To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Beti9

beti9 - Czw 14 Maj, 2009 18:34
Temat postu: Prace Beti9
Chciałam również pochwalić się moimi pierwszymi pracami,wciągneło mnie na całego.
Nie znam nikogo kto sie tym zajmuje i bardzo proszę o rady jeśli coś robię nie tak.
To jest moja pierwsza praca: deska

młynki do kawy

komplet z lawendy

butelki

Mam jeszcze kłopoty z dobieraniem kolorów i przyklejaniem serwetek bo zawsze coś się zmarszczy ale może w końcu dojdę do wprawy.
zegar ale nie z drewna tylko był lustrem.

beti9 - Czw 14 Maj, 2009 18:38

Jeszcze szkatułki,które zrobiłam córkom.

Teraz mam zamiar ozdobić stary chlebak drewniany,który wyrzuciłam dawno do piwnicy a zastąpiłam go plastikowym.
cmoknięcie

reni - Czw 14 Maj, 2009 19:06

ale piękności cool cool brawo brawo
JJka - Czw 14 Maj, 2009 21:11

beti9, wow!! śliczne rzeczy!!
młynki są moje!! zabieram! Wink są niesamowite!!!!!!
te butelki również Smile))

beti9 - Pią 15 Maj, 2009 10:37

Bardzo Wam dziękuję Reni i JJka .
Zafascynowało mnie to bardzo ale widzę,że to jeszcze nie jest to.
JJka Twoje prace są wspaniałe, bardzo podoba mi się szkatułka ze storczykami, deski i świece. Daleko mi do nich.
Będę próbować dalej do skutku, ha,ha....
Pozdrawiam serdecznie. cmoknięcie

Ania - Pią 15 Maj, 2009 12:35

beti początki ŚWIETNE!!!
na młynki do kawy też jestem chętna Smile...będę się bić i JJKą o nie !!

i szkatułka z amorkami dla córki też bardzo mi się podoba i zegar z lustra super!

gosias - Pią 15 Maj, 2009 12:58

beti9, Smile śliczne cool cool cool brawo brawo brawo uklon uklon uklon
rene - Pią 15 Maj, 2009 19:39

bardzo ładne też bym tak chciała brawo brawo
gosias - Pią 15 Maj, 2009 21:22

rene napisał/a:
bardzo ładne też bym tak chciała brawo brawo

ja też Smile ale nie umiem Sad

elka j. - Pią 15 Maj, 2009 23:45

Ależ nam tu wysypałaś decu, fantastycznie Ci idzie cool Młynki też mi wpadły w oko, no i komplecik lawendowy, zegar też fajny cool
beti9 - Sob 16 Maj, 2009 15:27

gosias , rene dziękuję za miłe słowa, namawiam Was na spróbowanie, na pewno Wam się spodoba.
elka i desik Wam również dzięki. wasze prace oglądałam już dużo wcześniej i są przecudne ,po prostu brak mi słów.
Takie ze smakiem ,że hej. Może kiedyś mi też takie wydą. Trening czyni mistrza.
Pozdrawiam serdecznie
cmoknięcie
cmoknięcie

gosias - Sob 16 Maj, 2009 15:56

beti9, Smile na pewno trening czyni mistrza Smile może kiedyś odważę się na tę nieznaną mi dotąd technikę.
beacia-24 - Sob 16 Maj, 2009 22:19

beti9, skoro Desik i JJka się będą pojedynkować o młynki to może i ja na tym skorzystam, gdyż jak to mówią, gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta hahahihi hahahihi hahahihi

Wszystkie pracki piękne bez wyjątku, jak na mój gust masz świetne wyczucie koloru i cieniowanie wychodzi Ci rewelacyjnie cool

Same brawa za piękne dziełka radocha radocha radocha radocha

donka66 - Pon 18 Maj, 2009 10:03

O matko, ale śliczności! cool brawo brawo brawo
milamirka - Pon 18 Maj, 2009 10:11

brawo brawo brawo brawo cool
Laura S. - Śro 20 Maj, 2009 07:04

Ej! Oszukujesz beti! W życiu nie uwierzę ,ze to pierwsze prace,bo są rewelacyjne! Zegar świetny,szkatułki boskie,butelki ,deseczka! Tak od razu na wszystkich możliwych materiałach zrobiłaś i wszystko ekstra brawo .
beti9 - Śro 20 Maj, 2009 09:32

Laura S. napisał/a:
Ej! Oszukujesz beti! W życiu nie uwierzę ,ze to pierwsze prace,bo są rewelacyjne! Zegar świetny,szkatułki boskie,butelki ,deseczka! Tak od razu na wszystkich możliwych materiałach zrobiłaś i wszystko ekstra brawo .

Naprawdę są to moje pierwsze prace i zaczęłam od razu od pracy nad deską z crakiem, bo najbardziej podobały mi się prace ze spękaniami. Zrobiłam tak jak wyczytałam w poradach i wyszło za pierwszym razem. Sama się zdziwiłam.
Te prace nie są takie super, po prostu na zdjęciach ładniej wyszły ha,ha,...... na nich nie widać niedociągnięć.
Widzę,że w tych większych miastach są różne kursy ale u mnie niestety nic takiego nie ma i sama muszę dochodzić do tej techniki.
Pozdrawiam wszystkie zarażone deco. cmoknięcie cmoknięcie

Laura S. dziękuję za miłe słowa. uklon

beti9 - Śro 20 Maj, 2009 09:40

beacia-24 napisał/a:
beti9, skoro Desik i JJka się będą pojedynkować o młynki to może i ja na tym skorzystam, gdyż jak to mówią, gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta hahahihi hahahihi hahahihi

Wszystkie pracki piękne bez wyjątku, jak na mój gust masz świetne wyczucie koloru i cieniowanie wychodzi Ci rewelacyjnie cool

Same brawa za piękne dziełka radocha radocha radocha radocha

Beacia-24 , dziękuję bardzo, Twoje prace są śliczne,też bym takie chciała robić. Chyba zawsze z czymś przedobrzę, coś domaluję i jest tego za dużo ,ale myślę,że jakoś opanuję to jak będę podpatrywać takie mistrzynie jak Ty czy desik lub JJka i elka j. uklon

ABA - Śro 20 Maj, 2009 09:42

Piekniutkie te przedmioty.
kwiatek dla ciebie

beti9 - Śro 20 Maj, 2009 09:51

donka66 napisał/a:
O matko, ale śliczności! cool brawo brawo brawo

Dziękuję bardzo.Jestem pod wrażeniem Twoich haftów.Kiedyś też próbowałam ale strasznie to jest pracochłonne.
Twoje prace to śliczności.
Pozdrawiam

beti9 - Śro 20 Maj, 2009 09:52

ABA napisał/a:
Piekniutkie te przedmioty.
kwiatek dla ciebie

Ślicznie dziękuję cmoknięcie

żabka - Śro 20 Maj, 2009 12:17

Beti9 super prace cool wesoło mi

Ja niedawno też zaczełam próbować z decu - tylko nie mam odwagi pokazać moich prac Embarassed

beti9 - Śro 20 Maj, 2009 12:49

żabka napisał/a:
Beti9 super prace cool wesoło mi

Ja niedawno też zaczełam próbować z decu - tylko nie mam odwagi pokazać moich prac Embarassed

Bardzo dziękuję, pokaż swoje prace, bardzo chciałabym zobaczyć. cmoknięcie

żabka - Śro 20 Maj, 2009 13:42

Oki Beti9 pochwale się moimi pracami - postaram się dzisiaj je sfotografować i wrzucić na forum zebalek
żabka - Śro 20 Maj, 2009 17:42

Beti tak jak obiecałam wstawiam jedno ze zdjęć

- to szkatułka na gumki i spinki dla mojej córeczki zebalek