To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Koty - Moja koteczka Zuzinka

gosias - Pią 20 Mar, 2009 11:35
Temat postu: Moja koteczka Zuzinka
Przedstawiam Wam moją koteczkę Zuzinkę (Zuzę)

gosias - Pią 20 Mar, 2009 11:36

Więcej zdjęć mojej ulubienicy można obejrzeć: http://gosias.fotosik.pl/albumy/606278.html
gosias - Pią 20 Mar, 2009 11:39

Zuzka ma Dowód Osobisty Rzeczpospolitej Pupili Very Happy http://www.poranny.pl/app...ILE20/423619917

Zapraszam(y) Very Happy

uska3 - Pią 20 Mar, 2009 12:49

Słodziak z tej Zuzi cmoknięcie cmoknięcie i widzę, że też ma ukochaną pufkę do leżakowania Smile
gosias - Pią 20 Mar, 2009 12:55

uska3, Smile pufka to przypadek Wink woli fotel Very Happy
gosias - Czw 30 Kwi, 2009 21:48

Mój pieszczoch Smile
donka66 - Pią 01 Maj, 2009 23:31

Fantastyczne zdjęcie cool Piękne ujęcie, prawdziwie artystyczne.
gosias - Sob 02 Maj, 2009 10:51

donka66, Smile dzięki cmoknięcie zabawa w fotografa, to moje kolejne zajęcie Smile
Leśny Duch - Sob 02 Maj, 2009 13:07

prześliczna kotka... wyglada jak lwica Twisted Evil
gosias - Sob 02 Maj, 2009 21:41

Leśny Duch, Smile fakt, na zdjęciu prezentuje się dostojnie Wink w rzeczywistości - szalona kotka, mimo, iż pod koniec czerwca skończy 3 lata Smile (dokładna data urodzin i wczesne dzieciństwo Zuzy owiane jest wielką tajemnicą - zostałaa znaleziona jako ok. 3-4 miesięczna kotka ze złamaną i źle zrośniętą łapką)
gosias - Sob 02 Maj, 2009 22:07

Dzisiejsza Zuzinkowa mini sesja Smile na ulubionej pufce Very Happy

Sal - Śro 10 Lut, 2010 15:25

Piekna burasia! Takie sa najwdzieczniejsze. Uwazam tez, ze najbardziej kochaja, bo ich kocia inteligencja im podpowiada, ze nieszczegolnie atrakcyjne umaszczenie (choc nie dla mnie - ja kocham bure) powinny rekompensowac szczegolna kumulacja kocich cech Wink.
gosias - Śro 10 Lut, 2010 19:35

Sal, Smile pięknie dziękujemy Smile Cóż... trzeba przyznać, że Zuzka jest wyjątkowo niezależna, ale bardzo przytulasta i wylewna w okazywaniu swoich uczuć. Kocich buziaków, to czasami mam w nadmiarze Very Happy
Sal - Czw 11 Lut, 2010 08:06

Jak my buziakow Krawatkowych! Wyjatkowo calusny z niego kot.
gosias - Czw 11 Lut, 2010 08:37

Sal napisał/a:
Jak my buziakow Krawatkowych! Wyjatkowo calusny z niego kot.

Dobrze,że razem nie mieszkają Very Happy

Sal - Czw 11 Lut, 2010 08:41

W sumie moglyby. Kociakow i tak by nie narobily, bo Krawaciu bezjajeczny.

Reszta ekipy zreszta tez Wink.

Tylko kto by zniosl tyle mokrych noskowych buziakow? Wink

gosias - Czw 11 Lut, 2010 09:18

Sal napisał/a:

Tylko kto by zniosl tyle mokrych noskowych buziakow? Wink

U mnie porcja pieszczot ma najczęściej miejsce ok godz. 4 nad ranem.... Zgroza Wink

MAczeK_79 - Czw 11 Lut, 2010 10:15

Śliczny Kocio
Mojemu Futrzakowi też włącza się opcja całusów i mizianek wcześnie rano... Najczęściej przed 5-tą... Ja wstaję 5:30 najpóźniej... Czasem dośpi, ale najcześciej zaczyna budzenie wtykaniem mokrego nochala w oko lub ucho ok. 4:58 Wink W tygodniu pół biedy, ale w weekend... szalony
No... Ten typ tak ma... Ale ponieważ dopiero 4 miesiące mu stuknęły, to mam cichą nadzieję, że są szanse, że mu trochę przejdzie jak wydorośleje Wink

PS. Pewnie bez pokrycia, ale co tam Wink

Sal - Czw 11 Lut, 2010 10:43

Moje na szczescie w weekend budza moją mamę Mr. Green .
gosias - Czw 11 Lut, 2010 11:09

MAczeK_79 napisał/a:
No... Ten typ tak ma... Ale ponieważ dopiero 4 miesiące mu stuknęły, to mam cichą nadzieję, że są szanse, że mu trochę przejdzie jak wydorośleje Wink

PS. Pewnie bez pokrycia, ale co tam Wink

Nie chcę martwić, moja Zuzka ma ponad 3,5 roku i ciągle taka całuśna rotfl Very Happy

gosias - Czw 11 Lut, 2010 11:11

Sal napisał/a:
Moje na szczescie w weekend budza moją mamę Mr. Green .

To masz dobrze Very Happy Moja obudzi, poliże, a jak widzi, że już nie śpię , to sama układa się i śpi jak zabita. Wredota jedna.... Wink

janeczka33 - Czw 11 Lut, 2010 13:04

Pozdrowienia od mojego Bonifacego.Imię naprawdę odzwierciedla jego charakter wesoło mi

Eva_31 - Czw 11 Lut, 2010 13:08

gosias, Piekna kicia Smile
Na poczatku gdy Filip do nas trafił,miałam podobnie...pobódka ok 4 rano...lecz usilnie nie zwracałam na to uwagi,a nawet zakrywałam się kołdrą (bo ja śpioch i leń)....Po jakims czasie mu przeszło...Filip ma juz 3 lata i pobódek nie mam z jego strony...za to pies nadrabia za niego,a tego jakos trudniej oduczyc Razz ,a moze brak psiej kuwety zrywa mnie z łózka....

gosias - Czw 11 Lut, 2010 16:20

janeczka33, Smile śliczny Boni Smile Zuzka aż oblizała się na jego widok ;-D Pozdrawiamy i pomruczamy Smile Łapka od Zuzki dla Bonifacego Very Happy

Eva_31, Smile też lubię sobie pospać, a zwłaszcza w weekend Smile ale coś za coś Wink lubię tego swojego zwierzaczka Smile

I tak ku wyjaśnieniu - w avatarku jestem z kotkiem, ale to nie Zuzka (ona tego nie widziała Wink) to kotek z Krynicy Górskiej, gdzie byłam w listopadzie ub. roku w sanatorium. Oj, chętnie bym go przygarnęła Smile

gosias - Pon 17 Sty, 2011 20:10

Hmnmn... dawno mnie tu nie było... avatarek też zmieniony...

"Na prędce" - sesja śpiącej Zuzki (fotki sprzed kilku minut)