Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86
SoWa - Nie 01 Sie, 2010 16:04
Beaciu - słodkiego, miłego życia!!!!!!
A przyjacielska delegacja
agus2003 - Nie 01 Sie, 2010 16:17
Beatko, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! Przede wszystkim smaych szczęśliwych dni i spełnienia marzeń
Ftki weselne po prostu super
nula - Nie 01 Sie, 2010 18:34
JJka, piękne fotki - jak to dobrze mieć "układy"
Beatko - wyglądałaś prześlicznie !!!
reni - Nie 01 Sie, 2010 20:42
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
PIĘKNIE WYGLĄDAŁAŚ
małgośka - Pon 02 Sie, 2010 09:09
Beatko, wyglądałaś po prostu cudnie.
No i R. taki elegancki i dumny.
Szkoda, że nie mogłam być osobiście.
Jeszcze raz życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
lamika88 - Pon 02 Sie, 2010 13:51
Szczęścia na nowej drodze życia Prześlicznie wyglądałaś
bean - Pon 02 Sie, 2010 13:57
Beatko, życzę SZCZĘŚCIA i MIŁOŚCI
Wyglądacie cudnie
Asiu, dziękujemy za śliczne fotki
beacia-24 - Pon 02 Sie, 2010 16:35
Zacznę od tego, iż pragnę serdecznie podziękować Kasi341 choć nie wiem czy za tą samowolkę klapsik się nie należy hahaha - powiedzmy, że ta parasolka złagodzi wymiar kary hahaha . Tak czy siak buuuziole dla Ciebie
Następnie z całego serca dziękuję za przepiękne życzenia, nie będę ukrywać, że nie obeszło się bez łez, ale jest już ok. Bardzo miło mi, że nie byłam sama w tym dniu i miałam Wasze wsparcie duchowe. Odzwierciedliło się to przed ołtarzem.
Przeogromnie dziękuję Nuleczce najdroższej, że przysłała mi słońce, które rozświetlało choć troszkę to pochmurne niebo. Także za wiarę we mnie oraz za wszystkie miłe słowa wsparcia i otuchy.
Największe jednak wyrazy wdzięczności i takie meeega siarczyste buuuziole należą się Asieńce za pomoc z fryzurą, kiecką i nie tylko - lista długa by była.
Za przeszmuglowanie fotek też dziękuję - masz niezłe oko.
Także dziękuję naszej kochanej Ani za przepiękną biżuterię, która była obiektem bacznych spojrzeń wielu pań. Czułam na sobie te wszystkie świdrujące spojrzenia przez cały pierwszy dzień i żebym to ja przesadzała, ale to prawda. Tak więc Aniu kochana biżuteria jak marzenie. Baaardzo dziękuję. Przerosła ona moje najśmielsze oczekiwania.
RAZ JESZCZE GORĄCO I SERDECZNIE PRAGNĘ WSZYSTKIM GORĄCO PODZIĘKOWAĆ ZA MIŁE SŁOWA, WSPARCIE I ZA TO, ŻE JESTEŚCIE.
OGROMNIASTE BUZIOLE
kasia123 - Pon 02 Sie, 2010 17:01
I ja przyłączam się do wszystkich życzeń koleżanek, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Ania - Pon 02 Sie, 2010 21:37
Beacia moje GRATULACJE!!! Cudownie wyglądałaś, Wszystkiego Najlepszego i niech spełnią się Wasze marzenia!
misia0808 - Pon 02 Sie, 2010 21:49
Beatko kochana moje gratulacje!
Przyłączam się do życzeń moich poprzedniczek.
Oby ten piękny uśmiech gościł zawsze na Twojej buzi. Wyglądałaś cudownie.
maranta - Pon 02 Sie, 2010 22:13
Beatko, przyłączam się do życzeń- niestety przez kilka dni byłam odcięta od netu- dopiero dzisiaj zreperowali awarię- więc mnóstwo buziaków, szczęścia i wszelkiej pomyślności na nowej drodze życia!!!!!!!
JJka - Pon 02 Sie, 2010 22:34
| beacia-24 napisał/a: | | takie meeega siarczyste buuuziole należą się Asieńce za pomoc z fryzurą, kiecką i nie tylko - lista długa by była. |
to może lepiej opisac, jak to kierowca limuzyny wraz z kilku innymi panami (słownie: panami ) trzymali Ci ten super długaśny tren wysoko w górze... na oczach już wtedy Męza )))) i co sie tam pod nim działo )))) (szkoda że fotograf wtedy nie zdążył była by wtedy kompromitująca pamiątka )
| beacia-24 napisał/a: | | dziękuję naszej kochanej Ani za przepiękną biżuterię, która była obiektem bacznych spojrzeń wielu pań. Czułam na sobie te wszystkie świdrujące spojrzenia przez cały pierwszy dzień i żebym to ja przesadzała, ale to prawda. |
zgadzam się absolutnie!! prawda to!
wiele kobitek zerkało na to COŚ na szyi Beatki zastanawiając sie cóż to takiego, że tak pięknie wygląda...
sama choc miałam na sobie cos frywolitkowego... to Beatki kolia była cuuudowna...
niesamowita!!
widziałam jak Ania chwaliła się nią w swoim watku... wiedziałam że to dla Beatki i strasznie mnie korciło to napisac
ale na zywo.... o milion procent piękniej wygląda!!
cudności!! ....
to jeszcze napisze jak to w czasie popołudniowej sesji w centrum Cz-wy zachwyt przechodzących mieszkańców i turystów wzbudzała parasolka Kasi.... )
gosias - Pon 02 Sie, 2010 22:37
beacia-24, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
beacia-24 - Śro 04 Sie, 2010 15:03
Kochane moje kobitki baaardzo Wam dziękuję za milusie słowa. Jest mi tak przyjemnie czytać takie komentarze, że nawet sobie nie zdajecie sprawy jak bardzo.
| JJka napisał/a: | | to może lepiej opisac, jak to kierowca limuzyny wraz z kilku innymi panami (słownie: panami Smile ) trzymali Ci ten super długaśny tren wysoko w górze... na oczach już wtedy Męza Smile)))) i co sie tam pod nim działo Smile)))) (szkoda że fotograf wtedy nie zdążył Smile była by wtedy kompromitująca pamiątka Smile ) |
Ano działo się Asieńko działo hahaha. Zamiast na sali balować mój kobiecy gość kieckę musiał reperować i ów panów trzymało tren wstrętny bo Rafał chciał z niego jeszcze dłuższy zrobić niż był i to ledwo mnie tylko przez próg przeniósł hahaha.
Co do Kasinej parasolki to cóż mogę powiedzieć wiedziałam po co ją chciałam
Z racji tego, że przepiękna była i jest to zachwyt wzbudzała nie tylko przechodniów.
Dziękuję raz jeszcze za wspaniałe słowa za które ślę mnóstwo buzioli taki wielgachnych
Madzia - Śro 04 Sie, 2010 16:22
Beaciu kochana na nowej drodze życia życzę Ci samych radości, szczęścia i morza miłości!
ida - Śro 04 Sie, 2010 17:57
Młodej parze, samych szczęśliwych lat życia.
Bożena- 2000 - Śro 04 Sie, 2010 19:25
Żeglarzom, którzy wypłynęli na pełne morze SZCZĘŚĆ BOŻE.
iwonka - Czw 05 Sie, 2010 07:39
Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia
Bernadka - Wto 10 Sie, 2010 13:26
Wszystkiego co naj .................wspanialsze na nowej drodze wspólnego życia
amsta1 - Wto 10 Sie, 2010 13:32
Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia!!!! Wszystkiego dobrego
nula - Śro 08 Wrz, 2010 18:39
czyżby Beacia miała teraz tyle obowiązków, że nawet nie ma chwilki czasu, żeby zajrzeć na forum ?
Beacia !!! - odezwij się, jak Ci tam w tym "nowym życiu " ?
JJka - Śro 08 Wrz, 2010 18:53
no to ja się odezwę, jako ta na "wpół-zorientowana" ...
Beatka obecnie jest zajęta "uwijaniem gniazdka" w nowym poślubnym lokum
i troszke Jej czasu brakuje na "stare przyjemności" ;(, ....
ale z tego co wiem... własnie zaczeła bieżniczek.. więc zapewne pochwali sie nim tutaj wkrótce
a jak nie... to ja już Ją przypilnuję
beacia-24 - Wto 14 Wrz, 2010 09:29
Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za miłe słowa, pamięć i mobilizację.
Cóż by mówić faktycznie ostatnio brak mi czasu na pewne przyjemności. Nie będę ukrywać, że mam spore zaległości w chwaleniu się, ale wolniutko staram się to zmienić.
Asiu dziękuję, że czuwasz nad moim wątkiem hahahaha i przemycasz nowe informacje
Faktycznie zaczęłam maluczki bieżniczek, który miał być obrusem hahaha. Jak na razie jest dłuższy niż szerszy i zastanawiam się gdzie go położę.
Mam kilka zdjątek, postaram się przed świętami nimi pochwalić.
Dobrze jest wiedzieć, że ktoś za tobą tęskni.
Buziaczki dla wszystkich odwiedzających mój kurzący się wątek i czuwających nad tym by jednak bród nie przywarł na amen.
Wielgachne buziole dla Was
nula - Wto 14 Wrz, 2010 15:26
| beacia-24 napisał/a: | Mam kilka zdjątek, postaram się przed świętami nimi pochwalić.
|
zaraz, zaraz - jakie święta Ty masz na myśli ?????
to do kiedy my mamy czekać na te zdjęcia ?????
Proszę odstawić męża na jedno popołudnie i nadrabiać zaległości !!!!
|
|
|