To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Jasieńki

Jasieńka - Czw 31 Maj, 2007 15:47
Temat postu: Prace Jasieńki
dziewczyny chciałam się wam pochwalić moimi pracami nigdy się nie chwaliłam ale jestem z wami już jakiś czas i oto moje dzieła a to moje dzieło skończone dzisiaj
Jasieńka - Czw 31 Maj, 2007 15:48

i serwetki
maranta - Czw 31 Maj, 2007 16:24

Bluzeczki świetne, serwetki prześliczne brawo brawo brawo
Cieszę się, że wreszcie coś nam pokazałaś, bo z przyjemnością obejrzałam cool cool cool

Jasieńka - Czw 31 Maj, 2007 19:41

dziewczyny oto moje dwie następne bluzeczki jedna z kółek a druga z nici bawełnianych z Lidla
Jasieńka - Czw 31 Maj, 2007 19:52

i jeszcze dwie ostatnie tunika i szydełkowo drutowa
Jasieńka - Czw 31 Maj, 2007 20:10

Już wstawiam Jarka jest to schemat który robiła Grazyna bluzeczka z białą bordiurą tylko ja troche zmieniłam ją
Jasieńka - Pią 29 Cze, 2007 17:16

dziewczyny dawno się nie chwaliłam ale zaczynam od bluzeczki która była robiona do bratowej
Jasieńka - Pią 29 Cze, 2007 17:33

to moja następna bluzeczka która była robiona już na forum no i następna nieszczęsne ananaski moze nie wyszła mi tak jak wam ale fajnie mi się nosi
Jasieńka - Pią 29 Cze, 2007 17:49

a to chusta no i do mojej córy swterek robiony altin myia następna bluzeczka
maranta - Pią 29 Cze, 2007 17:59

Dużo i wszystko bardzo ładne cool cool cool
Jasieńka - Pią 29 Cze, 2007 18:05

i jeszcze spódniczki
Jasieńka - Pią 27 Lip, 2007 22:21

dziewczyny oto moje następne dzieło tuniczka jest zmieniona napewno pamiętacie ten wzorek u góry ale nie miałam cierpliwości żeby ją robić taką cała jest to tzw gad ale w innej postaci hahahihi
Jasieńka - Nie 29 Lip, 2007 14:49

A oto moje bolerko ktore zrobiłam dzisiaj miało być z długim rękawem ale zabrakło włóczki no i jest z krótkim jest troche za gruby ale to będzie na jesienne wieczory bo na lato się nie nadaje ale widać ze lata chyba już nie będzie bo jest pochmurno i nie zabardzo i dziękuje wam dziewczyny ze wam się podobają moje dzieła cmoknięcie cmoknięcie
Jasieńka - Nie 12 Sie, 2007 13:53

oto moje kolejne prace bolerko z sonaty no i kamizelka z tęczy wybaczcie ze kamizelka nie jest na mnie
Jasieńka - Pon 13 Sie, 2007 13:57

oto dla ciebie trusia schemacik może teraz bedzie troszke widoczna kamizelka nie ma mi wniej kto zdjęcia zrobić i robie ją na wieszaku i dziewczyny dziękuje wam ze się podoba no a kamizelka teraz myśle ze będzie widoczna cmoknięcie hurrraaa
Jasieńka - Śro 15 Sie, 2007 11:00

dziękuje cmoknięcie wam dziewczyny aż miło się robi hopla a oto moja córka która lubi pozować do zdjęć hurrraaa
Jasieńka - Śro 15 Sie, 2007 11:09

i jeszcze dwie następne myślę że się wam spodobają cmoknięcie
maranta - Śro 15 Sie, 2007 11:32

Śliczna modeleczka i ciuszki też urocze brawo brawo brawo
Bernadka - Śro 15 Sie, 2007 20:15

szydełko, cóż za modnisia fiufiu brawo brawo brawo brawo brawo dla mamy za talent szydełczany hahahihi brawo
Jasieńka - Pią 24 Sie, 2007 12:04

dziewczyny chcę wam się pochwalić nową robótką którą robiłam do sąsiadki bolerko z kocurka tak mnie angażujecie do dalszej pracy
Jasieńka - Pią 24 Sie, 2007 12:11

a to bluzeczka z włoczki kariny długo wybierałam wzorek
Bernadka - Wto 28 Sie, 2007 09:25

śliczności zrobiłaś brawo brawo brawo brawo
Jasieńka - Wto 28 Sie, 2007 21:51

dziewczyny dziękuje wam za miłe słowa i jak się tu nie chwalić jak tyle miłych słów tu słychać nawet to widać po mojej minie taka jest niewyraźna i zawstydzona i moja córka też jak widać ma nową czapeczke którą jej zrobiłam z sonaty a moja bluzeczka też z sonaty jeszcze raz dziękuje cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie i nie narzekajcie na mnie że jestem upierdliwa i się caly czas chwalę ale od piątku mnie nie ma bo wyjeżdżam na tydzień do Zakopanego i bedzie przerwa w robótkowaniu i nie bede sie chwalić jak na razie pozdrawiam was serdecznie idę na imprezę radocha
Jasieńka - Czw 13 Wrz, 2007 12:59

dziewczyny chce się pochwalić nowymi dziełami dawno się nie chwaliłam bo mnie nie było ale pomalutku to nadganiam tym razem serwetki
Jasieńka - Czw 13 Wrz, 2007 17:03

to dla ciebie Moni 28 cmoknięcie cmoknięcie