Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
bean - Wto 05 Paź, 2010 13:14
beacia-24, fotki ze ślubu są rewelacyjne! Ale to Wasza zasługa - uczucie bije z nich z ogromną siłą Jeszcze raz: wszystkiego dobrego
Twoja biżuteria zawsze mnie zachwyca
SoWa - Wto 05 Paź, 2010 18:14
Beacia
misia0808 - Wto 05 Paź, 2010 19:17
Beatko biżutki są przecudne, ostatnie mnie też zachwyciły szczególnie.
Zdjęcia oglądam już drugi raz. Cudowne
beacia-24 - Pią 08 Paź, 2010 09:30
mimusia-1, iwonka, bieta, bean, SoWa, misia0808, bardzo Wam dziękuję za taki bukiet miłych słów. Czytam je z zaciśniętym gardłem.
Za wszystkie kciuki i wpisy takie wielgachne całusy
jolamj - Pią 08 Paź, 2010 11:04
przepiekna biżuteria
nula - Sob 11 Gru, 2010 11:46
Puk, puk, jest tu kto ?????
Halo, halo, Beacia - odezwij się !!!
Zupełnie o nas zapomniałaś ?????
beacia-24 - Pon 13 Gru, 2010 19:48
Nuleńko nie zapomniałam tylko walczę z drutami, karczochami, obrusami i innymi takimi hahaha. Póki co przegrywam tę batalię hahaha. Bez obaw bo wszystko uwiecznione na fotkach tak więc w wolniejszej chwiluni szybciutko się pochwalę co tam zmajstrowałam.
Dziękuję za pamięć i przywołanie do życia
Bożena- 2000 - Pon 13 Gru, 2010 20:38
Zaczarowany świat. Pięknie.
nula - Pon 13 Gru, 2010 20:53
| beacia-24 napisał/a: | | tak więc w wolniejszej chwiluni szybciutko się pochwalę co tam zmajstrowałam. |
no, jak nam tu walniesz hurtem po pewnie z krzeseł pospadamy !!!
uprzedź najpierw, to się nastawimy psychicznie
tylko nie każ nam już za długo czekać
JJka - Pon 13 Gru, 2010 21:45
... ja w pierwszej kolejności o "karczochy" dla teściowej poprosze...
beacia-24 - Nie 19 Gru, 2010 09:39
Dziewczynki kochane dziękuję za pamięć i odświeżenie wątku tuż przed świętami. Żeby Wasza praca nie poszła na marne pokażę to i owo.
Zacznę może tak od tego co najbliższe memu serduchu, czyli jak zwykle biżutki. Asieńko karczoszki na sam koniec bo jak dla mnie to nie wyszły za piękne dlatego muszę Was omamić troszkę świecidełkami byście były łaskawe w komentarzach hahaha.
Na pierwszy ogień komplet mojej mamy.
Pamiętam jak jeszcze w swoje poprawiny na szybko majstrowałam przy nich bo na bazach klipsowych dyndały swarowszczaki.
Oj kiedy to było, jak widać długo czekały na moją łaskawość i wykończenie.
Komplecik składa się z nocy kairu, swarovskiego, i srebra.
Komplecik dla szwagierki ze swarovskiego i srebra.
Filcyk także dla niej, miałam nie lada zadanie z nim.
Tu kieruję ogromne wyrazy wdzięczności i ślę buziaki takie wielkie jakie się tylko da w stronę Eli - Elka j.
Elu bez Twoich cierpliwych rad nie powstało by to to hahaha.
Przekonałam się troszkę do filcu, ale nie przeczę, że z początku było mi trudno złapać koncepcję, gdyż nie jest to mój ulubiony materiał. Jak wyszło oceńcie same. Póki co jeszcze nie widziałam szwagierki w tym komplecie, ale wiem, że była zachwycona.
Czeka mnie jeszcze jedno filcowe szaleństwo i nie wiem kiedy się za nie zabiorę. Jak zawsze pomysłu mi brak.
Kolejne swarki tym razem dla mamy mojego R, oj zachwytów nie było końca.
Przyznam się bez bicia, że komplet baaadzo mi się podoba i chyba sprawię sobie podobny w dalszej przyszłości. Niby prosty bo tylko zawieszka i szkiełka, ale bardzo elegancki.
Srebro oksydowane w połączeniu ze zwykłym.
To tyle jeśli chodzi o biżutki.
Mam nadzieję, że wystarczająco Was oślepiłam błyskotkami i przymkniecie oko na dalsze moje wytwory hahaha.
Niech będą te karczochy, a co tam
Bordo ze złotem dla moich rodziców. Pierwsza, ale z niej jestem niezadowolona najmniej hahaha. Choć i tak mam wiele aluzji co do wyglądu ów bombki. Rodzice zachwyceni. Tata nawet sam sobie stojak do niej dorobił i już dumnie stoi na telewizorze.
Te dla mamy R. Jak dla mnie są koszmarne, każda inna, krzywa i szkoda mówić co jeszcze. Teściowa zadowolona. Bynajmniej na taką wyglądała.
Przepraszam za jakość zdjęcia niestety robione wieczorem i na szybko bo drugiego dnia z rana były oddelegowane kilka bloków dalej tuż przed pracą hahaha
Kolejny koszmarek tym razem bieżnik, kombinowany, pruty miliony razy, a i tak wygląda potwornie. Kolorek w rzeczywistości inny - wyblakła zgniła zieleń.
Ze wszystkich moim ostatnich wytworów z listków jestem najbardziej zadowolona. Poleciały na prezent mikołajowy, udało mi się je jednak obcykać na szybko. Kolorek bardziej rzeczywisty na pierwszym zdjęciu. Trawiasta soczysta zieleń.
Na koniec kokardki. Także wykonane na prośbę dla R mamy. One też mi się podobają.
Odliczyło się sztuk 54, Rafał pomagał - żeby nie było, iż zasługi tylko sobie przywłaszczam. Marudził, ale pomagał.
Powiem szczerze, że na choince wyglądają zjawiskowo. Zastępują łańcuch. Będę musiała zakraść się do teściowej i podebrać jej tą choinkę bo oczu nie mogę od niej oderwać. Jednak moje starania spełzną na niczym bo od razu podejrzenie padnie na mnie.
Obiecuję cyknąć dziś fotkę i wstawię wieczorem choinkę jak marzenie same zobaczycie jaka jest piękna.
Żeby nie było obcykałam dokładnie i ze szczegółami. Na ostatnim zdjęciu wszystkie razem.
To by było na tyle, reszta w trakcie roboty i w planach, ale co z nich wyjdzie to się okaże.
Nuluś jak widzisz hurcik umiarkowany, dawkowany stopniowo hahaha . Nie chcę mieć żadnych ofiar na swoim koncie i to jeszcze przed świętami.
anle - Nie 19 Gru, 2010 09:53
Piękne prace i jak dużo
lamika88 - Nie 19 Gru, 2010 11:21
Piękne to wszystko Biżuteria cudna To filcowe fioletowe szaleństwo wyszło niesamowicie Bombeczki prezentują się bardzo ładnie I zielonego pojęcia nie mam co Ci się nie podoba w bieżniku Jak dla mnie jest piękny Listkowy komplecik śliczny (aż zatęskniłam za wiosną ) A kokardki na pewno wyglądają wspaniale na choince (koniecznie pokaż zdjęcie )
Violetta21 - Nie 19 Gru, 2010 18:34
Beacia ile u Ciebie cudeniek oj niewiem na czym oko zawieśić i biżutki i kokardki i listki i bieżniczek śliczności
Zula - Nie 19 Gru, 2010 21:34
elka j. - Nie 19 Gru, 2010 22:20
Beatko, wcale nie taki mały ten Twój hurcik. Filcaki fajnie wyszły, winogronkowo Sporo tych kuleczek, musiałaś się nieźle przy nich napracować. Mam nadzieję, że nie będziemy za długo czekać na następne. Bardzo podobają mi się Twoje biżutki i serweta i nie mogę zrozumieć, dlaczego napisałaś, że to koszmarek Brawo za wszystkie prace
barbara 1 - Wto 21 Gru, 2010 08:21
Beacia u Ciebie same cudeńka powstały
małgośka - Wto 21 Gru, 2010 16:09
Beatko, same cudne prace wszystkie bez wyjątku.
No i opanowane dwie kolejne techniki tj. filcowanie i bąbeczki wstążkowe.
Beata T - Wto 21 Gru, 2010 17:33
przecudna biżuteria i jakie wspaniałe bombki , śliczne serwetki ale hurtowo
nula - Czw 23 Gru, 2010 08:47
No ładnie, najpierw Cię poganiam do nadrabiania zaległości a potem nawet nie mam czasu tu zajrzeć !!!
| beacia-24 napisał/a: | | Nuluś jak widzisz hurcik umiarkowany, dawkowany stopniowo |
ładnie mi stopniowo
dobrze , że siedzę wygodnie !!!
Biżu wiadomo - jak z salonu firmowego
filcaki świetne - pomysł bardzo fajny i z wykonaniem też sobie super poradziłaś !
Za wiązanie tych kokardek Cię podziwiam - mi by się nie chciało (może kilka, ale taką ilość.....)
Listeczki śliczne, a karczochy bardzo udane - nie marudź perfekcjonistko jedna !
Co Ty od nich chcesz ?
Skoro teściowa zadowolona to chyba najważniejsze ?
dawaj zdjęcie tej choinki bo ciekawa jestem
Anisa - Czw 23 Gru, 2010 15:29
Piękne prace biżuteria zachwycająca, a bieżnik i listki piękne
beacia-24 - Pią 24 Gru, 2010 15:23
anle, lamika88, Violetta21, Zula, elka j., barbara 1, małgośka, Beata T, nula, Anisa, ogromne buziaki dla Was za tak miłe komentarze. Czytam je z bijącym radośnie serduszkiem. Także za wszystkie kciuki chcę Wam ogromnie podziękować. Jest mi niezmiernie miło, że mimo kurzącego się wątku zaglądacie do mnie. Mam nadzieję, że nikt nie ma alergii hahaha.

| nula napisał/a: | | nie marudź perfekcjonistko jedna |
Nuluś wiesz dobrze, że u mnie musi być wszystko na glanc. Z tego co wiem to nie jesteś lepsza hahaha . Ja bym tam jeszcze troszkę przy nich pomajstrowała jeszcze
Co do poganiania to bardzo dobrze bo ja to ostatnio w chomika się zabawiam hahaha. Chomikuję wszystko co się da, nawet zdjęcia.
Raz jeszcze pragnę Wam gorąco podziękować
P.S choinka obcykana będzie dzisiaj .
beacia-24 - Pią 24 Gru, 2010 15:37
Z okazji świąt Bożego Narodzenia pragnę życzyć Wszystkim dużo zdrówka, radości, miłości i odpoczynku w rodzinnym gronie. Potraw świątecznych bez liku, góry prezentów, twórczych pomysłów i zdrówka raz jeszcze. Aby pierwsza gwiazdka radośnie zaświeciła, by kolęda serca wypełniła i by przy wigilijnym stole spokojnie płynął czas.
lamika88 - Pią 24 Gru, 2010 22:52
beacia-24, Wesołych Świąt
Violetta21 - Pią 24 Gru, 2010 23:48
Beatko Wesołych Świąt
|
|
|