Galerie prac użytkowników forum - [szydełko] Sznurki Ani
Jarka - Nie 08 Cze, 2014 09:42
super
Sektencja - Nie 08 Cze, 2014 10:10
Śliczny zestaw!
ewasd - Pon 09 Cze, 2014 19:45
Piękniutkie
żabka - Wto 10 Cze, 2014 11:25
Super komplet
siebusania - Pią 13 Cze, 2014 09:36
Pysiatom, Kalima, Jarka, Sektencja, ewasd, żabka, dziekuje
juz wczoraj sie poddałam i myslałam ze nie uda mi sie miec małej krakowianki ale chyba sie jednak uda, została tylko bluzka ale na 90procent mam obiecana od kolezanki,
w tym tygodniu zrobiłam wianuszek taki:
Znajoma uszyła taki fartuszek:
a jeszcze ja dzis z bluzeczki przerobiłam na taka spódniczke
niestety nie udało mi sie zdobyc w odpowiednie wzory bo tak małej u nas nie sprzedaja odzelnie,
ale mam w zamiarze na przyszły rok jak mała pdrosnie juz kupic prawdziwa krakowska spódniczke
kwiaty juz zasuszone wiec zeby tylko mała chciała sypac,
a i jeszcze prawie całosc w wersji roboczej,(tak juz na tip-top pokaże po Bożym Ciele moze z wkładka)
Krakowianka - Pią 13 Cze, 2014 10:00
siebusania, no i będzie piękna krakowianka!!!
na spódniczkę można wykorzystać chustkę na głowę taką jak nosiły kiedyś nasze babcie
nismon - Sob 14 Cze, 2014 10:59
Pracowita pszczółka z Ciebie - koniecznie musisz pokazać strój z wkładką!!!
Pysiatom - Nie 15 Cze, 2014 17:24
Stworzyłaś piękny strój krakowianki. Będę cierpliwie czekać na zdjęcie stroju na właścicielce.
Elżbieta P. - Nie 15 Cze, 2014 18:19
szykuje się super krakowianka, bardzo ładne prace
misia0808 - Pon 16 Cze, 2014 13:14
Super strój stworzyłaś
siebusania - Śro 18 Cze, 2014 07:01
Dziekuje ze we mnie wierzycie. Kolezanka mnie wystawila ale to nic. Wymyślilam co innego i bluzkeczke mam. W piatek postaram sie pokazać wam wszystko i obiecuje zdjęcia na modelce. Krakowianka, tez o tym pomyslalam ale nigdzie takiej chusty nie mam a jak bym chciala kupic to jest ponad 2razy droższa niz spodniczka. Nawet wam powiem ze udało mi sie troche poszydelkowac prezentów imieninowych a mam ich sporo w tym czasie. A na dodatek od wakacji prace polowe ruszają pełną para wiec szydelko pojdzie w odstawke.
siebusania - Pią 20 Cze, 2014 08:51
Udało sie to wszytsko ogarnąć i zrobić fotki, wrzuczam tylko te nowe fotki bo nie bede zasmiecac forum tymi samymi, zdjecia niezbyt bo ostatnio kiepski ze mnie fotograf wszystko jest tak na szybko bo ciagle brakuje czasu,
korale
bluzeczka przed moimi przeróbkami
i po
ostatnie poprawki gorsetu
i oczywiscie obiecane fotki na modelce
juz was nie bede zanudzac moja krakowaneczka,
dalej w temacie Bożego Ciała
takie wymodziłam( bez przepisu,)ciasta
ochechowy z truskawkami
i truskawkowy z truskawkami
ogolnie to rzadko mi wychodza ciasta ale w czerwcu jakos lepiej
a jeszcze nie pokazywałam trampeczek dla jeszcze nienarodzonego dzidziusia powstały w podziekowaniu za fartuszek ktory mi uszyła przyszła mamusia
w planach kolekcja chlopieca ale jakos ten czas ciagle goni, ale sie rozpisałąm koncze i zmykam dlaej działac szydełkowo puki dzieci spia pozdrowianka i miłego dnia wam zycze
Apak - Pią 20 Cze, 2014 20:13
Fajnie się prezentuje krakowianka. Trampeczki fikuśne i na pewno się spodobają. A na kawałeczek ciasta chętnie się skuszę
Krakowianka - Pią 20 Cze, 2014 23:36
śliczna "krakowianeczka"
Jarka - Sob 21 Cze, 2014 08:08
Krakowianka super
Sektencja - Sob 21 Cze, 2014 20:24
Wow, strój krakowianki jest cudowny, zazdroszczę korali małej. A ciacha... mmm! Chcę umieć piec!
Grażyna - Pon 23 Cze, 2014 05:19
Pysiatom - Pon 23 Cze, 2014 18:16
Krakowianka jest śliczna, a ciasta kuszą. Zresztą wszystko jest piękne.
Kalima - Wto 24 Cze, 2014 14:54
Świetny strój
zamia - Wto 24 Cze, 2014 20:05
Śliczna krakowianka
Też miałam taki strój, ale to było pół wieku temu
misia0808 - Pon 30 Cze, 2014 19:45
Piękna Krakowianka w ślicznym stroju
sbb - Czw 10 Lip, 2014 18:39
Krakowianka jest śliczna.
Jessi - Nie 13 Lip, 2014 14:03
piękne prace a mała modelka prezentuje się uroczo też znalazłam ostatnio taki strój (jeszcze po sobie hehe ) teraz muszę poczekać jak moja mała podrośnie
siebusania - Pon 14 Lip, 2014 13:14
Apak, Krakowianka, Jarka, Sektencja, Grażyna, Pysiatom, Kalima, zamia, misia0808, sbb, Jessi, dziekuje za miłe komentarze
oj dawno mnie tu nie było ale to nie znaczy ze nic nie robiłam po prostu mam teraz duzo pracy sezonowej(polowej) i jakos ciagle brak czasu usiasc i wrzucic zdjecia. wiec teraz nadrabiam zaległosci(na blogu chyba juz pajeczyny rosna bo tam to juz wogole brak czasu zajrzec)
na poczatek prezenty wymankowe dla Ewci
całosc
podusia(własciwie poszeweczka)
szal wezłem salomona. nie jest ideał ale dopiero ucze sie tego wzoru
zakładki do ksiazki
bransoletka szydełkowo koralikowa
pudełeczko(szkatułka)
sakiewka
ozdobne gumki do włosów
dalej prezenty imieninowe
podusie dla moich babc
1
2
jeszcze mam 2 prace ale czekaja na odbor wiec nie moge pokazac
zdjecia sa kiepskie bo robione na szybko, z racji prac o ktorych wcesniej pisałam a sa akordowe wiec pochlaniaja mase czasu
Jessi - Pon 14 Lip, 2014 19:14
super wymianka i poduszeczki
|
|
|