Galerie prac użytkowników forum - Żabka - Prosto z bajorka -sowy str. 100 (19-10)
Krakowianka - Wto 10 Kwi, 2012 13:26
Och... Ach.....
po prostu oglądam i nie mogę przestać!!!!
kiedy ja się wreszcie nauczę decu
PIĘKNE
katrinka - Wto 10 Kwi, 2012 13:29
Hurcik rewelacyjny,jajca przecudnej urody.Kamizelka i sukieneczka rewelacja O pudełeczku można tylko powiedzieć...wspaniałe
ciapara - Wto 10 Kwi, 2012 13:34
He he he "szalona żabo" he he
"twórczo pozytywnie zakręcona szalona żabka" ja bym dodala !!!!
saba52 - Wto 10 Kwi, 2012 14:38
O rety Żabciu czy Ty masz dobę wydłużoną???
Tyle piękności
nula - Wto 10 Kwi, 2012 17:16
no tak, jajca już pochwaliłam gdzie trzeba - ale dobrze, że i tu zajrzałam bo są jeszcze inne nowości
jeszcze a propo jajec
| Paddington napisał/a: | | Ale ja chcę powiedzieć, że w śród tych jajców to widzę jedno misiowe |
mi ono też wpadło w oko - cudne jest !!!
kamizelka na koleżance prezentuje się bardzo elegancko
a sukienusia po prostu słodka - już sobie wyobrażam jak ślicznie będzie w niej wyglądała siostrzenica
żabka - Wto 10 Kwi, 2012 23:25
Emma40, Lamika88, Violetta21, Pysiatom, Paddington, Krakowianka, Katrinka, Ciapara, Saba52, Nula dziękuje Wam bardzo
| Paddington napisał/a: | | w śród tych jajców to widzę jedno misiowe... a wiesz żaby i misie... misie i żaby.... Ty już wiesz co ja mam na myśli, prawda? | oj wiem wiem, ale tego jajca to ja już dawno nie mam. Za to mam dla Ciebie odłożone inne i tak patrze, że na zdjęciach go nie ma
| Paddington napisał/a: | | jak to się stało, że ja jej Tobie nie gwizdnęłam to nie wiem | dobrze pilnowałam, i cieszę się, że jej nie gwizdnęłaś bo teraz będę miała śliczny komplet z kryształkami svarowskiego
| Krakowianka napisał/a: | | kiedy ja się wreszcie nauczę decu | Krakowianko otrzyj oczka, jeśli będziesz miała czas i okazję to na pewno się nauczysz, a ja w miarę możliwości służę pomocą
| Ciapara napisał/a: | | "twórczo pozytywnie zakręcona szalona żabka" | jak już jestem szalona to dobrze, że do tego pozytywnie zakręcona
| Saba52 napisał/a: | | O rety Żabciu czy Ty masz dobę wydłużoną??? | Aniu niestety nie mam dłuższej doby, produkcja okupiona krótkim snem, ale warto było
| Nula napisał/a: | | już sobie wyobrażam jak ślicznie będzie w niej wyglądała siostrzenica | jak siostra nie zapomni zrobić zdjęcia, tak jak ją prosiłam, to nie będzie trzeba sobie wyobrażać jak wygląda
bieta - Pią 13 Kwi, 2012 17:53
żabka, przepiękne prace
żabka - Pią 13 Kwi, 2012 20:51
Bieta dziękuje bardzo
beacia-24 - Pią 13 Kwi, 2012 23:26
No i masz zachciało mi się zaglądać to teraz będę znów zęby z podłogi skrobać. Oj ja to Ci chyba wystawię rachunek za te moje porysowane panele. .
Cudny hurt i powiem szczerze, że misiowe wymiata, szkoda tylko, że Miś już porwał.
Dziergadełka również imponujące.
Można dostać oczopląsu
grzewa - Sob 14 Kwi, 2012 11:11
Wszystkie prace piękne.
jadzia59o - Sob 14 Kwi, 2012 15:08
cudne, prześliczne jajca nie mogłam się napatrzeć
kamizelka i sukieniusia superrrrrrrrrr
żabka - Sob 14 Kwi, 2012 21:20
Beacia-24, Grzewa, Jadzia59o dziękuje Wam bardzo
| beacia-24 napisał/a: | | Oj ja to Ci chyba wystawię rachunek za te moje porysowane panele. | Beaciu co tam panele, rzecz nabyta, bardziej martwię się o Twoje zęby
SoWa - Sob 21 Kwi, 2012 13:40
nie wiadomo, na czym oko zawiesić, tyle cudownych prac!
żabka - Sob 21 Kwi, 2012 14:05
Sowa dziękuje bardzo
kasia123 - Sob 21 Kwi, 2012 15:49
O rany jakie piękne wszystko, jajca powaliły mnie . Piękne.
Elżbieta P. - Nie 22 Kwi, 2012 15:45
Żabko, ależ Ty zdolna jesteś, pięęęękne prace
żabka - Śro 25 Kwi, 2012 18:09
Kasia123, Elżbieta P.dziękuje Wam bardzo
buziaczek - Czw 26 Kwi, 2012 23:39
wooooooowwwwwwwwww jaki wysyp pięknych jajek oczywiście wszystkie pozostałe prace też zasługują na ogromne brawa
żabka - Pią 08 Cze, 2012 17:32
W końcu udało się zrzucić zdjęcia z telefonu na kompa, więc mogę Was pokazać resztą wielkanocnych jaj (wiem, wiem nudne to już jest, ale jak wszystkie jaja, to wszystkie co do sztuki )
Żeby nie było, że mi się od nich całkiem w główce pojajczyło to teraz z innej beczki szydełkową sukienusie Wam pokaże niestety fotka nie oddaje koloru sukienusi a ma taki śliczny turkusowy kolorek
aiszka4 - Pią 08 Cze, 2012 19:34
A ta sukienusia w moim rozmiarze może?
Bo turkus to mój ulubiony kolor.
żabka - Pią 08 Cze, 2012 23:34
| aiszka4 napisał/a: | | A ta sukienusia w moim rozmiarze może? rotfl | jeśli masz tak na oko jakieś 70 cm wzrostu to może ona i w Twoim rozmiarze jest
Apak - Sob 09 Cze, 2012 17:02
Jaja że hej - a sprawiedliwość musi być: jak wszystkie maja zdjęcie, to wszystkie, i koniec
Sukienusia miodzio Też dopiero co machnęłam kolejną.... Z jakich nici/włóczki robiłaś?
Paddington - Sob 09 Cze, 2012 18:58
żabka, Ty jajcaro!!! Normalnie nie wiedziałam że jedna żaba może tyle jaj... znieść do domu i wyprodukować z nich taaaakie arcydzieła. Nieskromnie przypomnę wszystkim, że jedno z takich cudnych jajek zamieszkało u mnie z czego jestem dumna i o czym milczeć nie będę i już!!!
aiszka4, może się rozciągnie i będziesz miała bikini z sukienusi a jak juz byś rozciągnęła troszkę to ja pporwe i dociągnę do swoich jeszcze troszkę większych rozmiarów... tylko co rzeczony Tuptuś na to...
Beata T - Sob 09 Cze, 2012 19:18
Ale cuda łał wspaniałe są te jajeczka i sukieneczki śliczne
kabyr - Sob 09 Cze, 2012 19:21
żabka, Ach chyba przez najbliższe lata nie będziesz robisz jaj.
Sukienusia fajna.
Może faktycznie pomyśleć nad większym rozmiarem w takim właśnie fasonie.
|
|
|