To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - Różne różności

Muzetas - Wto 04 Lip, 2006 09:23
Temat postu: Różne różności
Witam

Jest to mój pierwszy post na tym forum więc chciałbym się ze wszystkimi przywitać Smile

Od niedawna prowadzę stronkę na temat mojego hobby, czyli hodowli różnego rodzaju roślin [cytrusy, rośliny owadożerne, kaktusy itp.] W związku z tym iż w regulaminie pisze, że mogę podać link do swojej strony, umieszczam go tutaj hobbista.prv.pl
Chciałbym was również zachęcić do hodowli i pielęgnacji tych roślin [ szczególnie tych owadożernych] Very Happy

Mam nadzieję, że stronka wam sie spodoba, znajduje tam się galeria w niej mozecie obejrzeć zdjęcia moich roślinek. Możecie również na forum umieszczać artykuły na temat swoich roślin, najlepsze zostaną opublikowane na stronie głownej [oczywiście tylko wtedy jeśli autor wyrazi na to zgodę].

To by było na tyle ;]

Niech was nie przerazi mała liczba użytkowników na forum, przecież stronka jest nowa.

Pozdrawiam Muzetas

Lacrima - Wto 04 Lip, 2006 09:45

Witaj jak tylko wstanie mój syn spioch wakacyjny to podam mu link w orodzie trzyma 60 cytryn Smile
maranta - Wto 04 Lip, 2006 14:25

Witaj na forum Smile
Cieszę się, że zamieściłeś tu link do swojej hobbystycznej strony.

A tak na marginesie, to w moich doniczkach właśnie coś takiego widać-

Mandarynka wtulona w marantkę

i jakaś pokręcona cytryna wesoło mi

Muzetas - Wto 04 Lip, 2006 15:47

Cytrynka jest naprawdę zakręcona Very Happy

Pozwolisz, że się spytam: drzewka są kupne, cyz moze hodowane od nasionka? ;]

maranta - Wto 04 Lip, 2006 17:08

"Drzewka" kupione były już dobrych kilkanaście lat temu. Piszę w cudzysłowiu, bo były to straszne maleństwa, ledwie coś tam z ziemi wystawało wesoło mi
Muzetas - Wto 04 Lip, 2006 19:03

ehh.. to typowe, teraz sprzedają sadzonki małe, drogie, czasami nawet chore.... i w zbyt małych doniczkach. Żeby coś dobrego kupić i sie nie naciąć, trzeba się troszkę znać. ;]