Propozycje - Czas na sutasz?
jasia - Śro 26 Paź, 2011 19:13 Temat postu: Czas na sutasz? Oglądam strony w internecie i próbuję zrozumieć jak zrobić biżuterię sutasz. Znalazłam tylko to:
http://www.mimfactory.hsms.pl/?tag=sutasz-kurs
ale dla mnie to za mało
Może są na forum dziewczyny mające w tym doświadczenie i podzieliłyby się swoją wiedzą?
Grazka15 - Śro 26 Paź, 2011 21:34
jasia, jest wątek na maranciakach o sutaszu whttp://forum.maranciaki.p...der=asc&start=0
jasia - Czw 27 Paź, 2011 15:43
Oj rzeczywiście, ale ze mnie gapa
mama72 - Pon 05 Mar, 2012 12:45
jasia. Powiem uczciwie żebyś nie marnowała czasu jak ja na początku. zapomnij o gazetkach i linkach, zapisując się na kurs (dobrze prowadzony w kameralnych grupach) dowiesz się o "mykach" tzn. technikach których na forum raczej nikt nie zdradzi.
tatya - Sob 24 Mar, 2012 19:14
dziewczyny jak będziecie zapisywały sie na kurs sutazu to pamiętajcie ze taka nauka musi troche trwać, od razu odpuscie sobie kursy które trwają 2h i sa w dużych grupach to wyrzucone w bloto pieniądze -wiem to z własnego doświadczenia niestety , zanim pójdziecie do kogoś na kurs to zobaczcie najpierw jakie rzeczy ta osoba robi i czy wam sie podobają, no i zaden kurs prowadzony przez osobe dobrze znajaca ten temat nie będzie kosztował 100zl
Grazka15 - Nie 25 Mar, 2012 14:04
A ja uważam, że najwięcej frajdy jest wtedy, kiedy samemu idzie dojść do wszystkiego metodą prób i błędów. A jak co nie wiem, to na forum są tak sprytne dziewczyny, że poradzą sobie ze wszystkim. A na jakiekolwiek kursy to szkoda pieniędzy, chyba, że się myśli o zarobkowej produkcji.
tatya - Nie 25 Mar, 2012 16:46
w sutazu najwazniejsze sa dobre podstawy, najpierw musisz nauczyc sie dobrze prowadzic sznurki a pozniej to juz tylko twoja wyobraznia dziala, ale to jak ukladasz sznurki ma wplyw pozniej na to czy beda sie rowno ukladaly w robocie, ja bylam na takim pseudokursie na ktorym prowadzaca nie przekazala nam takich informacji, sądząc po jej pracach podejrzewam ze sama o tym nie wiedziala, pozniej trudno bylo mi nauczyc sie zwracac uwage na to czy skosy ida w ta sama strone
|
|
|