Podstawy, porady - [ wykroje] Kupię/pożyczę BURDY z wykrojami na spódnice W-wa
ewick - Pon 26 Maj, 2008 17:29 Temat postu: [ wykroje] Kupię/pożyczę BURDY z wykrojami na spódnice W-wa Znajoma szuka gazetek z wykrojami prostych spódnic, sukienek, chciałaby kupić, pożyczyć.
Patrzyłam dla niej na allegro, ale tam przeważnie sama okładka, nie wiadomo co jest w środku Puki co nie znam szczegółów co do rozmiarów tychże spódnic, dowiem się
W grę wchodzi kupno gazetek w Warszawie i okolicach
Jeśli któraś z Was miałaby do sprzedania/pożyczenia Burdę z wykrojami, dajcie znać
dziękuję
ewcia - Wto 27 Maj, 2008 14:27
ja tam coś mam zobacze i wrzucę fotki a za dwa tyg bede w stolicy
ewick - Wto 27 Maj, 2008 17:27
dziękuję
dianor - Wto 27 Maj, 2008 18:32 Temat postu: Re: Kupię/pożyczę BURDY z wykrojami na spódnice W-wa Jak masz kogoś w Częstochowie, żeby Ci dotrarczył gazetki, to na dworcu PKP otworzyli taki sklepik/antykwariat ze starymi gazetami i książkami. Niektóre gazety są sprzed miesiąca(zwroty z kiosków , empików) a niektóre sprzed 20 lat- szczególnie te hobbystyczne.Ja kupiłam ostatnio tam trochę Małych Dian,Wenę, Sabrinę.Widziałam że mają tam karton z Burdami ale nie przeglądałam go bo nie umiem szyć.
Jak ktoś z Częstochowy szuka gazetek hobbystycznych to polecam
ewick - Sob 07 Cze, 2008 12:46
w dalszym ciągu szukam dla znajomej wykrojów
ewcia - Sob 07 Cze, 2008 22:32
ja cię najmocniej przepraszam ale miałam awarię internetu chodził bardzo wolno i nie było szans na wgranie fotek była ogólna awaria z nadajnikiem wczoraj naprawili i już jest ok jutro postaram się wrzucić fotki najpóźniej w poniedziałek jeszcze raz przepraszam
ewick - Nie 08 Cze, 2008 15:07
| ewcia napisał/a: | ja cię najmocniej przepraszam ale miałam awarię internetu chodził bardzo wolno i nie było szans na wgranie fotek była ogólna awaria z nadajnikiem wczoraj naprawili i już jest ok jutro postaram się wrzucić fotki najpóźniej w poniedziałek jeszcze raz przepraszam |
Ewcia, no co ty, ja się nie gniewam
przecież wiadomo, że rożnie bywa, podrzuciłam po protu temat
|
|
|