To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Beti9

anza87 - Śro 23 Wrz, 2009 23:42

śliczne prace radocha buteleczki super a ta bransoletka... mmm. chlebaczek tez bardzo ładny. Też chciałam w domu nasz ozdobić bo taki ponury to tata stwierdził, że mam wiochy nie robić wściekły w ogóle się nie zna puknąć się Razz
beti9 - Czw 24 Wrz, 2009 09:56

JJka, Gosias i Anza uklon
JJka Twoje serwetki bardzo się przydały chociaż miałam troszkę kłopotów ze słonecznikami ale warto było bo są bardzo ładne. Pozostałe też pewnie wykorzystam.
Anza masz rację nie każdemu podoba się decu. Chlebak już leżał w piwnicy i jakby nie wyszedł to nic straconego,taki nowy to troszkę bałabym się ozdabiać. wesoło mi

żabka - Czw 24 Wrz, 2009 15:33

Beti nie wiem co ty chcesz od tego chlebaka - wyszedł świetnie - przynajmniej mi się bardzo podoba wesoło mi brawo
Słoje też pomysłowe są brawo cool brawo

beacia-24 - Pią 25 Wrz, 2009 11:17

beti9, dziękuję za odpowiedź. Chlebak fantastycznie się prezentuje. Nie masz powodu się go czepiać. nie wolno
Słoiki zaś wyglądają rewelacyjnie. Wszystko ładnie się komponuje i wykonane z ogromną starannością. radocha radocha radocha

beti9 - Wto 29 Wrz, 2009 11:27

Żabka i Beacia 24 uklon
nula - Wto 29 Wrz, 2009 16:17

beti9, a ja przegapiłam Twoje ostatnie prace !!!
Chlebaczek wyszedł bardzo fajnie - dobrze , że go reanimowałaś brawo brawo brawo
I słoiczki na grzybki tez świetne - ja właśnie walczę z tymi samymi grzybkami - tzn. grzybki już mam naklejone na puchę i utknęłam przy tle - czyli przy cieniowaniu - kompletnie nie wiem jak to wykończyć, żeby nie zepsuć wściekły

beti9 - Śro 30 Wrz, 2009 09:27

Nula wielkie dzięki.
Zdjęcia wyszły jakieś ciemne.
Myślę,że puszeczki wyjdą Ci super jak zawsze i koniecznie pokaż.
Ja zrobiłam błąd ze słoikami, nie chciałam aby był cały zamalowany, tylko w większości przeźroczysty ale nie pomyślałam,że pod motywem będzie trochę przeświecać. wściekły
W końcu doszłam do wniosku,że zostawię tak jak jest i nie będę już nic poprawiać .
Pozdrawiam. cmoknięcie

beti9 - Śro 04 Lis, 2009 20:02

To są moje pierwsze zrobione bombki (średnica 10 i 12 cm), mam nadzieję,że następne będą lepsze.

Chcę Wam też pokazać szal nad którym się długo męczyłam. Zrobiony prostym wzorem wg Dagny. Może teraz porwę się na chustę tylko obawiam się czy dam radę.

onka15 - Czw 05 Lis, 2009 07:50

sliczne bombki cool cool cool brawo brawo brawo
beacia-24 - Czw 05 Lis, 2009 10:22

beti9, śliczne bombeczki, a szaliczek robi wrażenie radocha radocha radocha
elka j. - Czw 05 Lis, 2009 10:51

beti9 - śliczne bombki, szal też. Czekam na następne bombki i chustę, na pewno dasz radę cool
beti9 - Pią 06 Lis, 2009 09:55

Onka 15, Beacia 24, Elka j. bardzo Wam dziękuję za pochwały.
Wszystko się okaże jak będą wyglądały na choince.
Elka obejrzałam Twoje bombki, są prześliczne i jak ich jest dużo.Pozdrawiam
cmoknięcie

beti9 - Śro 16 Gru, 2009 10:10

Oto moje kolejne bombki i chyba ostatnie w tym roku. Onka 15 jeszcze raz dziękuję za serwetki, bardzo się przydały.

Szkatułka dla przyjaciółki, która lubi magnolie.

oraz serweta wg wzoru Dehajoli.

Lacrima - Śro 16 Gru, 2009 11:22

Piękności .
Serweta śliczna taka inna. kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

beti9 - Czw 17 Gru, 2009 12:55

Lacrima ślicznie dziękuję hopla
gosias - Czw 17 Gru, 2009 13:56

beti9, Smile wszystkie prace są śliczne cool cool cool brawo brawo brawo
bjanna - Pią 18 Gru, 2009 08:32

beti9, decu śliczne brawo brawo
a serweta jaka cudna brawo brawo i duża, jakoś wydawało mi się, że powinna być mniejsza puknąć się moja wyobraźnia przestrzenna chyba troszkę szwankuje wesoło mi

beti9 - Pią 18 Gru, 2009 09:37

Gosias i Bjanna wielkie dzięki cmoknięcie
Bjanna ja zaczynając tą serwetę też myślałam,że będzie mała(zupełnie nie wiem czemu) Wyszła około 100 cm a ławę mam ośmiokątną i ma 90 cm i trochę jest za duża ale nie mogłam zrezygnować z tych przeplatanek bo to daje cały urok. Mogłam robić z cieńszych nici i cieniutkim szydełkiem ale i tak jestem zadowolona,że ją skończyłam. wesoło mi

beacia-24 - Pią 18 Gru, 2009 14:57

beti9, oj cuuuda cuuuuuuuda można paść z zachwytu. Bombki przepiękne jak i reszta prac radocha radocha radocha
Tosia - Pią 18 Gru, 2009 16:44

Cytat:

beti9, oj cuuuda cuuuuuuuda

nula - Pią 18 Gru, 2009 17:44

beti9, za te bombki to naprawdę Cię podziwiam brawo brawo
Dla mnie one są rewelacyjne !!!! cool cool
magnoliowa szkatułka super !!! głowę daję, że przyjaciółka będzie zachwycona !!!
a serwetka faktycznie taka inna niż wszystkie - śliczna jest !!! brawo
brawo

gosias - Pią 18 Gru, 2009 22:45

beti9, Smile przepiękne prace cool cool cool brawo brawo brawo uklon uklon uklon
beti9 - Wto 22 Gru, 2009 13:26

Dziewczyny dziękuję bardzo hopla
i WESOŁYCH ŚWIĄT
śnieżka

Grażyna - Nie 27 Gru, 2009 11:03

Przepiekne prace, szczególnie decu cool
beti9 - Śro 06 Sty, 2010 18:15

Grażyna dziękuję pięknie Smile cmoknięcie

To są małe prezenciki na święta, które zrobiłam- deseczki pod kalendarz.