To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

To samo a jednak nie takie samo - W tym dziale nie komentujemy

maranta - Śro 16 Maj, 2007 14:36
Temat postu: W tym dziale nie komentujemy
Postarajmy się o to, aby w tym dziale nie umieszczać żadnych komentarzy.
Pokazujemy jedynie zdjęcia swoich prac w odpowiednim temacie.

Każdy temat powinien wyglądać tak- na początku zdjęcie oryginału i wszystko co dotyczy jego wykonania a poniżej kolejno fotki naszych prac wykonanych na podstawie oryginału.

Żadnych komentarzy, pochwał czy próśb, do tego celu służą inne tematy, bądź prywatne wiadomości.

Chodzi o lepszą czytelność tych swoistych galerii.
Łatwiej będzie nam oglądać i podziwiać różne wersje tego samego modelu oglądając jedynie posty z fotkami.

uklon

Ula_K - Śro 30 Maj, 2007 17:06

Maranta obawiam sie ze nie wszystkie czytaja Twojej prosby.
maranta - Śro 30 Maj, 2007 18:28

Ula_K napisał/a:
Maranta obawiam sie ze nie wszystkie czytaja Twojej prosby.

Zauważyłam hmm

Mówi się trudno i żyje się dalej Wink

Myślę, że to dlatego, że to początki tego działu, trzeba częściej przypominać no poczekaj...
Poza tym, często zwyczajnie ktoś zajrzy, zobaczy ładną pracę a nie zwróci uwagi, że to nie dział do chwalenia, więc... nie wiem

Bernadka - Śro 30 Maj, 2007 18:30

cmoknięcie cmoknięcie a ja przeczytałam cmoknięcie
Grażyna - Czw 31 Maj, 2007 11:37

A moze ten napis "prośba" zrobic czerwonym kolorem (tylko, czy sie da?

)

Eve - Czw 31 Maj, 2007 11:55

Albo zmienić temat "Prośba" na "NIE KOMENTUJEMY", albo "W TYM DZIALE NIE KOMENTUJEMY". Będzie to bardziej widoczne i nawet jak ktoś nie przeczyta postów w temacie i prośby to chyba zorientuje się o co chodzi.
maranta - Czw 31 Maj, 2007 12:28

Grażyna napisał/a:
A moze ten napis "prośba" zrobic czerwonym kolorem

Już zmieniłam kolor Smile

Eve napisał/a:
Albo zmienić temat "Prośba" na "NIE KOMENTUJEMY", albo "W TYM DZIALE NIE KOMENTUJEMY".

Dobry pomysł Wink

alienor - Czw 31 Maj, 2007 16:12

Ja popieram powyższe wypowiedzi ,ale co z postami , które już są i co z pomyłkami i błędami popełnionymi w sposób niezamierzony. Mnie osobiście się coś takiego przydarzyło i zorientowałam się tylko dlatego , że mój wpis był jako pierwszy. Jeżeli już są jakieś posty to wprowadzają w błąd i ktoś może zupełnie nieświadomie się dopisać , albo potraktować sprawę w ten sposób, ze skoro innym było wolno to dlaczego nie mnie. Forum się rozrasta , jest dużo nowych osób , które jeszcze nie znają forum na tyle i do prośby nawet na czerwono jeszcze nie dotarły . Ja często oglądam galerię bo wyświetliło mi się ,że od mojej ostatniej wizyty ktoś coś nowego pokazuje i nawet jak już widziałam to chętnie popatrzę jak wygląda dana praca w zestawieniu z innymi i wtedy też tej prośby nie widzę. Może wprowadzić coś takiego ,ze po jakimś tam czasie ( chyba więcej osób musiałoby się wypowiedzieć albo Maranta jako szefowa) te posty usuną się automatycznie , bądź zostaną wykasowane a galeria zachowa swój charakter.
Grażyna - Czw 31 Maj, 2007 20:11

juz w wiekszości tematów posty pousuwalam, jak znajdę czas to usune resztę.
Grażyna - Czw 25 Paź, 2007 16:43

Przypominam wszystkim, żeby jednak nie komentowali, bo w zasadzie stale musze posty usuwac. Pomyślałam nawet, czy dac sobie spokój z tym usuwaniem, bo i tak wszyscy piszą, nawet stałe bywalczynie na forum. hmm
gabis - Pią 26 Paź, 2007 14:50

Grażyna, usuwaj!!! Jak nie pousuwasz, to nie będzie widać prac, tylko same komentarze!!!
Asia S. - Pią 26 Paź, 2007 19:45

Ja też popieram, że trzeba usuwać komentarze!!
Grażyna - Pią 26 Paź, 2007 22:38

To usuwam cmoknięcie