To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

barbara 1 - Wto 15 Mar, 2011 09:00

Cudowny komplecik zrobiłaś brawo brawo brawo brawo
maranta - Śro 16 Mar, 2011 08:50

Lamika- komplecik słodki i śliczny, robisz śliczne rzeczy i biżuteria piękna i ciekawe ciuszki (ten pasiaczek, to chciałoby się zabrać z monitora i do włsnej szafy zakosić wesoło mi ) cool brawo brawo
lamika88 - Pon 21 Mar, 2011 22:55

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za tyle miłych słów cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Aż mi się lepiej na duszy zrobiło jak to sobie jeszcze raz dzisiaj na pocieszenie przeczytałam cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Robótkowo cały czas coś dziergam (i niedługo skończę wesoło mi )

Ale wracając do poprawy humoru to muszę się wyżalić... Poczułam się totalnie dyskryminowana przez pracodawcę (niedoszłego) wściekły Mój kolega dał mi znać, że u nich potrzebują do pracy informatyka wysłał mi ogłoszenie i faktycznie praca jak dla mnie bo i elastyczne godziny pracy i możliwość dokształcenia się w interesującej mnie dziedzinie, nic tylko pisać cv i się zgłaszać. I tak zrobiłam. Kolega doniósł mi (w tajemnicy), że wszyscy pracownicy zgodzili się, że najlepiej spełniam kryteria i dodatkowo fajnie byłoby w końcu mieć w firmie dziewczynę. Wysłano mi listę zadań do wykonania... Spędziłam nad nimi cały dzień kolega potem je przeczytał i stwierdził, że dokładnie o coś takiego chodziło więc byłam bardzo z siebie zadowolona i optymistycznie nastawiona do wyników rekrutacji. I co... Dzisiaj dostałam wiadomość, że firma mnie nie przyjmie bo zadania były wykonane poprawnie ale zamiast wypunktować to napisałam pełnymi zdaniami o problemie (nie dokładnie tak to było ujęte ale taki był sens wypowiedzi wściekły ) Oczywiście chwilę potem odezwał się kolega i poinformował mnie w tajemnicy, że mimo że byłam najlepszą kandydatką na to stanowisko to szef nie wyraził zgody na zatrudnienie kobiety wściekły A lista zadań miała być po to, że mieli jakąś wymówkę podczas pisania mi odmowy zatrudnienia wściekły Tak więc niech żyje równouprawnienie, które jest tylko na piśmie... W takich momentach czuję się przegrana w swojej branży... Na całe szczęście się nie poddaje i dzisiaj wysłałam kolejne zgłoszenie do innej firmie w której na 100% pracują kobiety.

Ależ się rozpisałam... Ale na duszy mi lżej wesoło mi wesoło mi

Donoszę również, że do mojego domku dotarły materiały do scrapków i w weekend rozpoczynam naukę nowej techniki wesoło mi Niedługo będę się chwalić wesoło mi wesoło mi

dehajola - Pon 21 Mar, 2011 23:04

u mnie w firmie jest dwoch inf. kobitka i facet i wierz mi ze wszyscy ,jak maja problem, to chca kobitke
iwona150 - Wto 22 Mar, 2011 05:14

przykre ,ale faktycznie tak jest .W wielu zakładach pracy ciągle się uważa że kobieta "nie potrafi".
nic to trzymaj się dzielnie i do przodu

stonesik - Wto 22 Mar, 2011 12:32

cmok Się nie martw! Nigdy nie ma tego złego....
marysia54 - Wto 22 Mar, 2011 23:22

lamika88 przepiękny komplecik cool cool cool cool cool cool cool cool
i wielkie uklon uklon uklon uklon za wspaniały pomysł brawo brawo

ania121971 - Śro 23 Mar, 2011 00:38

Prześliczny komplecik wesoło mi Czapeczka bardzo oryginalna, cudnie wyglada cmoknięcie cool cmoknięcie
Beata T - Czw 24 Mar, 2011 15:56

śliczny komplecik stworzyłaś cool cool cool

równouprawnienie szkoda gadać - trzymam kciuki na pewno coś znajdziesz

Madzia - Czw 24 Mar, 2011 17:08

Kobietom informatykom jest bardzo trudno. Nawet o takim przypadku słyszałam. Mężczyzna zmienił płeć. Przed zmianą był chętnie zatrudniany, potem już były problemy, a pracując w swoim zawodzie już jako kobieta zarabia mniej niż wcześniej.
lamika88 - Pią 25 Mar, 2011 19:32

Ostatnio mówiłam Wam, że planuję spróbować swoich sił w scrapbookingu... wesoło mi Zamówiłam trochę materiałów i dzisiaj wzięłam się do pracy hopla hopla Czułam sie jak dziecko, które dostało nowe kredki hahahihi Fantastycznie bawiłam się farbkami, kolorowymi kartkami, wstążkami, kwiatkami itp... wesoło mi A oto efekty tej zabawy bye

anna.pluta1 - Pią 25 Mar, 2011 19:47

brawo brawo
ciapara - Pią 25 Mar, 2011 20:41

Kamilka alez Ty jestes kreatywna... nie można się z Tobą nudzić dziewczyno, nie można. I tak trzymaj zawsze super
brawo brawo brawo
Bedziesz genialna jako matka dla dziewczynki dopiero zobaczysz jak fajnie sie bawic z drugim takim samym twórczym potencjałem wiem co mówię bo w zabawach z córką przeleciałyśmy wszystkie techniki plastyczne i nie tylko Smile

saba52 - Pią 25 Mar, 2011 21:19

lamika88, Śliczne kartki cool brawo A najlepsza z zającem brawo
iwona150 - Pią 25 Mar, 2011 21:40

i musze Ci powiedzieć że są extra cool cool cool
Violetta21 - Pią 25 Mar, 2011 21:43

piękne są te karteczki cool
makramka - Pią 25 Mar, 2011 21:44

super karteczki brawo brawo brawo brawo
karmelek - Pią 25 Mar, 2011 21:54

Śliczne!!! Oj, się ludziska ucieszą jak dostaną Twoje kartki na Święta Smile
marysia54 - Pią 25 Mar, 2011 22:17

lamika88 wspaniałe karteczki cool cool cool radocha radocha
Jarka - Pią 25 Mar, 2011 23:11

Violetta21 napisał/a:
piękne są te karteczki
cool cool cool cool cool
katrinka - Sob 26 Mar, 2011 09:07

Świetne karteczki brawo brawo brawo
anle - Sob 26 Mar, 2011 10:14

Śliczne skrapki brawo brawo brawo
ania121971 - Sob 26 Mar, 2011 17:44

Śliczne karteczki cool Do tego dobrze się bawiłaś, to ważna rzecz;wtedy takie rzeczy są robione z sercem i to widać. Moją faworytką jest pierwsza karteczka w zieleni brawo
lamika88 - Nie 27 Mar, 2011 11:08

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Bardzo Wam dziękuję za tyle miłych słów na temat moich karteczek cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Dzisiaj kolejna kartka ale tym razem nie Wielkanocna wesoło mi Za jakiś czas młodsza siostra wybiera się na wesele i rodzinka namówiła mnie żebym zrobiła karteczkę z okazji ślubu wesoło mi No to zrobiłam wesoło mi

Siostrze mmsem wysłałam to dostałam zwrotnego "Dorób mi jeszcze kopertę" hahahihi Tak więc wedle życzenia wesoło mi

A żeby nie było, że ja ostatnio tylko karteczki robię to uroczyście obiecuję, że już niedługo pokażę wiosenną bluzeczkę wesoło mi Tylko jeszcze wykończyć ją muszę i ładnie obfotografować a niestety pogoda temu nie sprzyja coś ostatnio wściekły

anle - Nie 27 Mar, 2011 11:09

cool brawo brawo