Haft - [ krzyżyki] program do przerabiania zdjec
lila198321 - Pon 16 Lis, 2009 09:42 Temat postu: [ krzyżyki] program do przerabiania zdjec jaki program do przerabiania zdjec jest najlepszy???????????
anistach - Śro 21 Lip, 2010 15:33
Mi mąż zainstalował program Abakan. Ale próbę robiłam jedną i się trochę zraziłam, po wyhaftowaniu efekt był marny, może zdjęcie było za bardzo rozwinięte pod względem kolorów. Dużo użycia muliny po jednym krzyżyku, efekt porozrzucane krzyżyki nie tworzyły obrazu.
jola3 - Czw 21 Lip, 2011 13:48
Ja mam abakan i haftix, na haftixie się lepiej pracuje, a co do pojedynczych krzyżyków to trzeba je wyeliminować - zamienić na najbliższy kolor. Przeróbki wychodzą naprawdę ładne np.oryginał , a tak wygląda po przeróbce i wyszyciu ,wydaje mi się że jest w miarę podobny do oryginału
yusko - Pon 02 Sty, 2012 17:19
no fajnie to wyglada a ja próbuje przerobić to zdjęcie na wzór i nic mi nie wychodzi , może ktoś mi pomoże??
LucynaM - Śro 04 Sty, 2012 11:35
ja też pracuję na haftixie i jestem zadowolona troche czasu trzeba poświećić, to nie jest jedno kliknięcie, al;e po kilku próbach już wiadomo, jak wybrnąć yusko, puść mi to zdjęcie na pw albo maila, napiszę, co mi się uda z nim zrobić
Grazka15 - Śro 04 Sty, 2012 11:41
Ja też mam haftixa i jestem zadowolona. Poprzerabiałam zdjęcia czarno-białe i super to wyszło.Próbowałam na abakanie ale mi się nie podobało.
akszeinga1977 - Sob 22 Wrz, 2012 21:41
Ja mam również Abakan i jestem zadowolona.Trzeba troszkę popracować na tym programie by dojść do formy.
|
|
|