To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - Spotkanie szyciowe w Poznaniu 01.2017

Celina - Śro 19 Paź, 2016 20:21
Temat postu: Spotkanie szyciowe w Poznaniu 01.2017
Witam.
Dziewczyny , planujemy zorganizować wyjazdowe szycie w Poznaniu, bo na razie to ludzie z tego miasta są otwarci na pomoc. Już jest komitet organizacyjny na FB - Poznań szyje, który będzie namawiał na spotkanie. Jak wiele razy pisałam i nie możecie mi mieć za złe że zdjęcia poduszek nie są wstawiane do albumu, bo po prostu nie ma ich uszytych.Na dzień dzisiejszy mam w domu ponad 170 szt paneli . które trzeba skanapkować i doszyć plecki.

Jak możecie to przybywajcie na szycie w styczniu.

Muszę też wiedzieć ile osób się zgłosi, ponieważ muszę przygotować zakres prac. Liczę że 1 osoba jest w stanie skanapkować 10 szt , a będę ( będziemy) jechać PKS z Elbląga.
Wsparcie logistyczne (prasowanie, przypinanie,obcinanie) też jest bardzo potrzebne, na co liczymy .

P.s.
Wczoraj napisałam ( późno w nocy) informację do Ani Michalak,że potrzebuję pomocy to bez chwili wahania odpisała że jest na tak i wysłała wiadomość do Katarzyny Skowrońskiej i ruszyło.
Dzwoniłam dzisiaj do Eli z Poznania i w przyszłym tygodniu ( sprawy zawodowe ) wspólnie z Basią z hospicjum palium będą szukać bezpłatnej sali na spotkanie.

Na co bardzo liczę. cool cool