Galerie prac użytkowników forum - [szydełko] Sznurki Ani
nismon - Wto 15 Lip, 2014 10:11
Oj Aniu-pracuś z Ciebie i wymianka i tyle dodatkowych prac!!!
Dżastii - Wto 15 Lip, 2014 10:45
siebusania, tyle wspaniałości Brawo, śliczne
Ainer - Wto 15 Lip, 2014 11:58
piękny wysyp prac
lamika88 - Wto 15 Lip, 2014 16:18
chesseva - Śro 16 Lip, 2014 21:41
Ha, zgadłam Cię! Dziękuję przeserdecznie siebusanii, za cuda i cudeńka! Nie miałam dotąd koralikowej biżuterii i mam prześliczną bransoletkę! Noszę ją na kostce Smile (schudłam nieco chorobowo) i po prostu ją uwielbiam. Szal nie czekał do zimy, bo odbierając paczkę z poczty miałam na sobie kreację bez ramion a potem byłam w klimatyzowanych pomieszczeniach w pełnym komforcie otulona mięciutkim splotem węzłów salomona, które mi jeszcze nie wychodzą w robieniu osobistym. Zakładki czytają. Pudełeczko pasuje idealnie, to dokładnie te kolory. Poduszka od razu została obleczona - jest w odprężających kolorach, mięciutka i stanowi mój osobisty kącik relaksu. Do tego pachnie. Wszystko pachnie, bo było zapakowane z płatkami kwiatów.
I jak wspaniale, że mamy galerię... bo ja nie grzebałam w płatkach kwiatów do czasu obejrzenia tysięczny raz galerii...
Więc dziękuję, dziękuję, dziękuję!
Pysiatom - Czw 17 Lip, 2014 11:51
Wspaniałe prace.
misia0808 - Sob 19 Lip, 2014 17:37
piękne prace
Jarka - Śro 23 Lip, 2014 09:36
| Dżastii napisał/a: | | tyle wspaniałości Brawo, śliczne |
siebusania - Śro 23 Lip, 2014 09:59
Jarka, Jessi, nismon, Dżastii, Ainer, lamika88, chesseva, Pysiatom, misia0808, dziekuje
Treraz juz prace czosnkowe zakonczone wiec bede miec wiecej czasu zeby tu zagladac i cos dziergac, nareszcie bo juz stawało sie nudne od switu do nocy przez 3tygodnie to samo.
chesseva, fajnie ze udało mi sie trafic w twoj gust i niespodzanka ci sie podoba, ha i jednak moj pomysł na schomikowanie czesci niespodanki wypalił heheh
teraz moge juz pokazac prace o ktorych wspominałam gdyz jednak zostały bezpanskie,
bransoletka szydełkowo-koralikowa
wazonik
a w ostanich dnaich powstało takie pudełeczko na zamowienie mojej kumpeli
Jarka - Śro 23 Lip, 2014 10:02
Same piękności
bogumila7486 - Śro 23 Lip, 2014 20:08
siebusania, śliczności
Pysiatom - Nie 27 Lip, 2014 16:10
Śliczne prace.
siebusania - Czw 31 Lip, 2014 08:56
Jarka, bogumila7486, Pysiatom,
A dziś mam do pokazania z kolekcji "szydełko dla chłopca" -kamizelke(bezrekawnik) dla jakiegoś malutkiego chłopca,
i jeszcze drobiazgi
opaska dla mojej laluni
i babeczka odgapiona od Apak
i na koniec jadalne wypieki
tort na urodziny syna
Pysiatom - Czw 31 Lip, 2014 15:58
Śliczna kamizelka, opaska i babeczka.
Torcik wygląda smakowicie, a dla synka dużo zdrówka i dużo uśmiechu z okazji urodzin.
siebusania - Pią 08 Sie, 2014 09:37
Pysiatom, lamika88, dziekuje
jednak szydełkowa kamizelka dla chłopca jest nie trafiona i nikt jej nie chce. no coz tak bywa.
dzisiaj nic ciekwaego tylko drobne rzeczy(ostatnio brak ochoty na dzierganie)
opaska(była juz tylko inny kolor)
i torebeczka dla córuni
siebusania - Pią 08 Sie, 2014 14:34
Pysiatom, dziekuje za zyczenia dla synka i pomyśleć ze juz zlecialo 6lat nie wiadomo kiedy:) i beztroskie dziecinstwo sie skonczylo
BeniaJ - Pią 08 Sie, 2014 16:40
Super drobiazgi
nismon - Pon 11 Sie, 2014 08:52
Aniu,śliczne drobiazgi ,wiesz ja też w sezonie słoikowym tracę wenę na robótki,ale od piątku zaczynam urlop,to może będę mieć więcej czasu
siebusania - Pon 11 Sie, 2014 15:02
BeniaJ, nismon, za kciuki
nie wiem co mnie napadło, bo nie bede miec co z tym zrobic ale musiałam to wydziergać, i tym o to sposobem powiekszyła sie kolekcja szydełko dla chłopca i mozna powiedziec ze do kompletu powstały spodnie i czapka
Apak - Pon 11 Sie, 2014 23:20
Bardzo ładne ciuszki!
nula - Wto 12 Sie, 2014 08:38
siebusania, świetne drobiazgi
komplecik dla chłopca mi się bardzo podoba i mam nadzieję, że jakiś chętny na niego mężczyzna się znajdzie - szkoda, żeby leżał nieużywany
nismon - Wto 12 Sie, 2014 09:21
i tak wyszedł super komplecik- grunt to dziergać z przyjemnością,a okazja sama się nadarzy!
siebusania - Wto 12 Sie, 2014 15:32
Apak, nismon, nula, dziekuje i za kciuki tez chociaz na tel nie widze od kogo sa
| nismon napisał/a: | | grunt to dziergać z przyjemnością,a okazja sama się nadarzy | racja a przyjemnie sie taki rzeczy robi tym bardziej ze komplecik chłopiecy to moja wariacja(bez wzorów) i stad brak checi na dzierganie bo pomyslałam ze moje pomysły sie nie podobaja, | nula napisał/a: | | mam nadzieję, że jakiś chętny na niego mężczyzna się znajdzie - szkoda, żeby leżał nieużywany | ja tez mam taka nadzieje, bo ostatnio to dziergam tylko do szuflady albo prezenty
Pysiatom - Czw 14 Sie, 2014 12:09
Śliczne spodenki i czapeczka.
siebusania - Wto 19 Sie, 2014 14:03
Pysiatom,
A ja dalej siedze w drobiazgach, za wieksze rzeczy nie chce sie brac bo wiem ze u mnie zaczeta robótka nie moze lezec bez czynnie , a syn idzie do pierwszej klasy to pewnie nie mało bede miec obowiazków tym bardziej ze te dzieci sa młodsze i mysla zeby jak najwiecej sie bawic, oj czuje ze bedzie ciezko. Koniec gadania pora pokazac prace ostnio wydziergane
kocyk dla lalek z niemiłej dla mnie włoczki ale lalom nie robi róznicy
i może być rożek
ubranka dla lali na szybko z resztek
i ozdobne opaski dla mojej córeczki
i wreszcie załapałam wzór łusek krokodyla taka mała próbka cwiczebna
|
|
|