Chwalimy się - Libidki pierwsze prace
Libidka - Czw 28 Sty, 2010 08:52 Temat postu: Libidki pierwsze prace Frywolitki zafascynowały mnie od niedawna ,długo trwało nim pojęłam jak się je supła, ale nie dawałam za wygrane zaczynałam i cierpliwie dłubałam- nie raz od nowa lub coś odcinałam i znowu próbując ,niestety dopiero płyta CV z Kokardki wydana razem z Kramem z Robótkami pokazująca krok po kroku szkołę jak to się robi uwieńczyła moje starania w nauce ,aż zaczęło trochę wychodzić co prawda jeszcze nie poradnie i koślawo, ale już jednak coś , a teraz chciałam Wam pokazać nieśmiało moje pierwsze prace i poddać się Waszej krytyce wiem że jeszcze dużo mi brakuje do doskonałości
kinia1979 - Czw 28 Sty, 2010 09:26
To samemu można się tak nauczyć??
Ja sama z chiny nie mogłam pojąć o co w tym chodzi, dopiero jak mi pokazano na "żywo" załapałam
Mnie się bardzo podobają.
A te małe gwiazdeczki pierwsza klasa
Ewcia101 - Czw 28 Sty, 2010 10:29
Upór we frywolitkach jest bardzo wskazany, sama coś o tym wiem Piękne prace.
przede wszystkim za wytrwałość.
skrzacik - Czw 28 Sty, 2010 14:56
witaj w naszym frywolnym katku. jest co podziwiac.
jako samouk wiem ile zaparcia potrzeba aby cos osiagnac. teraz gdy juz znasz podstawy tylko trening uczyni z ciebie mistrza a samozaparcie jakim sie do tej pory wykazalas sprawi, ze stanie sie to szybko, wiec bede czekac niecierpliwie na dalsze fotki twoich wyrobow.
eumycha - Czw 28 Sty, 2010 17:25
Jakie piękne!!!!
ja też dopiero debiutuję, ale widzę że jeszcze sporo przede mną...jeśli Twoje pierwsze prace są tak fantastyczne!!!
Gratuluję!!
karmelek - Czw 28 Sty, 2010 19:24
Daaawno temu usiłowałam nauczyć się frywolitek z kasety video kupionej w Kokardce. Wszystko byłoby dobrze, gdyby po zrobieniu kółeczka pokazano, że robótkę trzeba ODWRÓCIĆ i dopiero wtedy robić łuk!
Libidka supłaj dalej bo fajnie Ci to wychodzi
zabencia - Pią 29 Sty, 2010 13:32
ślicznie
Elunia - Pią 29 Sty, 2010 14:34
Śliczne
Libidka - Sob 30 Sty, 2010 03:53
Dziękuje dziewczęta za takie pochwały to mobilizuje do dalszej pracy .Karmelek masz rację z tym odwracaniem robótki dlatego w tych moich pracach łuczki wychodziły jak trójkąty, ale na błędach człowiek się uczy ,wiesz ja z tej płyty dopiero pojęłam jak prawidłowo robić to flipnięcie a potem już poszło .Mam pytanie może ktoś zna książki o frywolitkach w wydaniu polskim ,jeśli tak prosiłabym o podanie tytułu i autora .Mam jeszcze mało wzorów a te co mi się udało zdobyć przez internet to się boję że jak coś zrobię i tu pokarzę wtedy będę miała nieprzyjemności że to jest czyjaś własność,nie bardzo się orjętuje co mi wolno a czego nie może któraś z Was mi to wyjaśnić?
anna.pluta1 - Sob 30 Sty, 2010 09:13
eumycha - Sob 30 Sty, 2010 09:28
Libidka, ja mam te książki wzory przepiękne sama zobacz:
http://www.ksiegarnia.meb...nek/art329.html
http://www.ksiegarnia.meb...nek/art492.html
oj podziwiam Twoje prace!
karmelek - Sob 30 Sty, 2010 10:10
Jeszcze jest taka książka: KORONKA FRYWOLITKOWA (niebieska okładka) wpisz w "szukaj" na Allegro to Ci wyskoczy kilka aukcji.
|
|
|