To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Linkownia - Prośba o wypełnienie ankiety - oglądacze TV

Madeleine12 - Wto 25 Kwi, 2017 08:37
Temat postu: Prośba o wypełnienie ankiety - oglądacze TV
Szanowni Internauci,
Jestem studentką i piszę pracę magisterską. Proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety skierowanej do wszystkich, którzy choć sporadycznie oglądają TV. Dotyczy ona lokowanych reklam. Każdy może się wypowiedzieć, ankieta krótka, taka na 5 minut
Z góry pięknie dziękuję za pomoc!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScA9uvAJ2KAAZnnHvR6F4wt8pnAAR7gwhlJlxl-bEylYoNIqg/viewform

vichta - Śro 26 Kwi, 2017 16:09

Ja nie pomogę wściekły
AlaJ - Pon 01 Maj, 2017 10:18

vichta napisał/a:
Ja nie pomogę wściekły

A dlaczego? Dziewczyna grzecznie prosi. Ankieta starannie opracowana i nikt mnie o dane osobowe i nr telefonu nie pyta. Może tylko brakuje odpowiedzi do wyboru - reklam nie oglądam.
(Ja właściwie to nie widzę - patrzę, patrzę i nie widzę. Taki mechanizm sobie wypracowałam Very Happy).

japoneczka01 - Pon 01 Maj, 2017 13:58

AlaJ Vichcie chodziło o to, że nie mieszka w Polsce, więc trudno jej odnosić się do miejscowych reklam - chyba?
vichta - Pon 01 Maj, 2017 20:03

Nie, chodziło mi o to, że zarejestrowała się tu jedynie w tym celu, żeby zdobyć ankieterów.
Ja w ogóle na punkcie reklam, wciskanych ulotek, wyskakujących okienek, wrzeszczących stron internetowych, spamu, niechcianych telefonów i takich postów na forum dostaję wysypki wściekły
Wiem, że sporo osób tak ma...

Ala, zazdroszczę tego "mechanizmu" Smile