To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Żabka - Prosto z bajorka -sowy str. 100 (19-10)

Krakowianka - Wto 10 Kwi, 2012 13:26

Och... Ach..... szczęka szczęka szczęka gały gały gały
po prostu oglądam i nie mogę przestać!!!!
kiedy ja się wreszcie nauczę decu placzek
PIĘKNE uklon uklon uklon brawo brawo brawo

katrinka - Wto 10 Kwi, 2012 13:29

Hurcik rewelacyjny,jajca przecudnej urody.Kamizelka i sukieneczka rewelacja brawo brawo brawo O pudełeczku można tylko powiedzieć...wspaniałe brawo brawo brawo
ciapara - Wto 10 Kwi, 2012 13:34

He he he "szalona żabo" he he
"twórczo pozytywnie zakręcona szalona żabka" ja bym dodala !!!! cool cool

saba52 - Wto 10 Kwi, 2012 14:38

O rety Żabciu czy Ty masz dobę wydłużoną???
Tyle piękności cool cool brawo brawo brawo

nula - Wto 10 Kwi, 2012 17:16

no tak, jajca już pochwaliłam gdzie trzeba - ale dobrze, że i tu zajrzałam bo są jeszcze inne nowości wesoło mi
jeszcze a propo jajec
Paddington napisał/a:
Ale ja chcę powiedzieć, że w śród tych jajców to widzę jedno misiowe

mi ono też wpadło w oko - cudne jest !!! wesoło mi

kamizelka na koleżance prezentuje się bardzo elegancko brawo
a sukienusia po prostu słodka - już sobie wyobrażam jak ślicznie będzie w niej wyglądała siostrzenica cool

żabka - Wto 10 Kwi, 2012 23:25

Emma40, Lamika88, Violetta21, Pysiatom, Paddington, Krakowianka, Katrinka, Ciapara, Saba52, Nula dziękuje Wam bardzo cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Paddington napisał/a:
w śród tych jajców to widzę jedno misiowe... a wiesz żaby i misie... misie i żaby.... Ty już wiesz co ja mam na myśli, prawda?
oj wiem wiem, ale tego jajca to ja już dawno nie mam. Za to mam dla Ciebie odłożone inne i tak patrze, że na zdjęciach go nie ma wesoło mi

Paddington napisał/a:
jak to się stało, że ja jej Tobie nie gwizdnęłam to nie wiem
dobrze pilnowałam, i cieszę się, że jej nie gwizdnęłaś bo teraz będę miała śliczny komplet z kryształkami svarowskiego

Krakowianka napisał/a:
kiedy ja się wreszcie nauczę decu
Krakowianko otrzyj oczka, jeśli będziesz miała czas i okazję to na pewno się nauczysz, a ja w miarę możliwości służę pomocą cmok

Ciapara napisał/a:
"twórczo pozytywnie zakręcona szalona żabka"
jak już jestem szalona to dobrze, że do tego pozytywnie zakręcona rotfl

Saba52 napisał/a:
O rety Żabciu czy Ty masz dobę wydłużoną???
Aniu niestety nie mam dłuższej doby, produkcja okupiona krótkim snem, ale warto było wesoło mi

Nula napisał/a:
już sobie wyobrażam jak ślicznie będzie w niej wyglądała siostrzenica
jak siostra nie zapomni zrobić zdjęcia, tak jak ją prosiłam, to nie będzie trzeba sobie wyobrażać jak wygląda wesoło mi
bieta - Pią 13 Kwi, 2012 17:53

żabka, przepiękne prace brawo brawo brawo
żabka - Pią 13 Kwi, 2012 20:51

Bieta dziękuje bardzo cmoknięcie
beacia-24 - Pią 13 Kwi, 2012 23:26

No i masz zachciało mi się zaglądać to teraz będę znów zęby z podłogi skrobać. Oj ja to Ci chyba wystawię rachunek za te moje porysowane panele. hahahihi.
Cudny hurt i powiem szczerze, że misiowe wymiata, szkoda tylko, że Miś już porwał.
Dziergadełka również imponujące.
Można dostać oczopląsu cool cool cool

grzewa - Sob 14 Kwi, 2012 11:11

Wszystkie prace piękne. brawo brawo brawo
jadzia59o - Sob 14 Kwi, 2012 15:08

cudne, prześliczne jajca nie mogłam się napatrzeć brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
kamizelka i sukieniusia superrrrrrrrrr cool cool cool cool

żabka - Sob 14 Kwi, 2012 21:20

Beacia-24, Grzewa, Jadzia59o dziękuje Wam bardzo cmoknięcie cmoknięcie

beacia-24 napisał/a:
Oj ja to Ci chyba wystawię rachunek za te moje porysowane panele.
Beaciu co tam panele, rzecz nabyta, bardziej martwię się o Twoje zęby
SoWa - Sob 21 Kwi, 2012 13:40

uklon nie wiadomo, na czym oko zawiesić, tyle cudownych prac! brawo brawo brawo
żabka - Sob 21 Kwi, 2012 14:05

Sowa dziękuje bardzo cmoknięcie
kasia123 - Sob 21 Kwi, 2012 15:49

O rany jakie piękne wszystko, jajca powaliły mnie . Piękne. brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Nie 22 Kwi, 2012 15:45

Żabko, ależ Ty zdolna jesteś, pięęęękne prace brawo
żabka - Śro 25 Kwi, 2012 18:09

Kasia123, Elżbieta P.dziękuje Wam bardzo cmoknięcie
buziaczek - Czw 26 Kwi, 2012 23:39

wooooooowwwwwwwwww jaki wysyp pięknych jajek cool oczywiście wszystkie pozostałe prace też zasługują na ogromne brawa radocha
żabka - Pią 08 Cze, 2012 17:32

W końcu udało się zrzucić zdjęcia z telefonu na kompa, więc mogę Was pokazać resztą wielkanocnych jaj wesoło mi (wiem, wiem nudne to już jest, ale jak wszystkie jaja, to wszystkie co do sztuki wesoło mi )

Żeby nie było, że mi się od nich całkiem w główce pojajczyło to teraz z innej beczki wesoło mi szydełkową sukienusie Wam pokaże niestety fotka nie oddaje koloru sukienusi wściekły a ma taki śliczny turkusowy kolorek wesoło mi

aiszka4 - Pią 08 Cze, 2012 19:34

A ta sukienusia w moim rozmiarze może? rotfl
Bo turkus to mój ulubiony kolor.

żabka - Pią 08 Cze, 2012 23:34

aiszka4 napisał/a:
A ta sukienusia w moim rozmiarze może? rotfl
jeśli masz tak na oko jakieś 70 cm wzrostu to może ona i w Twoim rozmiarze jest wesoło mi
Apak - Sob 09 Cze, 2012 17:02

Jaja że hej - a sprawiedliwość musi być: jak wszystkie maja zdjęcie, to wszystkie, i koniec wesoło mi

Sukienusia miodzio cmoknięcie Też dopiero co machnęłam kolejną.... Z jakich nici/włóczki robiłaś?

Paddington - Sob 09 Cze, 2012 18:58

żabka, Ty jajcaro!!! Normalnie nie wiedziałam że jedna żaba może tyle jaj... znieść do domu i wyprodukować z nich taaaakie arcydzieła. Nieskromnie przypomnę wszystkim, że jedno z takich cudnych jajek zamieszkało u mnie z czego jestem dumna i o czym milczeć nie będę i już!!!
aiszka4, może się rozciągnie i będziesz miała bikini z sukienusi Wink a jak juz byś rozciągnęła troszkę to ja pporwe i dociągnę do swoich jeszcze troszkę większych rozmiarów... tylko co rzeczony Tuptuś na to...

Beata T - Sob 09 Cze, 2012 19:18

Ale cuda łał wspaniałe są te jajeczka brawo brawo brawo i sukieneczki śliczne cool cool cool
kabyr - Sob 09 Cze, 2012 19:21

żabka, Ach chyba przez najbliższe lata nie będziesz robisz jaj. hurrraaa radocha
Sukienusia fajna.
Może faktycznie pomyśleć nad większym rozmiarem w takim właśnie fasonie.