To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Robótki teris

kropka01 - Sob 05 Sty, 2013 13:42

Pozwolę sobie pogratulować Pani Sołtys brawo . Po zapowiedzi reportażu strasznie byłam ciekawa w jakim stroju wystąpisz , a tu proszę skromniutka sukienka ale jaki kołnierzyk brawo
romualda - Sob 05 Sty, 2013 13:48

Oglądałam filmik, ale tak jak koleżanki czułam wielką dumę! kwiatek dla ciebie
teris - Sob 05 Sty, 2013 14:06

Dziękuję moje drogie koleżanki cmoknięcie
Nawet w snach , nie marzyłam że moja przygoda z telewizją , przyniesie tak pozytywny oddźwięk kwiatek dla ciebie

Jarka - Sob 05 Sty, 2013 16:45

agus2003 napisał/a:
Teris,kochana Wielkie Gratulacje!!!

Oglądałm filmik, ale tak jak koleżanki czułąm wielką dumę!!!!
ślicznie wyglądałaś!!!
A tremy w ogóle po tobie nie było widać, super! Jeszcze raz gratuluję!!!
GRATULACJE uklon cool cool uklon
maranta - Sob 05 Sty, 2013 18:27

Irenko, nawet nie wiesz jaka to radość i jaka duma człowieka rozpiera, że są wśród nas takie zdolne babeczki. Nie tylko potrafisz robić piękne rzeczy, nie tylko umiesz je rozreklamować (piękne, profesjonalne fotki itd.), to jeszcze potrafisz ciekawie mówić o swojej pasji. brawo cool
Natasha - Sob 05 Sty, 2013 22:43

Oglądałam reportaż i jestem pod wrażeniem. Gratuluję występu. brawo idę na imprezę idę na imprezę
małgośka - Nie 06 Sty, 2013 09:43

Irenko, gratuluję odwagi. love
Tremy bynajmniej nie zauważyłam. wesoło mi
Wspaniale, że ktoś się zainteresował rękodziełem i to docenił. hopla

ewasd - Nie 06 Sty, 2013 17:58

Przyłączam się do gratulacji, obejrzałam reportarz i bardzo mi się podobał, szczególnie to, jak miło wyglądałaś i jak przyjemnie występowałaś.
cool

nismon - Nie 06 Sty, 2013 18:43

Irenko,gratuluję-oglądałam reportaż razem z mężem-pięknie wyglądałaś i wspaniale opowiadałaś o swojej pasji. brawo cmoknięcie
Haniutka - Nie 06 Sty, 2013 19:47

teris, serdeczne gratulacje! brawo cool
Pysiatom - Pon 07 Sty, 2013 17:04

Irenko , gratuluję występu w telewizji, dzięki Tobie może rękodzieło zacznie być u nas bardziej doceniane. GRATULACJE !!!!! brawo brawo brawo cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
misia0808 - Pon 07 Sty, 2013 20:21

|Irenko gratuluję a całego serca! Świetnie sie zaprezentowałaś i tak jak pozostałe Maranciaki byłam z Ciebie bardzo dumna!
Asia S. - Wto 08 Sty, 2013 11:02

Irenko! Gratuluję debiutu telewizyjnego. Odnośnie spódnicy możesz zdradzić jaki rozmiar robiłaś i ile zużyłaś nici?
bean - Wto 08 Sty, 2013 11:17

Gratuluję kwiatek dla ciebie
Nawet nie wiesz jaka jestem dumna, że dziewczyna z naszego forum mogła pokazać swoje piękne prace szerszej publiczności cmoknięcie
W telewizji wypadłaś świetnie cool nie było widać ani tremy, ani stresu cool

teris - Wto 08 Sty, 2013 11:33

Dziękuję za wszystkie se serdeczności cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Spódnica na 95 cm w biodrach , długość 95 cm , zużyłam 600g kordonku Violet .

cedra - Wto 08 Sty, 2013 15:58

Jestem ogromnie dumna,że mogę bywać na tym samym forum. To wspaniałe,że telewizja promuje i reklamuje takie talenty. Gratuluję występu w TV, wyglądu, wspaniałego daru - zdolności oraz przedsiębiorczości. brawo Wszystkim pokazuję, bo to wzór do naśladowania. Muszę się też przyznać,że wykorzystałam nagranie programu w celach wychowawczych. Uczennice w gimnazjum zaczęły na wyścigi i z coraz większą dumą (co jest dużą zmianą w wielu przypadkach) opowiadać o swoich babciach i mamach, które robią na szydełku i wyraziły chęć nauki ( co mnie cieszy ogromnie w dobie pokolenia przyklejonego do komputera) kwiatek dla ciebie brawo
cedra - Wto 08 Sty, 2013 17:31

Jeśli mogę zapytać: Ile zużyłaś włoczki na tę sukienkę ? Bo już widzę w takiej moją córkę ( miałabym dla niej piękny prezent- tylko czy dam radę). Będę wdzięczna za odpowiedź.
teris - Wto 08 Sty, 2013 18:12

cedra, bardzo mądra opinia , samo rękodzieło chociażby najpiękniejsze nie jest nic warte jeśli nie umie się go pokazać , wypromować . Dostaję opinie że ceny bardzo wysokie ale dlaczego nikt nie pomyśli że na cenę produktu składa się wiele czynników .To nie tylko kłębek nici , szydełko i mój czas ale fotograf , prowadzenie bloga , podatek ubezpieczenie ,prowizja od sprzedaży . Chcąc działać na dużą skalę to wszystko musi być w perfekcyjnym porządku , od produktu do PITu w skarbowym hopla
Uczmy tego wszystkiego młodzież nooo... bo teraz takie czasy że trzeba brać życie we własne ręce , możliwości są bardzo duże . Nie ma co drugiemu zazdrościć tylko trzeba działać , samo nic nie przyjdzie kazanie

cedra napisał/a:
Ile zużyłaś włoczki na tę sukienkę ?

nie pamiętam dokładnie ale chyba ok 500g włóczki FOREWER ktorej nie wolno suszyć na słońcu wesoło mi

jagoda64 - Wto 08 Sty, 2013 20:22

WOW szczęka opada brawo brawo
cedra - Wto 08 Sty, 2013 20:46

Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. O suszeniu na słońcu już doczytałam. Spróbuję się zmierzyć z tym wyzwaniem ( może już w ferie).
Jeszcze a' propos mojego wcześniejszego wpisu. Myślę,że prezentowanie takich utalentowanych osób szerszej publiczności sprawia, że nasze pasje przestają być dla wielu osób niewiele znaczącym i mało wartym siedzeniem i machaniem szydełkiem , czy drutami. Dlatego też z całego serca życzę Ci mnóstwa ciekawych pomysłów i wielu klientów doceniających wartość Twojej pracy. cmoknięcie

jola1010 - Wto 08 Sty, 2013 21:38

Irenko bardzo mądry wpis... dużo ludzi chwali już sobie urok dzierganych ubrań i innych robótek ręcznie robionych ale nie chce docenić pracy, wysiłku , talentu i cierpliwości no i dodatkowych kosztów z tym związanych, a to wszystko przecież wpływa na cenę końcową. Gratuluję sukcesu

Pozdrawiam Jola

teris - Wto 08 Sty, 2013 21:52

No właśnie hmmm moja teściowa , dopiero jak mnie zobaczyła w telewizji , zrozumiała że z tego co robię jest jakiś pożytek . Zawsze miała jakąś kąśliwą uwagę pod adresem moich robótek puknąć się
beti9 - Śro 09 Sty, 2013 10:22

teris, gratulacje brawo brawo brawo brawo
teris - Nie 13 Sty, 2013 17:27

Opadły telewizyjne emocje wesoło mi czas wrócić do pracy hopla

Więcej zdjęć na blogu zapraszam cmoknięcie
http://irenkastyle.blogspot.com/

doorcia - Nie 13 Sty, 2013 17:49

jejku! ooooo ale śliczne! ja właśnie na takie poncho zachorowałam, tylko jakoś nie mam odwagi... rewelacja!