To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poszukuję - serwetka z "Moje robótki"

elinka - Czw 26 Lip, 2007 15:56
Temat postu: serwetka z "Moje robótki"
Witam Wszystkich!
Mam nadzieję, że ktoś będzie mi mógł pomóc.
Poszukuję II części serwetki tej:

Wzór, jak widać z moich robótek, niestety ,mam tylko początek... Ponieważ serwetka idzie mi zdumiewająco dobrze, jak na moje umiejętności, bardzo chciałabym móc ja skończyć.
Będę wdzięczna za pomoc, mój mejl : liska5651@wp.pl
Dziękuję i pozdrawiam Very Happy

Poranna - Pią 27 Lip, 2007 11:50

jeszcze jestem na urlopie, ale jesli do niedzieli nikt nie znajdzie drugiej częsci, to poszukam w swoich zbiorach (kojarzę tę serwetę, więc być może ją mam); napisz mi maila w niedzielę, proszę, tak dla przypomnienia, bo pamięc mam dobrą, ale krótką i wąską Wink
elinka - Pon 30 Lip, 2007 14:22

Chyba pożarło mój wpis...

Magdo, będę ci bardzi wdzięczna!
Jeszcze napiszę mejla Wink

kwiatek dla ciebie

Eve - Pon 30 Lip, 2007 14:47

Ja nie frywolitkuje, ale mam akurat mam ten numer "Moich robótek".

Poranna - Pon 30 Lip, 2007 14:55

oj, dobrze, że Eve tu zaglądnęła, bo ja Elinko oczywiście zapomniałam, w którym wątku pytałaś o tę serwetkę Sad acz nie zapomniałam, że szukałas dokończenia schematu i wrzuciłam do mojego albumu ze schematami fryw. tu http://poranna.fotosik.pl/albumy/220258.html

no, to teraz już możesz dokończyć swoje cudeńko hopla nie zapomnij pokazać jak wyszła całość!

elinka - Pon 30 Lip, 2007 15:02

Dziękuję Bardzo Smile
bye

Izka - Nie 19 Sie, 2007 16:17

Dziewczyny, czy któraś z Was posiada skany frywolitek z moich robótek z 2007r numer 1 i 6 i z 2006r nr 4,5 i 10? będe wdzięczna za każdy wzorek
Poranna - Pią 07 Wrz, 2007 20:49

Izka, nry MR z 2007, o które prosisz są do ściągnięcia tu na forum: http://maranta.livenet.pl...opic.php?t=2782 Smile