Galerie prac użytkowników forum - Nieliczne prace we_st- kilka nowych prac
Krakowianka - Pią 23 Paź, 2015 20:54
we_st, wisior rewelacja a Alunia piękna dziewczynka w super sukience
japoneczka01 - Sob 24 Paź, 2015 08:57
Aptenia dlaczego dałaś "minusa" pod zdjęciem Aluni? Co tam jest takiego złego?
AlaJ - Sob 24 Paź, 2015 11:22
Alunia wygląda świetnie. Widać, że wiercipięta .
Sznur piękny, a sukienki nie widzę
maranta - Sob 24 Paź, 2015 15:45
| japoneczka01 napisał/a: | | Aptenia dlaczego dałaś "minusa" pod zdjęciem Aluni? Co tam jest takiego złego? |
Może ja odpowiem
Niczego złego nie ma, sukieneczka jest piękna, a pomyłkę przy klikaniu może zrobić każdy.
Tym razem to naprawiłam, na prośbę apteni, choć w tak rozrośniętej bazie danych naszego forum staje się to coraz trudniejsze. Niestety sam oceniający nie ma możliwości dokonać zmiany.
We_st wielkie brawa za sukieneczkę i dla modelki
nula - Sob 24 Paź, 2015 15:50
| AlaJ napisał/a: | | Sznur piękny, a sukienki nie widzę |
zgadza się - sznur cudnej urody
sukienka z elementów zapewne również, ale .... ja też jej nie widzę
aptenia - Sob 24 Paź, 2015 16:18
Witam!
Najpierw oczywiście bardzo przepraszam, jest mi strasznie przykro i wstyd za moją pomyłkę, przeglądałam forum na telefonie, a ze mam grube palce niechcący przycisnął mi się minus, zamiast plus, poniewaz na telefonie bardzo trudno się pisze czasem po prostu wciskam plusik,
naprawdę nie chciałam zrobic nikomu przykrości a szegolnie We_st i Aluni,
Bardzo przepraszam i prosze o wybaczenie
Sukienka bardzo mi się spodobała (jak zresztą i inne prace, obrus to juz mistrzostwo) pomyslałam nawet,że mogłabym podobną zrobic corci,
Uwielbiam to forum i wszystkie forumki, czesto korzystam z pomocy i rad kolezanek, jestr mi strasznie przykro za tę pomyłkę
Bardzo dziękuję naszej Administratorce za pomoc, jestem jej bardzo wdzięczna, to niezwykła osoba i bardzo pomocna
Bardzo, bardzo przepraszam, to naprawde niechcący...
we_st - Sob 24 Paź, 2015 23:32
aptenia, na priv już ci pisałam, że nic się nie stało i nie powinnaś się tym przejmować. Zdarza się czasem zrobić coś nieumyślnie. Na pewno nie mam żalu, ani nie czuję się urażona. A jak chcesz wzorek do sukienki, to mogę ci przesłać, albo zajrzyj na mojego bloga, tam jest podany.
Zdjęcie sukienki powinno być już widoczne.
I dziękuję wam miłe forumki za pochwały.
nula - Nie 25 Paź, 2015 06:58
sukienka śliczna i taka patriotyczna
AlaJ - Nie 25 Paź, 2015 11:07
| nula napisał/a: | sukienka śliczna i taka patriotyczna  |
Bardzo patriotyczna - czy to był cel zamierzony?
Bardzo ładna tak poza tym jest.
we_st - Nie 25 Paź, 2015 11:22
| AlaJ napisał/a: | | Bardzo patriotyczna - czy to był cel zamierzony? |
od dawna chciałam zrobić tą sukienkę. A czy cel zamierzony? Hm, przy mojej miłości do czerwieni i częstych wyjazdach na mecze reprezentacji nie mogło być innej opcji. No chyba, że kolory byłyby odwrotnie. Nie myślę jednak, żeby dobrze to wyglądało
nula - Nie 25 Paź, 2015 11:23
| AlaJ napisał/a: | | czy to był cel zamierzony? |
sukienka kibica ?
nula - Nie 25 Paź, 2015 11:24
spóźniłam się z pytaniem - ale miałam rację
Elżbieta P. - Nie 25 Paź, 2015 13:52
sznur jest wspaniały, ale inne prace też są fajne
Pysiatom - Wto 27 Paź, 2015 16:19
Sznur i sukienka są wspaniałe.
marysia54 - Śro 28 Paź, 2015 10:29
Sznur z wisiorkiem i sukienka śliczności, a Ala wygląda cudnie w nowej sukieneczce
saba52 - Pią 30 Paź, 2015 01:33
Cudny obrus
A dlaczego wrócił ?
Biało czerwona śliczna
A małej w sukience nie widzę,zdjęcie zniknęło
Zresztą w moim albumie też tak się dzieje.Teraz opisuje co pokazuje żeby móc ponownie wstawić
we_st - Sob 31 Paź, 2015 19:03
| saba52 napisał/a: | Cudny obrus cool
A dlaczego wrócił ? |
Moja teściowa doszła do wniosku, że obrus jest za duży na jej stół. Ot takie fanaberie starszej pani. Nawet mi to pasuje, bo na moim stole prezentuje się idealnie Tak to jest, jak się rozpieści teściową
Teraz pracuję nad kolejną. Jak zacznie grymasić, to już niczego jej nie zrobię i już.
A co do znikających zdjęć... ktoś poradzi co zrobić, by nie znikały. Bo nawet u mnie ich nie ma, choś adresy zostały i niczego w albumach google nic nie zmieniałam
Anisa - Nie 01 Lis, 2015 06:15
Śliczne prace
misia0808 - Nie 01 Lis, 2015 19:01
Obrus dla teściowej cudowny. Sukienka "kibica" super, Alusi niestety nie widzę, ale wierzę koleżankom na słowo, że jest śliczna
we_st - Nie 15 Lis, 2015 14:23
Najnowsza moja praca to serweta zrobiona na drutach. Wymiary 100 x 65 cm. Z zapasów kordonka lidlowego ( niestety już koniec zapasów). Druty 3 KP.
Wzór TU
kabyr - Nie 15 Lis, 2015 14:27
Weroniko bardzo ładna serweta.
Apak - Nie 15 Lis, 2015 15:07
Piękna, a że na drutach - to już w ogóle chylę czoła A kordonek lidlowy… ach, jak ja go pokochałam, świetnie się z niego robiło. Ale zapasy to już się pokończyły daaaawno temu...
amuszka - Nie 15 Lis, 2015 17:08
To się dziewczyno napracowałaś!
Ale warto było, bo serweta jest piękna
Elżbieta P. - Nie 15 Lis, 2015 21:11
piękna serweta, ma śliczny wzór
nula - Pon 16 Lis, 2015 08:35
we_st, cudna ta serweta
| Apak napisał/a: | A kordonek lidlowy… ach, jak ja go pokochałam, świetnie się z niego robiło. Ale zapasy to już się pokończyły daaaawno temu...
|
niestety moje zapasy również dawno się skończyły
|
|
|