Chwalimy się - Różne różności
Muzetas - Wto 04 Lip, 2006 09:23 Temat postu: Różne różności Witam
Jest to mój pierwszy post na tym forum więc chciałbym się ze wszystkimi przywitać
Od niedawna prowadzę stronkę na temat mojego hobby, czyli hodowli różnego rodzaju roślin [cytrusy, rośliny owadożerne, kaktusy itp.] W związku z tym iż w regulaminie pisze, że mogę podać link do swojej strony, umieszczam go tutaj hobbista.prv.pl
Chciałbym was również zachęcić do hodowli i pielęgnacji tych roślin [ szczególnie tych owadożernych]
Mam nadzieję, że stronka wam sie spodoba, znajduje tam się galeria w niej mozecie obejrzeć zdjęcia moich roślinek. Możecie również na forum umieszczać artykuły na temat swoich roślin, najlepsze zostaną opublikowane na stronie głownej [oczywiście tylko wtedy jeśli autor wyrazi na to zgodę].
To by było na tyle ;]
Niech was nie przerazi mała liczba użytkowników na forum, przecież stronka jest nowa.
Pozdrawiam Muzetas
Lacrima - Wto 04 Lip, 2006 09:45
Witaj jak tylko wstanie mój syn spioch wakacyjny to podam mu link w orodzie trzyma 60 cytryn
maranta - Wto 04 Lip, 2006 14:25
Witaj na forum
Cieszę się, że zamieściłeś tu link do swojej hobbystycznej strony.
A tak na marginesie, to w moich doniczkach właśnie coś takiego widać-
Mandarynka wtulona w marantkę
i jakaś pokręcona cytryna
Muzetas - Wto 04 Lip, 2006 15:47
Cytrynka jest naprawdę zakręcona
Pozwolisz, że się spytam: drzewka są kupne, cyz moze hodowane od nasionka? ;]
maranta - Wto 04 Lip, 2006 17:08
"Drzewka" kupione były już dobrych kilkanaście lat temu. Piszę w cudzysłowiu, bo były to straszne maleństwa, ledwie coś tam z ziemi wystawało
Muzetas - Wto 04 Lip, 2006 19:03
ehh.. to typowe, teraz sprzedają sadzonki małe, drogie, czasami nawet chore.... i w zbyt małych doniczkach. Żeby coś dobrego kupić i sie nie naciąć, trzeba się troszkę znać. ;]
|
|
|