyn - Czw 06 Sty, 2011 22:55
Śliczne prace
elka j. - Czw 06 Sty, 2011 23:30
Beatko - Świetnie Ci poszła robótka na okrągło. Pierwsze koty za płoty, choć wdzianko z tego co wiem, dla psiaka Piękne biżutki. Czekam na filce i kolejne wdzianka na okrągło, pewnie jakiś sweter będzie następny
bean - Pią 07 Sty, 2011 00:27
O rety, ale z Ciebie pracuś
I jakie piękne rzeczy nam pokazujesz śliczne biżutki i markery cudną serwetkę
Ale zastrzeliłaś mnie ubrankiem dla psiaka - wyszło fantastycznie
I z tego co widzę, umiejętność drutowania opanowałaś już do perfekcji, zdolniacho
iwonka - Pią 07 Sty, 2011 06:16
śliczności
małgośka - Pią 07 Sty, 2011 09:08
Beacia, to się nazywa, że właściwie nic nie robiłaś?
Nic nie wspomniałaś o tym ślicznym bieżniczku dla teściowej.
Ten, który widziałam cudny, cały czas na niego "kukałam".
Ubranko dla pieska rewelacja.
Nie pochwaliłaś się swoją biżuterią. Oj, następnym razem lepiej Cię przypilnuję.
Moja biżuteria jest cudna, nie mogę wyjść z podziwu.
No i śliczne kolorowe markerki przypadły mi w udziale, ale muszę je bardzo pilnować, bo Mężusiowi bardzo wpadły w oko.
Cały czas się zastanawia, czy nie udało by się ich do jego wędkarskich haczyków doczepić.
Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję.
lamika88 - Pią 07 Sty, 2011 11:58
Super prace Wdzianko dla psiaka mnie powaliło
Grażyna - Pią 07 Sty, 2011 14:21
Wszystko piekne, a szczególnie biżuteria.
anna.pluta1 - Pią 07 Sty, 2011 17:03
Madzia - Pią 07 Sty, 2011 17:44
Twoje prace zawsze zachwycają
beacia-24 - Pią 07 Sty, 2011 20:14
anle, Violetta21, saba52, elunia_olsztyn, elka j., bean, iwonka, małgośka, lamika88, Grażyna, anna.pluta1, Madzia, przeogromnie Wam dziękuję za miłe słowa. Po ciężkim dniu pracy są tak relaksujące jak masaż. Dziękuję Wam za tą chwilę odpoczynku i odprężenia
| bean napisał/a: | | I z tego co widzę, umiejętność drutowania opanowałaś już do perfekcji, zdolniach |
Beaciu daleko mi do perfekcji. Druty to dla mnie czarna magia, ale ciesze się, że udało mi się Was oczarować swoim skromnym wdziankiem.
| małgośka napisał/a: | | Moja biżuteria jest cudna, nie mogę wyjść z podziwu. |
Danusiu cieszę się bardzo, że biżutki Ci się podobają. Jeśli jesteś tylko zadowolona to jestem spokojna .
Co do markerów to widziałam jak Twój małż przyglądał im się z takim bliżej nieokreślonym wyrazem twarzy hahaha
Może być i tak, że kiedyś będziesz chciała oczka rozdzielić, a nie będzie czym bo markery w łazience z innymi świecidełkami będą udawać biżuterię hahaha
Raz jeszcze za wszystkie miłe komentarze oraz kciuki ślicznie chcę podziękować. W ramach wdzięczności ślę ogrom całusków
beacia-24 - Pią 07 Sty, 2011 20:17
anle, Violetta21, saba52, elunia_olsztyn, elka j., bean, iwonka, małgośka, lamika88, Grażyna, anna.pluta1, Madzia, przeogromnie Wam dziękuję za miłe słowa. Po ciężkim dniu pracy są tak relaksujące jak masaż. Dziękuję Wam za tą chwilę odpoczynku i odprężenia
| bean napisał/a: | | I z tego co widzę, umiejętność drutowania opanowałaś już do perfekcji, zdolniach |
Beaciu daleko mi do perfekcji. Druty to dla mnie czarna magia, ale ciesze się, że udało mi się Was oczarować swoim skromnym wdziankiem.
| małgośka napisał/a: | | Moja biżuteria jest cudna, nie mogę wyjść z podziwu. |
Danusiu cieszę się bardzo, że biżutki Ci się podobają. Jeśli jesteś tylko zadowolona to jestem spokojna .
Co do markerów to widziałam jak Twój małż przyglądał im się z takim bliżej nieokreślonym wyrazem twarzy hahaha
Może być i tak, że kiedyś będziesz chciała oczka rozdzielić, a nie będzie czym bo markery w łazience z innymi świecidełkami będą udawać biżuterię hahaha
Ja Tobie także chcę podziękować za cudne niteczki. Zapewne w bliższej przyszłości coś z nich wyczaruję. Oczywiście pierw muszę znaleźć schemat, który godnie odda ich urok.
Raz jeszcze za wszystkie miłe komentarze oraz kciuki ślicznie chcę podziękować. W ramach wdzięczności ślę ogrom całusków
nula - Sob 08 Sty, 2011 09:41
| beacia-24 napisał/a: | | Nadal nie mogę uwierzyć, że mi się udało. |
I to jest właśnie Twój największy problem - nigdy nie wierzysz, że Ci się uda !!!
Trochę więcej wiary w siebie !!!!
A ubranko wyszło prześlicznie - przecież mówiłam, że dasz radę !!!
Postaraj się o fotkę na modelu jeżeli to możliwe
dziękuję za uściski i całusy
Teraz, jak sobie zafundowałaś drutki z najwyższej półki to musisz je częściej wykorzystywać !!! może jakiś sweterek dla siebie ?
Bizutki jak zwykle cieszą oko - prześliczne są
Markery też zrobiłaś super - może dla męża Danusi zrób też, nie będzie musiała bronić swoich ?
bejbi88 - Pon 10 Sty, 2011 13:26
wspaniały wysyp prac
amsta1 - Pon 10 Sty, 2011 13:28
Ale piękności u Ciebie widzę!
Beata T - Pon 10 Sty, 2011 14:57
prześliczna biżuteria i serwetka no i ubranko świetnie wyszło
stonesik - Wto 11 Sty, 2011 14:03
Wszystko piękne - zgadzam się z koleżankami Ale piasek pustyni Osłabłam z wrażenia.......
beacia-24 - Pią 25 Lut, 2011 09:10
Oj nie było mnie tu trochę czasu a tu takie miłe słowa. Wstyd mi strasznie.
Dziękuję dziewczynki za tyle wspaniałych komentarzy.
Dzięki Wam czuję się pewniejsza, że moje wytworki są czegoś warte.
Dajecie mi siłę i podbudowujecie moją podupadającą wiarę w siebie.
Dziś nie będzie niespodzianki hahahah bo nie wstawiam żadnych foteczek jak na razie co nie oznacza, że nic nie robię.
Na tapecie szydełko póki co i druty. Tylko nitki wciągnąć i cykać fotkę, ale tak to właśnie z tymi nitkami jest nie znosiłam tego naprawdę i widać nie chyba nie odmieni mi się.
Tak więc cierpliwie musicie jeszcze poczekać.
misia0808 - Nie 06 Mar, 2011 20:10
Beatko śliczne nowosci
beacia-24 - Pon 07 Mar, 2011 09:17
Wątek troszkę odkurzam i nowości kilka wrzucam.
Część prac czeka jeszcze na skończenie, głównie jedna serwetka.
Skończyłabym ją szybciej gdyby nie ten wędrujący motyw hahaha. Chyba mąż mi już z 6 schematów nadrukował bo tak nóżek dostają.
Zacznę od komina, który w pierwotnej wersji miał być oszukańcem. Z racji tego, iż stójka była za duża postanowiłam zrobić jeszcze kilka okrążeń.
Jest to moje drugie dzieło na drutkach okrągłych tak więc proszę o wyrozumiałość.
Z racji tego, iż postanowiłam pobawić się troszkę scrapem powymieniałam się na różne przydaszki, gdyż póki co mój budżet stanowią tylko moje zachomikowane drobnostki.
Tak więc oto kilka moich wytworków. Głównie kwiatuszki wszelkiej maści.
Na pierwszy ogień materiałowe. Brak wprawy dlatego wygląd mizerny
Szydełkowe różnej maści
Zdjęcia grupowe
Drobne koroneczki
Różności wykonane techniką quillingu. Pierwsze próby dlatego proszę o baaaaardzo dużo wyrozumiałości
Takie cudka dostałam w zamian od Madzi Liken, której ogromnie chce podziękować za przepiękne przydasie (szczególnie te haftowane)
iwona150 - Pon 07 Mar, 2011 11:03
o rety ile tu cudowności
lamika88 - Pon 07 Mar, 2011 12:51
Cała masa śliczności
małgośka - Pon 07 Mar, 2011 13:23
Beatko, no to nieźle zaszalałaś.
Świetnie Ci wyszdł komin.
Wspaniałe kwiatuszki. Cudne koroneczki.
Powiało wiosną.
Śliczne prezenty.
Gratuluję kolejnych technik. Życzę Ci dużo cierpliwości i czekam na kolejne dzieła.
jolajka - Pon 07 Mar, 2011 14:00
beacia-24, pełna łąka kwiatów, wiosna za pasem!
http://mojedubaninki.blogspot.com/
ciapara - Pon 07 Mar, 2011 17:00
beacia-24, piękne nowości i chciałam Cie tylko zapytac czy z tą iloscią kwiatków wszelakich zamierzasz pasmanterie internetowa otworzyc? Toż to istny hurt
|
|
|