To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Podstawy, porady - [ wykroje] Kupię/pożyczę BURDY z wykrojami na spódnice W-wa

ewick - Pon 26 Maj, 2008 17:29
Temat postu: [ wykroje] Kupię/pożyczę BURDY z wykrojami na spódnice W-wa
Znajoma szuka gazetek z wykrojami prostych spódnic, sukienek, chciałaby kupić, pożyczyć.
Patrzyłam dla niej na allegro, ale tam przeważnie sama okładka, nie wiadomo co jest w środku Sad Puki co nie znam szczegółów co do rozmiarów tychże spódnic, dowiem się

W grę wchodzi kupno gazetek w Warszawie i okolicach

Jeśli któraś z Was miałaby do sprzedania/pożyczenia Burdę z wykrojami, dajcie znać

dziękuję

ewcia - Wto 27 Maj, 2008 14:27

ja tam coś mam zobacze i wrzucę fotki a za dwa tyg bede w stolicy wesoło mi
ewick - Wto 27 Maj, 2008 17:27

dziękuję Smile
dianor - Wto 27 Maj, 2008 18:32
Temat postu: Re: Kupię/pożyczę BURDY z wykrojami na spódnice W-wa
Jak masz kogoś w Częstochowie, żeby Ci dotrarczył gazetki, to na dworcu PKP otworzyli taki sklepik/antykwariat ze starymi gazetami i książkami. Niektóre gazety są sprzed miesiąca(zwroty z kiosków , empików) a niektóre sprzed 20 lat- szczególnie te hobbystyczne.Ja kupiłam ostatnio tam trochę Małych Dian,Wenę, Sabrinę.Widziałam że mają tam karton z Burdami ale nie przeglądałam go bo nie umiem szyć.
Jak ktoś z Częstochowy szuka gazetek hobbystycznych to polecam

ewick - Sob 07 Cze, 2008 12:46

w dalszym ciągu szukam dla znajomej wykrojów
ewcia - Sob 07 Cze, 2008 22:32

ja cię najmocniej przepraszam ale miałam awarię internetu chodził bardzo wolno i nie było szans na wgranie fotek puknąć się była ogólna awaria z nadajnikiem wczoraj naprawili i już jest ok jutro postaram się wrzucić fotki najpóźniej w poniedziałek hopla jeszcze raz przepraszam
ewick - Nie 08 Cze, 2008 15:07

ewcia napisał/a:
ja cię najmocniej przepraszam ale miałam awarię internetu chodził bardzo wolno i nie było szans na wgranie fotek puknąć się była ogólna awaria z nadajnikiem wczoraj naprawili i już jest ok jutro postaram się wrzucić fotki najpóźniej w poniedziałek hopla jeszcze raz przepraszam

Ewcia, no co ty, ja się nie gniewam Smile
przecież wiadomo, że rożnie bywa, podrzuciłam po protu temat Smile