Wzory - Dziewiarstwo maszynowe.
fatum - Sob 23 Wrz, 2006 12:20 Temat postu: Dziewiarstwo maszynowe. Witam Panie serdecznie.
Lubię sobie podziać na maszynie i wyczytałam ostatnio, że w książce "ABC dziewiarstwa na aparatach" jest opis wykonania skarpet. Jako że zbliża się zima, zrobienie skarpet będzie teraz wielce OK.
Czy posiada może któraś z Pań tę książkę i mogłaby zeskanować ten opis albo go przepisać?
pozdrawiam.
maranta - Sob 23 Wrz, 2006 13:29
Książkę posiadam, przejrzałam ją całą i znalazłam tylko opis skarpet męskich i dziecięcych.
Jeżeli to o to chodzi, to mogę cyknąć fotkę tych opisów.
fatum - Sob 23 Wrz, 2006 14:42
Dziękuję bardzo, maranto. jeśli to nie problem, poproszę sposób wykonania i zdjęcie tych skarpet.
Właśnie o męskie skarpety mi chodzi bo chciałam jakieś na prezent zrobić, a nie wiem jak się na maszynie za to zabrać.
mój mail: pl_izka@interia.pl
pozdrawiam.
maranta - Sob 23 Wrz, 2006 15:11
Już poszło
fatum - Sob 23 Wrz, 2006 15:32
Dzięki! Odebrałam. Wreszcie się nauczę skarpety robić.
Ania - Śro 27 Wrz, 2006 11:06
Maranto czy ja też mogę prosić ten opis, może skarpety "maszynowe" okażą się nie takie trudne
fatum - Śro 27 Wrz, 2006 11:16
Niestety nie znalazłam w Pani profilu adresu email bo chciałam wysłać owe skarpety.
Ja już przejrzalam wzór i stwierdzam, że wykonanie nie powinno być aż takie trudne.
Jak tylko zdejmę z maszyny to co teraz produkuję, to zabiorę się za te skarpety. Mam nadzieję, że się udadzą.
pozdrawiam!
Ania - Śro 27 Wrz, 2006 12:18
mój adres desian@bravonet.org
fatum - Śro 27 Wrz, 2006 17:44
Skarpety wysłane.
pozrawiam!
|
|
|