Galerie prac użytkowników forum - Kasiulkowe prace szydełkowe
Mysza - Czw 11 Lis, 2010 15:34
| Cytat: | Coś kiedyś wspominałaś, że minął już okres w nauce języków, kiedy to miesza się słowa... Czyżbyś się cofnęła...
|
W żadnej mierze Kaszyno! To było jak najbardziej intencjonalne. Jako lingwista mam prawo używać każdego języka, jaki znam. Tracę nadzieję, że kiedyś zaczniesz to rozróżniać.
Co do wyciągania tajemnic na światło dzienne - ja po prostu uwielbiam wprawiać cię w zakłopotanie. Rumienisz się!
Co do weekendu - stawiam na algebrę - chociaż wiem, ze pewnie wybierzesz szydełko, a potem będziesz mi odjękiwać uszy.
Ło! Moja skarpeta! tylko dlaczego takie brzydkie zdjęcie jej zrobiłaś?!
Buźki
M.
7Kasiulek7 - Czw 11 Lis, 2010 15:42
anle, saba52, dziękuję serdecznie.
| saba52 napisał/a: | | I nie wiem dlaczego nie dostaje informacji a mam zaznaczone |
Może Twoja poczta/program pocztowy traktuje je jako spam.
Mysza, tak się rozpisałaś, że nie zmieściłaś się na poprzedniej stronie.
Języki... Pewnie nie zacznę rozróżniać, bo mam uraz psychiczny do jakiegokolwiek innego niż polski. A angielski to już w ogóle jest bleee...
To dobrze, że się rumienię, bo to znaczy, że mam w sobie trochę wstydu...
Weekend? Nie martw się nie będę jęczeć. Przynajmniej do Ciebie nie będę jęczeć.
A zdjęcie jakoś tak wyszło. Nie chciało mi się. Było złe światło i mało czasu. Jak chcesz, to zrób ładniejsze.
lamika88 - Czw 11 Lis, 2010 17:30
7Kasiulek7, fajne zaległości Hehe też bym stawiała na algebrę... Pamiętam mój pierwszy rok matematyki A teraz to już nie pamiętam kiedy ostatnio się czegoś uczyłam Poczekamy do pierwszego koło to wtedy się zacznie
7Kasiulek7 - Czw 11 Lis, 2010 20:13
lamika88, dzięki za pochwały
Dzisiejszy dzień spędziłam raczej odpoczywając.
elunia_olsztyn - Pią 12 Lis, 2010 00:06
7Kasiulek7 śliczne prace ale nie myśl tylko o matematyce i szydełku a gdzie czas na rozrywkę
iwonka - Pią 12 Lis, 2010 07:41
fantastyczne nowości
7Kasiulek7 - Pią 12 Lis, 2010 10:24
elunia_olsztyn, iwonka, dziękuję serdecznie
| elunia_olsztyn napisał/a: | | ale nie myśl tylko o matematyce i szydełku a gdzie czas na rozrywkę |
No fakt...
Mysza - Pią 12 Lis, 2010 11:44
| Cytat: | elunia_olsztyn napisał/a:
ale nie myśl tylko o matematyce i szydełku a gdzie czas na rozrywkę
No fakt... Very Happy |
Oj tam. Ja nie uprawiam clubbingu, a to znaczy, że z nas dwóch to ty masz więcej czasu na rozrywkę
Ups... wydało się.
Pozdrawiam
M.
7Kasiulek7 - Pią 12 Lis, 2010 12:36
| Mysza napisał/a: | Oj tam. Ja nie uprawiam clubbingu, a to znaczy, że z nas dwóch to ty masz więcej czasu na rozrywkę wesoło mi
Ups... wydało się. |
Jeden mały wypad na miasto i już wielkie halo.
Beata T - Pią 12 Lis, 2010 15:53
przepiękne ubranka na telefonik , a kolczyki to mistrzostwo
joaska77 - Pią 12 Lis, 2010 17:06
Podziwiam jak zawsze .
Zastanawiam się tylko, skąd bierzesz czas na to wszystko.
Pozdrawiam serdecznie.
7Kasiulek7 - Pią 12 Lis, 2010 18:46
Beata T, joaska77, dziękuję bardzo
| joaska77 napisał/a: | | Zastanawiam się tylko, skąd bierzesz czas na to wszystko. |
Hm... Robię w przerwach między innymi zajęciami. Jak się bardzo chce, to czas się zawsze znajdzie.
joaska77 - Pią 12 Lis, 2010 18:50
| 7Kasiulek7 napisał/a: | Beata T, joaska77, dziękuję bardzo
| joaska77 napisał/a: | | Zastanawiam się tylko, skąd bierzesz czas na to wszystko. |
Hm... Robię w przerwach między innymi zajęciami. Jak się bardzo chce, to czas się zawsze znajdzie.  |
No ja na przerwach raczej nie daję rady;), bo czasami to tylko 5 minut, a jak jest praca i studia, do tego troje dzieci:) to nie zawsze jest tak jak by się chciało, ale dobrze, że to już ostatni rok studiów, potem będzie trochę mniej obowiązków.
Pozdrawiam.
elunia_olsztyn - Pią 12 Lis, 2010 23:11
7Kasiulek7 wypadaj na miasto częściej ,będziesz miała o czym wnukom opowiadać bo ja muszę zmyślać
buziaczek - Pią 12 Lis, 2010 23:19
rewelacyjny zbiór nowości
marysia54 - Pią 12 Lis, 2010 23:34
7Kasiulek7
przepiękne robótki i bajecznie kolorowe
ciapara - Sob 13 Lis, 2010 09:10
| elunia_olsztyn napisał/a: | 7Kasiulek7 wypadaj na miasto częściej ,będziesz miała o czym wnukom opowiadać bo ja muszę zmyślać  |
dobre usmialam sie
Jarka - Sob 13 Lis, 2010 09:37
7Kasiulek7 - Sob 13 Lis, 2010 10:55
Najpierw podziękowania dla:
marysi54, Jarki, buziaczka za pochwały i
wszystkim klikającym za kliknięcia.
| joaska77 napisał/a: | | No ja na przerwach raczej nie daję rady;), bo czasami to tylko 5 minut, a jak jest praca i studia, do tego troje dzieci:) |
Chyba się nie jasno wyraziłam. chodziło mi o jakieś przerwy w domu między robieniem zadań z matematyki i innymi. Moje przerwy trwają 15min, ale wolę je spędzać na zwykłym leniuchowaniu
| elunia_olsztyn napisał/a: | | 7Kasiulek7 wypadaj na miasto częściej ,będziesz miała o czym wnukom opowiadać bo ja muszę zmyślać |
Przynajmniej teraz będę miała powód.
joaska77 - Sob 13 Lis, 2010 18:48
Dobrze się wyraziłaś, tylko że ja w domu raczej nie mam przerw, bo cały czas mały ktoś plącze się między nogami i rzuca kłębkami gdzie popadnie, a później siedzę i to rozplątuję:).
7Kasiulek7 - Nie 14 Lis, 2010 12:05
U mnie w domu przeszkadzać mi może tylko kot, a i tak nauczyłam go jakimś cudem, że włóczka nie służy do zabawy.
Mysza - Nie 14 Lis, 2010 12:24
Twój kicio Tymek jest cudooowny. Jak ja go kocham! Od pierwszego wejrzenia. I dobrze wychowany, jak na posiadacza szydełkującego człowieka.
Pozdrawiam serdecznie
M.
7Kasiulek7 - Wto 16 Lis, 2010 17:35
Szkoda, że w każdym aspekcie swojego kociego życia nie jest dobrze wychowany, ale to już wina jego poprzednich właścicieli, którzy za bardzo go rozpieścili.
barbara 1 - Wto 16 Lis, 2010 19:56
| buziaczek napisał/a: | | rewelacyjny zbiór nowości |
zgadzam się w 100%
7Kasiulek7 - Śro 17 Lis, 2010 22:25
barbara 1, dziękuję bardzo
|
|
|