Koty - Niech i moje ancymony mają swój wątek ;-)
Sal - Śro 10 Lut, 2010 09:01 Temat postu: Niech i moje ancymony mają swój wątek ;-) Jedyna dziewczyna w stadzie. Fuksja zwana Funią. Triokolorowe cudo bardzo zle traktowane kiedys przez jakichs ludzi, ktorzy ostatecznie sie jej pozbyli. Znaleziona na osiedlu mojej babci.
Nasz pierworodny. Krawatek. Miziak nad miziaki.
Dyzio. Najstarszy i najinteligentniejszy. Totalnie bezstresowy.
I Ptyś. Ciasteczko z kremem. Jak ciasteczko slodki. Ale typowy kot z ADHD, do tego asertywny, ktorzy wszystkich panstwa owinal sobie wokl pazurka. Masochista uwielbiajacy, gdy pan klepie go po pupie.
Wszystkie znajdy i przyblędy. Wszystkie wybraly sobie mnie i meza za swoich panstwa i nie bylo wyjscia. Są z nami.
gosias - Śro 10 Lut, 2010 11:29
Sal, urocze kotki
Zapraszamy razem z Zuzką: http://maranta.livenet.pl...opic.php?t=6153
lucyna112 - Śro 10 Lut, 2010 11:33
Cudne są ja też mam kota Bonifacego, nazywanego przez domowników na wiele różnych sposobów no i też wszyscy owinięci dookoła kociego ogona
Bonifacy jest kocią znajdą europejski krótkowłosyczyli dachowiec o maści burej
Sal - Śro 10 Lut, 2010 15:25
Europejskie krotkowlose to najpiekniejsze rasa swiata!
Madzia - Śro 10 Lut, 2010 17:20
Wspaniałe kotki, każdy inny. A zdjęcia po prostu obłędne! Jejku jak ja tęsknię za kotkiem!
Sal, jak to jest mieć aż 4 koty?
la_femme - Śro 10 Lut, 2010 20:22
Madzia, 4 koty to pikuś, moja klientka ma ich 13 . Wchdzisz do domu i w każdym kącie kot i wszystkie lecą, żeby je pogłaskać i dać coś dobrego. Widok takiej pędzącej watahy jest normalnie bezcenny . Ale w sumie ona ma ogromny dom, tak że może spokojnie mieć ich tyle.
M. - Czw 11 Lut, 2010 01:21
Sal
piękne koty i wspaniałe portrety (znaczy fotki)
Sal - Czw 11 Lut, 2010 08:02
| Madzia napisał/a: | | Sal, jak to jest mieć aż 4 koty? |
Miec 4 koty to byc kochanym poczwornie, poczwornie drapanym, poczwornie zaabsorbowanym glaskaniem, mizianiem, dyskutowaniem o ptaszkach i sniegu za oknem, odpowiadaniem kazdemu z osobna, dlaczego drzwi sa zamkniete, wydawaniem kasy na 4 rozne rodzaje karm i smakolykow. Jak sie ma 4 koty, to sie co rano wstaje pogiety jak osmy paragraf, bo koty zajmuja cale lozko. Trzeba zainwestowac w odkurzacz - smoka najlepiej z elektroszczotka.
Mozesz wrocic do domu nie wiem, jak wsciekla, a gdy wybiegnie na powitanie takie stado i zacznie opowiadac, co robilo przez caly dzien, zacznie sie domagac pieszczot, wyjscia na korytarz na spacer, drapania pod szyjkami i klepania po pupach, to minie ci najwiekszy stres.
Cztery koty to kocia milosc podniesiona do potegi czwartej. Miec 4 koty jest bosko!
Dzieki, dziewczyny za mile slowa
A fotografia to moja kolejna pasja.
Sal - Czw 11 Lut, 2010 08:38
Seria - slodki jestem, gdy spie .
Gdy nie spie, tez jestem slodki . Z tym, ze broję jak cale stado.
MAczeK_79 - Czw 11 Lut, 2010 10:06
Świetne Kocille macie Głaskanki dla futerek
janeczka33 - Czw 11 Lut, 2010 13:05
Pozdrowienia od mojego Bonifacego.Imię naprawdę odzwierciedla jego charakter
Eva_31 - Czw 11 Lut, 2010 13:43
Sal, Swietne kociaki,miło popatrzec na nie i poczytac jak to z nimi jest...czuc ze je kochasz,ze dobrze trafiły,nic dziwnego ze odwzajemniaja sie tym samym....kota mam jednego,ale zwierzów 3,bo dwa pieski...wspaniałe uczucie
moje zwierza
Sal - Czw 11 Lut, 2010 15:26
Bonifacy przeuroczy! Mialam Ptysia nazwac Filemon , ale ciasteczko z kremem bardziej mi pasowalo. Jak go przynioslam do domu, mial ok 4 tyg i miesclil mi sie w dloni. A gdy pomykal po brazowych plytkach, strach bylo stapac, zeby go nie rozgniesc .
Eva-31, masz piekne stworki!
Madzia - Czw 11 Lut, 2010 17:54
Sal wzruszyłaś mnie.
M. - Czw 11 Lut, 2010 18:20
| Sal napisał/a: |
A fotografia to moja kolejna pasja. |
stad te cudne portrety
Sal - Czw 11 Lut, 2010 22:12
Pani Ptysia ma jeszcze jedna pasje - czytanie. Kot przejal te pasje
Magda2702 - Pią 12 Lut, 2010 18:04
Sal, koty są cudne!!!
Paddington - Sob 13 Lut, 2010 11:33
wszystkie koty są przeurocze, a te zdjęcia śpiących futerek... rozkosz!!! Ja też uwielbiam mojemu batonowi takie fotki cykać (jest podobny do Twojego Krawatka) Takie znajdy- znaczy koty które same sobie swoich właścicieli wybrały są najcudowniejsze. Ja mam czasem wrażenie, że one jeszcze więcej rozumieją, znaja wartość przebywania w domu ( bo poznały czasem dość nieżyczliwe środowisko zewnętrzne) i są kochane- choć psocić umieją jak każdy kot
Pozdrawiam radośnie i podrap ode mnie kociaki za uszętami
Sal - Nie 14 Lut, 2010 17:13
| Magda2702 napisał/a: | | Sal, koty są cudne!!! |
Zgadzam sie! Zapraszam, poznasz je osobiscie.
Sal - Pon 15 Lut, 2010 08:26
Po "babci" Ptys przejal jeszcze jedna pasje - rozwiazywanie krzyzowek.
A to wg slow mojego kolegi "kocia kuszetka"
Magda2702 - Pon 15 Lut, 2010 09:24
Pewnie, z chęcią poznam osobiście.
A kocia kuszetka jest rewelacyjna!
Eva_31 - Pon 15 Lut, 2010 10:41
Widzę ,że kuszetka sie sprawdza Myślałam o czyms takim dla mojego Filipa...Sie właśnie zastanawiałam czy to "działa" i jakos tak zrezygnowałam.
Sal - Pon 15 Lut, 2010 11:00
Kupilam w Krakvecie. Koty oszalaly!
Mysle, ze i Filip by polubil kuszetke .
Sal - Czw 04 Mar, 2010 08:41
A moj Dyzio mial wczoraj wyrywanego zeba, a jutro bedzie mial usuwany kamien i ewentualnie popsute zeby .
Gośka - Czw 04 Mar, 2010 09:54
Biedny Dyziulek Podrap go za uszkami.
|
|
|