To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Żabka - Prosto z bajorka -sowy str. 100 (19-10)

saba52 - Sob 31 Mar, 2012 23:58

To się zajajcowałaś hahahihi
Ale śliczne są cool cool brawo brawo brawo

żabka - Pon 02 Kwi, 2012 07:37

Ania, Saba52 dziękuje Wam bardzo cmoknięcie
Pysiatom - Śro 04 Kwi, 2012 16:26

Piękne jajka. brawo brawo brawo
żabka - Śro 04 Kwi, 2012 20:28

Pysiatom dziękuje cmoknięcie
Viola - Śro 04 Kwi, 2012 21:08

prześliczne jajka

a te wycinane to moje faworyty cool cool cool cool cool

Awenturyn - Czw 05 Kwi, 2012 10:36

uklon uklon uklon uklon uklon
bieta - Czw 05 Kwi, 2012 15:21

piękne brawo brawo brawo
Apak - Czw 05 Kwi, 2012 19:56

A co z sukienką dla siostrzenicy? Jeśli mogę Cię troszkę podpuścić wesoło mi to ja wczoraj zaczęłam drugą tęczową dla córci kuzyna, tylko kilka rządków krótszą niż ta pierwsza - i dziś zostało mi tylko obrzucenie dookoła, przyszycie guziczków i kwiatka... A wierz mi, nie siedziałam od rana do wieczora z szydełkiem... Jakby co to chętnie podzielę się moimi notatkami z wzoru bye Jeszcze zdążysz bye bye
żabka - Czw 05 Kwi, 2012 20:12

Viola, Awenturyn, Bieta, Apak dziękuje Wam bardzo cmoknięcie cmoknięcie

Apak napisał/a:
A co z sukienką dla siostrzenicy? Jeśli mogę Cię troszkę podpuścić wesoło mi to ja wczoraj zaczęłam drugą tęczową dla córci kuzyna, tylko kilka rządków krótszą niż ta pierwsza - i dziś zostało mi tylko obrzucenie dookoła, przyszycie guziczków i kwiatka.
- póki co się za nią nie zabrałam, wczoraj wieczorem skończyłam ozdabiać wydmuszki, które miałam w domu, ale może faktycznie jeszcze zdążę gdybym się dzisiaj wieczorkiem zabrała za nią wesoło mi
beacia-24 - Sob 07 Kwi, 2012 12:09

Matko kochana ile jajców no po prostu szczęka do samej ziemi mi opadła i omal do sąsiada się nie przebiła hahaha. Jestem pod mega wielkim wrażeniem radocha radocha radocha
żabka - Sob 07 Kwi, 2012 16:45

Beaciu dziękuje bardzo cmoknięcie mam nadzieję, że nic sobie w szczękę nie zrobiłaś, aż się teraz boję wstawiać kolejne jaja
kabyr - Sob 07 Kwi, 2012 19:16

żabka, Zdrowych Pogodnych Świąt

żabka - Nie 08 Kwi, 2012 21:23

Kabyr dziękuje bardzo za życzenia, Tobie również życzę aby były zdrowe, pełne pogody i spędzone w gronie najbliższych cmoknięcie
żabka - Pon 09 Kwi, 2012 13:35

Jajec ciąg dalszy - czyli odsłona trzecia (30 gęsich jaj)

drewniane jajeczka trzy
i małe pudełeczko zostawione na deser
Kolejna porcja wydmuszek będzie jak przerzucę fotki z telefonu na kompa (aparat zastrajkował i nie chciał więcej jaj fotografować rotfl )
Żebyście nie myślały, że jajca pochłonęły mnie całkowicie, to pokażę co jeszcze zbroiłam
kamizelka dla koleżanki - Ada dziękuje za pomoc cmoknięcie
sukienka dla siostrzenicy - powstała dzięki Apak, dziękuje za opis cmoknięcie
To by było na tyle wesoło mi

Jarka - Pon 09 Kwi, 2012 18:37

O jejciu jak tego dużo uklon uklon i jakie wszystko śliczne cool cool
Grażyna - Pon 09 Kwi, 2012 18:51

Piękne i dopracowane cool
żabka - Pon 09 Kwi, 2012 19:01

Jarka, Grażyna dziękuje cmoknięcie
Apak - Pon 09 Kwi, 2012 20:09

Oj, napracowałaś się!!! Wszystkie jaja maja swój urok - ale moje najulubieńsze to to z łąką i motylkiem cool cool cool
W ogóle jesteś wszechstronna radocha

Sukienka wyszła ślicznie - ma piękne wiosenne kolorki. Jaka to włóczka? cool cool cool

mroowa - Pon 09 Kwi, 2012 20:24

O ja cię!!!! szczęka Rewelacja!!!!
żabka - Wto 10 Kwi, 2012 10:30

Apak, Mroowa dziękuje Wam bardzo cmoknięcie

Apak napisał/a:
Sukienka wyszła ślicznie - ma piękne wiosenne kolorki. Jaka to włóczka?
wyszła dzięki Twojej pomocy, za co serdecznie dziękuje. Włóczka to Rozetti Frigya DK zielona kolor 108-87 i cieniowana kolor 107-22
emma40 - Wto 10 Kwi, 2012 10:31

Twoje jaja to mistrzostwo świata, przecudne no i ta ilość brawo brawo brawo . Kamizelka piękna, a sukieneczka.....oj będzie pięknie wyglądać dziewczyneczka w niej cool cool cool .
lamika88 - Wto 10 Kwi, 2012 11:14

uklon uklon uklon
Violetta21 - Wto 10 Kwi, 2012 11:24

piękna sukienusia i kamizelka cool brawo i jajeczny zawrót głowy wesoło mi brawo
Pysiatom - Wto 10 Kwi, 2012 12:40

WOW !!! wszystko jest przepiękne. brawo brawo brawo
Paddington - Wto 10 Kwi, 2012 13:10

SZALONA ŻABO!!!!!!!! Normalnie mnie przytłaczasz!!! Ale ja chcę powiedzieć, że w śród tych jajców to widzę jedno misiowe... a wiesz żaby i misie... misie i żaby.... Ty już wiesz co ja mam na myśli, prawda? wesoło mi
Pozostałe dzieła extra, widzę, że sukieneczka skończona i kamizelka idealna... jak to się stało, że ja jej Tobie nie gwizdnęłam to nie wiem wesoło mi wesoło mi wesoło mi