Poszukuję - SZUKAM OBRAZÓW MIAST <HANDARGER>
GWIAZDA - Pon 03 Mar, 2008 19:42 Temat postu: SZUKAM OBRAZÓW MIAST <HANDARGER> Szukam obrazów miast do zrobienia handargerem. Mogą być duże obrazy. Jeśli macie jakieś to proszę.
Krzysia - Pią 07 Mar, 2008 13:58
Gwiazda, czy ty wiesz o co pytasz, bo odnoszę wrażenie, że jednak nie masz pojęcia co to
jest hardanger , już ci opowiedzialam w innym temacie, nie ma wzorów miast haftowanych hardangerem, coś takiego nie istnieje.
Na kilku forach pojawiły się Twoje identyczne posty, dziewczyny starają się jak mogą sprostać Twoim prośbom, ale ciągle nie mogą trafić w Twoje oczekiwania. Raz jest to hardanger raz 'szycie gobelinem' to znów myszki i króliczki, ale ciągle nie te.
Zaczynam podejrzewać, że albo robisz nas tu w .... jojo... grzecznie mówiąc, albo naprawdę nie orientujesz się w tematach robótkowych. Chętnie Ci pomożemy, podszkolimy musisz tylko się na coś zdecydować, bo na moją realną chęć pomocy nie zareagowałaś.
GWIAZDA - Pią 07 Mar, 2008 23:05
To znaczy mi chodziło o wzory do haftu krzyżykowego tylko że teraz nie wiem jak to poprawić mam
GWIAZDA - Pią 07 Mar, 2008 23:09
Króliczki i myszki mi się podobają tylko że ja już mam je wyszyte (chodzi mi o myszki że mam już wyszyte te wzorki bo już je wcześniej znalazłam). I proszę mi powiedzieć gdzie ja napisałam że mi się nie podobają wzorki bo nie wiem. Ja przecież nic takiego nie pisałam a wszyscy mi to zarzucają. Ja wyszywam tylko krzyżykami a handargera szukałam nie dla siebie.
|
|
|