Galerie prac użytkowników forum - [szydełko] Sznurki Ani
Pysiatom - Śro 01 Paź, 2014 10:21
Wspaniałe prace.
siebusania - Śro 01 Paź, 2014 11:38
dziekuje wam za tyle pozytywnych komentarz Apak dziekuje, juz teraz wiem co ze mna jest, moze bedzie dobrze ale musze sie z tym oswic poukladac mysli
nismon - Czw 02 Paź, 2014 11:25
Aniu prześliczne prace i ...głowa do góry
żabka - Pią 03 Paź, 2014 08:48
Śliczne prace
Oby klientka szybko się zdecydowała bo serweta cudna
siebusania - Pią 03 Paź, 2014 12:35
nismon, żabka, dziekuje wam :*:*żabka, klientka przestała sie kontaktować, znow to samo. Jednego tylko nie rozumiem czy tak ciezko ludzia powiedziec ze jednak dziekuje ale nie chce. A ty jak glupi czekasz i czekasz na odp jakie to irytujące. nismon, u mnie juz lepiej a co jest na rzeczy powiem wam w następnym tygodniu jak bede miec czarno na białym napisane
vichta - Pią 03 Paź, 2014 13:49
| siebusania napisał/a: | | tak ciezko ludzia powiedziec ze jednak dziekuje ale nie chce |
No wlasnie, ze niektorym jest ciezko, a dla wielu jest to wrecz niewykonalne. Beda sie wic jak piskorz, zeby tylko nie dac odpowiedzi, beda wymyslac tlumaczenia i wymowki, zaczynac zdania od "Wiesz, akurat teraz...", "No, nie jestem pewna...", "Wlasciwie, to...", itp. Nie cierpie wspolpracy z takimi typami
Dlatego trzeba takich stawiac pod murem i nie odpuszczac, dopoki sie jasno nie okresla. Tak czy nie, tak czy nie, tak czy nie ???!!! Jak zdarta plyta, az w koncu dostaniesz odpowiedz.
A material byl Twoj, czy jej? Bo jesli Twoj, to wcale nie czekaj, tylko znajdz inna klientke i juz. A jeszcze najlepiej, jakby to byla dobra kolezanka tamtej, zeby mogla sie pochwalic, bo serwetka jest przepiekna.
Kiedys robilam jednej pani sweter. Jak przyszlo do zaplaty, to zaczela marudzic. Kiedy jej kolezanka powiedziala, ze sweterek jest fantastyczny i ona go chetnie kupi, to tamta szybciutko zmienila zdanie.
siebusania - Pią 10 Paź, 2014 06:43
vichta, ta Pani twierdzi ze czeka aż jej siostra tez sie na cos zdecyduje i dlatego to wszystko tak dlugo trwa. Klienta jest z neta wiec nic o niej nie wiem kontakt tylko w sprawie serwetki. Materiał na szczescie jest moj ale Watpie Zebym kogos innego chętnego znalazla bo u mojej okolicy ciezko takie cos sprzedać nie ceni sie rękodzieła
siebusania - Pią 10 Paź, 2014 08:42
Ampka, prosze schewmacik
japoneczka01 - Pią 10 Paź, 2014 08:58
Serwetkę wystaw do sprzedania na jakimś portalu np. swistak, albo olx, gdzie nie ma opłat za wystawienie, a jak ktoś cokolwiek zamówi, to bezwzględnie żądaj zadatku z zastrzeżeniem, że bez zadatku nie zaczynasz roboty. Tu nie ma co bawić się w sentymenty, bo jak widzisz klienci są bez skrupułów.
siebusania - Pią 10 Paź, 2014 08:58
swetrek przerobiony wiec pokazuje
i czapeczki po lewej stronie juz pokazywałam a te po prawej stronie są wiekszym rozmiarze
narazie to koniec moich prac do pokazania.
bluzeczki dla mnie nie bedzie bo zmieni mi sie rozmiar.
chyba wogole bede miec przerwe w dzierganiu,checi jakos brak jak zle sie czuje, a wszystko spowodowane jest tym ze jestem w ciazy
Kalima - Pią 10 Paź, 2014 09:26
Gratulacje Głowa do góry będzie dobrze Z zamawiającymi zawsze jest ten sam kłopot, ja się nauczyłam że przed zaczęciem robótki biorę zaliczkę i to w dość dużej wysokości "na materiał". Jest to dobry sposób, bo jeżeli ktoś tylko głowę zawraca to w tym momencie zrezygnuje. Brak zapału do robótek minie, w końcu to ma być przyjemność, a nie przymus Prace śliczne jak zwykle
lamika88 - Pią 10 Paź, 2014 10:24
Aniu śliczne ubranka Gratuluję ciąży Samopoczucie pewnie Ci się poprawi później
nismon - Pią 10 Paź, 2014 11:41
Aniu trzymam kciuki ,aby wszystko było w porządku-a dziewczyny mają rację,zapał do robótkowania powróci
to teraz czekam na kolekcję noworodkową
izetta - Pią 10 Paź, 2014 11:46
Aniu, moje gratulacje małej fasolki
vichta - Pią 10 Paź, 2014 12:56
Aniu, gratulacje !!!
Doskonale rozumiem, bo ja tez w ciazy czulam sie koszmarnie. Z robotek nie zrezygnowalam. Oprocz czytania byla to jedyna z moich rozrywek, bo przelezalam 8 miesiecy, z tego czesc w szpitalu...
Ale o wszystkim sie szybko zapomina... Gdybym wiedziala przez co przejde, z cala swiadomoscia podjelabym decyzje na tak
elcja27 - Pią 10 Paź, 2014 13:32
Aniu gratulacje
Apak - Pią 10 Paź, 2014 15:39
Gratuluję serdecznie i domyślam się, że niebawem będzie kolekcja dla maluszka
Elżbieta P. - Pią 10 Paź, 2014 16:58
Ania, gratulacje
misia0808 - Pią 10 Paź, 2014 17:19
Aniu gratulacje!! Twoje ostatnie prace prześliczne, a serwetka jest taka piękna, że wystaw ją, tak jak dziewczyny radzą a na pewno znajdzie nabywcę.
Tak właśnie pomyślałam, że ostatnio na naszym Forum przybywa przyszłych mam. Też czekam na malutkie ubranka Twojego wykonania
Pysiatom - Nie 12 Paź, 2014 15:31
Aniu gratulacje ! Śliczne ciuszki.
siebusania - Pon 13 Paź, 2014 13:19
Kalima, lamika88, nismon, izetta, vichta, elcja27, Apak, Elżbieta P., misia0808, Pysiatom, dziekuje wam bardzo, nie jest to moj pierwszy raz wiec dam rade, juz było lepiej to jak na złosc teraz zeby daja popalic, wiec szydełko mi nie w głowie, na kolekcje noworodkowa nie liczcie zbyt szybko, jeszcze za wczesniej a po za tym musze wreszcie sie zebrac za prezenty wymiankowe
siebusania - Pon 08 Gru, 2014 09:26
Nareszcie powrociła mi chęć do dziergania, przerwy jednak dobrze wpływaja, wszytsko przetrawione, w głowie pełno pomysłow robótkowych, czas troszke bardziej ogarniety synowi coraz lepiej idzie w szkole coraz bardziej samodzielny i załapany.
Kilka prac mam do pokazania:
serwetki "gwiazda betlejemska" pod kubeczek
próba bałwanka i grzybka:
wczorajsza praca(robione na szybko i na mus)
siedzisko do wózeczka bo "orginalne" (badziewie) przetrwało 1 dzien
i ostatnia rzecz zabawa z synem czyli cekinowe bombki
ta majaca mniej cekinów to praca syna i efekt zamierzony bo syn stwierdził ze musi byc wiadac snieg na jego bombce:)
Zostały mi jeszcze prezenty wymiankowe do pokazania ale jeszcze nie moge tego zrobic.
Pysiatom - Pon 08 Gru, 2014 16:06
Świetne prace, a bombka synka jest śliczna.
Elżbieta P. - Pon 08 Gru, 2014 16:42
jak widać "potrzeba matką wynalazku" - świetnie poradziłaś sobie z siedziskiem do wózeczka, reszta też fajnie ci wyszła
Dżastii - Śro 10 Gru, 2014 13:59
siebusania, same śliczności
|
|
|