To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Paddington-> nadal drobiazgi (kwiecień,2013)

Paddington - Pon 21 Sty, 2008 16:16
Temat postu: Paddington-> nadal drobiazgi (kwiecień,2013)
Witam, jestem nowym urzytkowniekiem forum. Z niektórymi już znam się z innych stron- pozdrawiam Was;-)

Co do moich prac, to są to rzeczy małych gabarytów, ale apetyt rośnie w miare jedzenia, więc może kiedys zrobię i sukienkę. Narazie przedstawiam Wam"

Pana Bałwana-

Gwiazdorka w wersji mini na choinkę:

Aniołka:

Bombeczki:

Pozdrawiam

Serduszko:
[/scroll]

Hala72 - Pon 21 Sty, 2008 16:18

brawo brawo brawo bardzo mi się podoba mikołajek
buziaczek - Pon 21 Sty, 2008 16:19

świetne prace cool brawo
beacia - Pon 21 Sty, 2008 16:23

nie po wielkosci ale po jakosci ocenia się prace a te zaprezentowane są strrrrrasznie milusie cool
ata30 - Pon 21 Sty, 2008 16:23

cool brawo cool brawo cool brawo cool brawo
tintam - Pon 21 Sty, 2008 16:25

brawo brawo brawo brawo brawo brawo cool
Paddington - Pon 21 Sty, 2008 16:28

wow, szybkość z jaką przeglądacie forum i odpowadacie onieśmieliła mnie... Serio, dzięki za miłe słowa.
Obecnie pracuję nad bucikami serwetka ze złotej niktki i wyszywam.
Pozdrawiam kwiatek dla ciebie

Elżbieta P. - Pon 21 Sty, 2008 18:06

ładne początki, jak się "rozkręcisz" to i większe gabaryty zaczniesz robić wesoło mi brawo
gabis - Pon 21 Sty, 2008 20:57

Paddington, brawo brawo brawo
Śliczności!!!

marysia96 - Pon 21 Sty, 2008 21:18

piękne prace cool brawo cool
małgośka - Pon 21 Sty, 2008 21:28

Paddington, zdążyłam Cię już wcześniej poznać, ale jeszcze raz bardzo serdecznie Cię witam. kwiatek dla ciebie love
Twoje prace są wspaniałe. Widzę, że nawet na Walentynki już masz serduszko.
uklon brawo brawo brawo

Zosia32 - Pon 21 Sty, 2008 22:04

Paddington bardzo ładne Twoje ozdoby świąteczne cool
Pozdrowienia

bjanna - Wto 22 Sty, 2008 09:39

prace śliczne cool od małych rzeczy się zaczyna radocha bye
Paddington - Wto 22 Sty, 2008 13:03

Bardzo dziękuję za pochwały, a co do walentynek to teraz jest pełno nowych motywów w gazetach- na pewno na coś się skuszę!!
Pozdrawiam bye

marysia96 - Wto 22 Sty, 2008 13:06

Paddington, ale ten bałwanek Ci się udał cool brawo
Violetta21 - Czw 24 Sty, 2008 12:23
Temat postu: Paddingtona dzieła małe
Śliczne male ozdóbki i widzę że na Walentynki już jesteś przygotowana cool brawo brawo brawo
Grażyna - Czw 24 Sty, 2008 14:06

No i fajnie, że do nas dołączyłaś cmoknięcie A serfujemy szybko, bo mamy forum i jego budowe w 1 paluszku. Ty tez niebawem będziesz poruszac sie po forum jak "stara wyjadaczka" wesoło mi wesoło mi wesoło mi
LidkaM - Czw 24 Sty, 2008 14:16

Śliczne drobiazgi!!! cool
kath - Czw 24 Sty, 2008 14:47

Małe jest piekne! i urocze i ma najczęściej dużo więcej uroku od dużego.I przede wszystkim wymaga cierpliwosci - jest się czym chwalić naprawde brawo
Halkuk - Czw 24 Sty, 2008 15:35

Śliczniutkie prace cool brawo cool
Paddington - Śro 30 Sty, 2008 21:42

powiem Wam, że bardzo trudno jest na tym forum być na bieżąco, wszystkie prace są super i świetnie się je ogląda, ale jak mam 1000 nieprzeczytanych postów po zaledwie kilku dniach to nie wyrabiam, tym bardziej, że 90% z nich to jednowyrazowe pochawły i ikonki...
To miłe, że wszyscy podziwiają dzieła, ale poradźcie mi czy na forum mogę jakoś zaznaczyć sobie, żeby nie o wszystkich postach się dowiadywać?

Pozdrawiam, i informuje, że moje złote serwetki już na ukończeniu

wienia - Czw 31 Sty, 2008 08:48

Paddington, nie martw się, chociaż jestem na forum już od roku też nie moge nadążyć z czytaniem postów i oglądaniem prac. Jest tego ogromna ilość. Forum się rozrosło chociażby już o galerię naszych prac . obejrzeć wszystkie prace potrzeba dużo czasu. Staram się być na bieżąco jak tylko pozwala mi czas. zmęczony bye
Paddington - Wto 02 Cze, 2009 15:36

Witam Wszystkich radośnie
Pokażę Wam dziś moje dwie serwetki- zrobione w przypływie weny i jak na mnie to bardzo szybko Smile

Oto pierwsza z nich:

Jest to połączenie prostokąta i serwetki okrągłej radocha

Robiłam ją z nitki kupionej w biedronce (wielka kulka biało srebrnej nitki) Najbardziej mi żal że już nie mogę jej nigdzie dostać.

Druga praca to cudo, które opanować pomogła mi Kochana Przyjaciółka- wymyśliła bowiem jak połączyć te "ślimaki" tak, aby był ładny efekt (opis w gazecie był, jak to się czasem zdarza, bardziej wymyślny i skomplikowany niż ta cała robota)

Serwetki jeszcze nie wysztywnione więc nie prezentują się za ładnie, ale nie mogłam się powstrzymać przed wstawieniem fotek wesoło mi

Pozdrawiam

jola373 - Wto 02 Cze, 2009 15:40

Jakie piękne! I ananaskowa i brugijka!!! cool brawo brawo brawo brawo
Paddington - Wto 02 Cze, 2009 17:00

Brugijka? czyli ta druga nazywa się brugijka? czy to oficjalna nazwa? jednak się cały czas człowiek uczy, dzięki JOLA cmoknięcie