To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Różności Janeczki :)

lamika88 - Śro 07 Kwi, 2010 18:38

brawo brawo brawo
reni - Śro 07 Kwi, 2010 19:16

cool cool brawo brawo brawo brawo
regina1 - Śro 07 Kwi, 2010 19:49

Zapoznalam się z Twoim wątkiem ale jesteś zdolna. Zauroczyla mnie spódnica i cudeńka wielkanocne
Elżbieta P. - Śro 07 Kwi, 2010 20:15

bardzo ładny golfik cool brawo
Violetta21 - Śro 07 Kwi, 2010 20:20

bardzo ładny jest ten golfik cool brawo
janeczka33 - Czw 08 Kwi, 2010 19:09

Bratek, Madzia, Jarka, lamika88, reni, Elżbieta P., regina1, Violetta21, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
żabka - Czw 08 Kwi, 2010 19:45

Janeczka33 śliczne prace brawo cool brawo
Beata T - Pon 19 Kwi, 2010 10:40

ładny golfik cool cool cool
jola373 - Pon 19 Kwi, 2010 13:30

janeczka33, prześliczne prace wielkanocne - po prostu kolorowy zawrót głowy!

Ciuszki też piękne robisz, śliczne do nich wzory wybierasz, moją faworytką jest spódnica - może się w niej pokażesz?

janeczka33 - Pon 19 Kwi, 2010 15:24

żabka, Beata T, bardzo dziękuję.
jola373, spódnicę pokażę na sobie jak się zmobilizuję i wszyję podszewkę, bo na razie leży bezużytecznie( nie cierpię wykończeń). Niedługo syn ma bierzmowanie więc może, może..... cmoknięcie cmoknięcie

Grażyna - Wto 20 Kwi, 2010 17:28

Wszystko piekne ale te zajaczki rewelacyjne brawo
janeczka33 - Pią 23 Kwi, 2010 20:09

Grażyna, dziękuję.

Takie prezenty dostałam od Ulka42

Ato moje pracki wymiankowe dla la_femme

Niezbyt udany top z koronki irlandzkiej i pasujący komplet biżuterii, którą robiłam pierwszy raz w życiu.

Madzia - Pią 23 Kwi, 2010 20:14

Niezbyt udany top???????????? Toć ja mało pod biurko nie zleciałam jak go ujrzałam! Byłam naprawdę pod wielkim wrażeniem! Jest przepiękny! A ja wcale nie jestem jakąś miłośniczką koronki irlandzkiej. Podziwiam kunszt wykonania, ale nigdy nie myślałam o takiej bluzce dla siebie. Jednak Twoją nosiłabym z dumą. Podoba mi się, że jest z dwóch kolorów i ten motyl na przodzie. Arcydzieło!
Biżuteria w tym samym stylu bardzo ciekawa.
I prezenty otrzymane wspaniałe.
brawo brawo brawo

dehajola - Pią 23 Kwi, 2010 20:34

niezbyt udany- coś podobnego, nie grzesz!!! super prace brawo brawo
lamika88 - Pią 23 Kwi, 2010 21:08

To po prostu rewelacyjny cool cool cool Jak dla mnie dzieło sztuki cool cool cool
reni - Pią 23 Kwi, 2010 22:00

super cool cool brawo brawo
gosias - Pią 23 Kwi, 2010 22:11

janeczka33, Smile świetne prezenty (i te które otrzymałaś i te, które przygotowałaś) cool cool cool cool cool cool brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Violetta21 - Pią 23 Kwi, 2010 22:47

super jest ten topik cool reszta prezencików też jest fikuśna cool brawo
grzewa - Sob 24 Kwi, 2010 11:45

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Sob 24 Kwi, 2010 12:40

niezbyt udany??? Janeczka przesadzasz i to bardzo, bluzeczka jest bardzo ładna i ta biżuteria też Ci się udała brawo brawo
Grażyna - Sob 24 Kwi, 2010 19:29

wow - wspaniały top hopla
halszka - Sob 24 Kwi, 2010 19:38

Elżbieta P. napisał/a:
niezbyt udany??? Janeczka przesadzasz i to bardzo, bluzeczka jest bardzo ładna i ta biżuteria też Ci się udała

- Janeczka - no co ty kochana .... to przy następnej wymiance " załatw sobie z MARYSIĄ sierotką " żebyś mnie wylosowała - bo ja takie cudeńka od ciebie bardzo chciała bym mieć .... uklon
( wiem co to znaczy robić tyle listków półsłupkami i nie pomylić sie w nich he he .... )

gosias - Sob 24 Kwi, 2010 21:13

halszka napisał/a:
- Janeczka - no co ty kochana .... to przy następnej wymiance " załatw sobie z MARYSIĄ sierotką " żebyś mnie wylosowała - bo ja takie cudeńka od ciebie bardzo chciała bym mieć .... uklon

Też podpisuję się pod tymi słowami Smile

janeczka33 - Sob 24 Kwi, 2010 21:48

lamika88, reni, gosias, Violetta21, grzewa, Elżbieta P., Grażyna, halszka, jesteście kochane. Dziękuję. Pisząc że top nie jest bardzo udany miałam na myśli to, że nie bardzo byłam zadowolona z efektu końcowego. Gdy dostałam jako wylosowankę la femme i gdy zobaczyłam jej wymiary od razu postawiłam na koronkę irlandzką, ale ponieważ naprawdę nie przepadam za zielonym kolorem i po obejrzeniu wielu albumów postanowiłam wprowadzić białe elementy. Gdy zaczęłam łączyć wszystko łańcuszkiem okazało się, że lepiej według mnie byłoby wykorzystać tylko różne odcienie zieleni. Ot cała historia. Mam zamiar brać udział w kolejnej wymiance i już jestem ciekawa kogo wylosuję. Wymianki pozwalaja często robić coś co nie jest odpowiednie dla mnie, choćby z racji wieku i postury. Lubię wyzwania a dzięki maranciakom ciągle uczę się nowych technik no i poznaję takie fajne osoby jak Wy. bye bye
Madzia - Sob 24 Kwi, 2010 22:59

A mi się właśnie szczególnie podoba to połączenie z białym cool